Wkadk

Hvordan at være sofistikerede (for teenagere)

Der er mange måder at handle sofistikerede. Sofistikerede mennesker ligner klassiske mennesker, selv om penge betyder mindre i raffinement. Du vil opdage, at folk vil tænke på dig som intelligent og moden. Hvis det ikke kommer til dig naturligt, kan disse tips hjælpe.

Steps

Hvordan at være sofistikerede (for teenagere). Sørg for at du altid er velplejet og se dine bedste, før du vises i det offentlige.
Hvordan at være sofistikerede (for teenagere). Sørg for at du altid er velplejet og se dine bedste, før du vises i det offentlige.
 1. 1
  Sørg for at du altid er velplejet og se dine bedste, før du vises i det offentlige. Det betyder, at du skal brusebad dagligt. Bær deodorant. Damer, hvis du ønsker at bære makeup, lære hvordan og gør det. Rød læbestift er meget sofistikeret. Ellers bare vaske dit ansigt dagligt. Når plukke ud dit tøj for dagen, ved hvad der ser godt ud på dig. Det hjælper at være stilfuld, men stilfuldt betyder ikke noget, hvis den artikel i tøj, ikke ser attraktiv ud på dig. Ladies, undgå mænds tøj, fordi de vil gøre dig se sjusket. Mænd, undgå kvindetøj og skjorter, der er for stramme. Selv hvis du ønsker at vise dine muskler, det er ikke sofistikeret. Må ikke være dum.
 2. 2
  Stand up straight, aldrig daske. Sofistikeret kræver, at du aldrig være træt-leder.
 3. 3
  Smykker. Hvis du har dine ører piercet, bære øreringe hverdagen. Hvis ikke, slid så andre simple halskæder, ringe, armbånd, der matcher dit outfit.
 4. 4
  Blande sig med voksne og børn. Nogle voksne vil lægge på airs, andre vil blive dine bedste venner. Opbevar det i tankerne. Med børn, handle interesseret i, hvad der foregår i deres liv.... såsom hvilke sportsgrene spiller de, hvordan er skole går osv.
 5. 5
  Styr dig selv i offentligheden. Afstå fra at løbe rundt, skrigende, vinke armene vildt, hvis du ser en, du kender. En cool bølge og et smil vil gøre det trick.
 6. 6
  Bær passende påklædning til lejligheden. Intet er for unge eller afslørende er passende. For eksempel, hvis lejligheden er formel kjole i formelle påklædning.
 7. 7
  Helt organisere dit værelse eller hus, og har alt tilpasset perfekt. Tidy dit værelse 24/7. Du vil ikke længere stress ud i sidste øjeblik på udkig efter noget. En gang om måneden, gå gennem dit værelse og se gennem de ting, du ikke har brug for, og smide dem ud. Hvis du har en hård tid med dette, så hver dag, før du går i skole, så sørg for dit gulv er ryddet, og intet tøj eller noget er der. Trin for trin vil du komme til en perfekt værelse.
 8. 8
  Vær punktlig. Altid ankommer til din destination i mindst ti minutter, før du er vel at være der. Vågn op tidligt. Folk vil ikke tage dig alvorligt, hvis du er sent til tingene. Du lade folk, såvel som deres forventninger. ned.
 9. 9
  Spis ansvarligt. Lær ordentlig spisestue etikette og bruge dine redskaber ordentligt. Lær hvornår man skal begynde at spise, når de sidder med en gruppe. Også lære at være vært for en gruppe gennem korrekt rækkefølge, deponering og især førende god samtale i hele dit måltid.
 10. 10
  Har gode manerer. Folk ønsker at være omkring en person, der er høflig. Du behøver ikke at være politisk korrekt, bare høflig. Folk vil gerne vide, hvordan du føler dig om ting. Må ikke bruge en time lange måltid på small talk, men ikke springe small talk.
 11. 11
  Være sikker på, men ikke arrogant. Arrogance, nedladenhed og falsk overlegenhed er turn-offs til folk, som måske ellers ønsker at være din ven.
 12. 12
  Piger, så sørg for dine ben er altid hårløs.
 13. 13
  Om hår.... kvinder, styling dit hår er et must. Damer: Hvis dit hår har brug for mere krop, købe voluminøse produkter, og blive venner med din hårspray flaske. Hvis du har bølget hår og ønsker lige eller krøllet, kradser det eller glatte, selv om mange bølget hår typer er temmelig af sig selv. Krøllet hår skal være krus mindre, så køb udjævning produkter, som forbedrer dine krøller, men bekæmpe krus. Mænd: Hold dit hår pæn. Hvis dit hår er tilbøjelig til cowlicks, kan det være bedst at holde det kort, hvis du forsøger at se sofistikeret. Hvis du er afrikansk europæisk, undgå at dø dit hår blond.... det ser falsk. Både mænd og kvinder: Undgå at dø dit hår en unaturlig farve eller for lyse i en naturlig farve. Red dit hår altid. Mænd, lad ikke dit hår vokse længere end skulder længde. Kvinder, holde dit hår ikke længere end midt på ryggen, da længere hår end det er tarvelige.
 14. 14
  Husk klassiske gode manerer: tygge med munden lukket, og ingen albuer på bordet.
 15. 15
  Altid være klar til alt. Carry ekstra penge med dig. Hvis du har en mobiltelefon, altid sørge for, at det ikke er fuldt opladet. Du ved aldrig, hvornår du vil blive fanget i en situation, hvor du sidder fast på din egen. Du vil være meget taknemmelige for, at du bragte din mobiltelefon med dig.
 16. 16
  Ingen elektronik! Aldrig tjekke din blackberry eller iPhone på en funktion. Hvis du absolut skal modtage en besked, eller tage et opkald, undskylde dig fra gruppen og fortsætte privat.

Tips

 • Bær en dejlig, behagelig parfume eller cologne. Men sørg for at du ikke over gøre det!
 • Læs bøger om mange emner, så du har en bred vifte af viden. Prøv at læse klassikere.
 • Overdriv ikke din make-up. Hold det subtile og relevant for din aldersgruppe.
 • Undgå tunge smykker eller guld og sølv sammen.
 • Granske ordbøger og tesaurusser at erhverve en større ordforråd. Hvis nogen bruger et ord, du ikke kender, slå det op. (Websites som http://dictionary.reference.com/ og http://thesaurus.reference.com/ kan hjælpe)
 • Sorte og grå er enkle, men sofistikerede farver. Skræddersyet tøj giver en flot skarp linie. Men husk... det skal passe dig godt.
 • Få en god stavekontrol program og bruge det. Ingens stavemåden er perfekt.

Ting du behøver

 • Rart stramtsiddende tøj.
 • Makeup, hvis du vælger at bære det.
 • Uddannelse og ordentlig manerer
 • være dig selv!, hvis du ikke tror at være sofistikeret er for dig, så bare være dig selv.