Wkadk

Hvordan at være posh

Har du nogensinde ønsket at være posh, men aldrig rigtig vidste, hvordan? Lær af en mester og læse følgende side. Du kan ikke bare handle posh, er du nødt til at være posh, eller du vil være en falsk. Du kan være dreng eller pige til at være posh, det er bare, at du bare har brug for kontanter og attitude og poshness.

Steps

Hvordan at være posh. Definer dig selv med en ren og elegant look.
Hvordan at være posh. Definer dig selv med en ren og elegant look.
 1. 1
  Spred ordet! Det er, hvordan alle vil begynde at kunne lide dig, og måske endda kalde dig "posh".
 2. 2
  Har god hygiejne. Hvis dit hår ikke er børstet, tænder gul eller med fødevarer mellem dem, dårlig ånde, ildelugtende eller svedig og fedtet, er der ingen måde at være posh, medmindre disse problemer er faste.
 3. 3
  Billedet er alt. Bortset fra god hygiejne, er du nødt til at klæde classy / posh. T-shirts og joggingbukser vil ikke droppe det. En golf skjorte og plaid shorts vil arbejde i det mindste eller nogle designer. Hvis du ikke har råd til en masse designer tøj, få nogle "mindre designer" tøj. Nogle eksempler er Isaac Mizrahi, Massimo, osv. En smule billigt nogle gange, men nogle vil arbejde.
 4. 4
  Definer dig selv med en ren og elegant look. Fremragende præsentation er halvdelen af ​​slaget. Bær beklædning og tilbehør, der fladere din krop og aldrig bære noget, du føler dig utilpas i. Det er vigtigt at huske, at beskedenhed er nøglen i at tjene respekt for andre. En smule spaltning kan være moderigtigt, men sande gentlemen vil værdsætte beskedenhed mere end eksponering.
 5. 5
  Være social. En seriøs, kedelig person, er omtrent lige så posh som en planke af træ. Hvor spændende. Altid være charmerende og udadvendt til folk, du ønsker at være venner med.
 6. 6
  Har et par mulige kommentarer til at reagere med, hvis nogen er fornærmende dig. Hvis du ikke kan tænke på noget, vil fornærmelser kommer afhængig af personen. Altid være rart at andre mennesker, med mindre du har noget imod dem.
 7. 7
  Må ikke fornærme, sladder eller bagvaskelse. Når det er nødvendigt, stemme dine meninger hensigtsmæssigt og konstruktivt. Dette tilskynder dit publikum til at lytte opmærksomt, når du taler.
 8. 8
  Har god smag i tøj: Være beskeden i tøj og undgå tøj med dårlig smag. Ekstremt lave halsudskæringer, for korte nederdele, mave-bærende toppe og afslørende tøj kan gøre en pige til at ligne hun ikke respektere hendes krop og sig selv. Shirts med upassende ordsprog, logoer eller seksuelle hentydninger kan gøre en pige til at ligne hun er desperat efter opmærksomhed. Den fornemme ikke desperate for opmærksomhed.
 9. 9
  Må ikke over prale. Det vil genere folk og forårsage ven tab.
 10. 10
  Hold hemmeligheder til dig og ekstremt nære venner. Selv hvis du har tillid til nogen, du aldrig vide, om de vil gå og blæse det ud af proportioner.
 11. 11
  BE NICE! Det kan være hårdt, men tænk på, hvordan du ville være temmelig posh end snobbet. Plus snobber ikke er så godt afrundet som posh klanen.
 12. 12
  Kend din etikette. Dette er meget vigtigt. Posh mennesker har gode manerer og kender de grænser i menneskelige relationer. De ved ikke at træde på tæerne, men lige så de ved, hvordan at skamme mennesker, som gør slidbane på tæerne. Manners er en form for valuta for posh person, og jo mere du kender dem, jo ​​bedre. Start med Emily Indlæg, hvis du ikke har en anelse om endnu.
 13. 13
  Vær forsigtig med ikke at blive materialistisk. Posh mennesker er ikke materialistisk - det bliver let skrigende og almindelige. Snarere posh folk opsøge kvalitet og stil hvad det kan være - en håndtaske, et hus, en bil. Køb det bedste, at dine penge kan tillade sig og gå uden nipsgenstande.
 14. 14
  Holde sund. Det samme for din krop - købe god kvalitet mad til at fodre dig selv. Posh folk respektere sig selv.
 15. 15
  Motioner regelmæssigt - Find den rigtige form for motion for dig, ikke bare slutte den nyeste trend. Aldrig over-spise og aldrig over-forkæle. Posh mennesker kender deres grænser og respektere dem, især da respekt i andres øjne er også meget vigtigt for en posh person.
 16. 16
  Kig efter posh mennesker, du beundrer. Må ikke kopiere dem præcist, men tillade, at deres måde at være, deres stil og holdninger få indflydelse på din. På den måde kan du opbygge et stærkt fundament for at blive en posh person i din egen ret.
 17. 17
  Være vidende og bevidste. Det er klogt at blive politisk, kulturelt og religiøst bevidste. Selv de mest basale viden kan redde en person fra forlegenhed og kejtethed. Hvis du på forhånd ved, at du vil tilbringe tid sammen med en person af en ukendt baggrund, er det en god ide at gøre mere dybdegående forskning for at undgå pinlige aux pas.
 18. 18
  Vær åben for personlig udvikling. Må ikke skælde dig selv, men være modtagelige for konstruktiv ændring. I vores verden er forandring uundgåelig. Være en positiv og fleksibel del af det og vise andre vejen så godt. Face liv snarere end at begrave hovedet i sandet og andre vil ved instinktivt, at du er en person, hvis mening tæller.
 19. 19
  Søge visdom. Så svært, som det kan være at lytte til råd fra de mere erfarne end dig selv, det er et nødvendigt skridt til tider. Uanset din alder eller evne, tillad dig selv at lære af de fejl og sejre for dem ældre eller mere erfarne end dig. Du vil vinde deres fordel og være til rådighed for at videregive din egen visdom eller rådgivning.
 20. 20
  Være ansvarlig. Posh piger forlader deres omgivelser i en tilstand mindst lige så godt som de fandt dem. Medmindre de er i en restaurant med Vent personale, hvis job det er at gøre clearing op, classy folk insisterer på at tage sig af deres egne papirkurven og bagage, ikke forventer andre til at samle op efter dem. Og når andre gør favoriserer for dem, mens stak-up eller forkælet mennesker antage det kun forventes, og ignorere andres hjælp, virkelig posh folk er hurtige til at lægge mærke til og til at udtrykke deres taknemmelighed og deres påskønnelse. Også hvis du taber en sølvtøj, ikke regne med servitrice at samle den op og erstatte det. Du skal blot samle den op og lægge det til side, hvis du ønsker eller har brug for en ny høfligt bede om en ren. Hvis tjeneren spørger dig hvorfor, så forklare hvorfor.
 21. 21
  Gode ​​karakterer. Disse tjener til at bekræfte, at man "søger visdom", at man er "åben for personlig udvikling" og "vidende og bevidste". Men det er også posh at få dårlige karakterer, når man tilbringer dem tid forfølger en posh tidsfordriv stedet for at studere. Men vær forsigtig, da der også kan gøre en forkælet. Optræder forkælet udligner poshness hurtigere end man overhovedet kan forestille sig.
 22. 22
  Nej (eller lidt) TV og sladder kolonner. En appreciering af populærkulturen er vigtig, men en viden om sladder og rygter omkring kendte mennesker tjener kun som bekræftelse på, at man er så langt fra at være posh, at man har spildt dem tid på at læse så meget af artiklen.
 23. 23
  Være artikulere. Posh mennesker har et stort ordforråd og vide, hvornår at ansætte den. Men posh mennesker aldrig tvinge ord til sætninger, som ikke hører til.
 24. 24
  Være hensynsfuld. Sandelig posh mennesker instinktivt viger tilbage ved tanken om at genere andre, fornærme dem, at komme i andre folks måde eller på nogen måde at gøre gener af sig selv. Den fornemme handler om passede deres egen virksomhed, når blandt fremmede og lægge andre på lethed, når i sociale situationer. Sandelig posh folk er nådig og venlige til alle, uanset om den administrerende direktør, postbud eller det kontoførende. Den fornemme kender andres navne og bruge dem, når hilsen folk de ser jævnligt, hvorvidt dørmanden, sikkerhedsvagten, eller chef 'hustru. Den fornemme behandler alle lige - med høflighed og respekt.

Tips

 • Har gode manerer, men ikke overdrive det og handle som gammeldags royalty.
 • Må ikke over prale.
 • Øv en omgængelig tidsfordriv - en hobby eller sport. Være lidenskabelig og fortabe om din tidsfordriv. Men aldrig prale eller pålægge om din viden videre til andre ubudne.
 • Bliv involveret i aktiviteter, men ikke sky op din tidsplan.
 • Tilbyd at invitere venner til at leve poshness. Dybt nede, de tigger om at gå med dig, men er høflig nok til ikke at være nervøs og spørge. Aldrig være nervepirrende, er der også set ned på.
 • Må ikke blive ensbetydende uden grund.
 • tale mere end ét sprog flydende.
 • Altid har en god hygiejne.
 • Være godt afrundet og usædvanligt velinformerede. Hold dig ajour med aktuelle begivenheder.
 • Overdriv ikke sige ting som "de er så ikke posh", som kun fører dig til at blive kaldt en snob.
 • Læse bøger. Jo mere mangfoldigt og større din bogliste posher du bliver.
 • Vær selvsikker og ydmyg i den samme foranstaltning.
 • Lær de klassikere og historie i verden og dens kulturer.
 • Under en ekstraordinær viden om alt som helhed er meget vigtigt - gode karakterer bare tilfældigvis er en biprodukt af denne viden. Hvis du får gode karakterer ved at studere KUN af hensyn til gode karakterer, så du falder langt fra at være posh. Du vil være en god lille elev og har større chance for succes, men du vil ikke være posh.
 • Posh mennesker har posh synspunkter.
 • Handle meget girly, fordi posh og girly er meget ens

Advarsler

 • Opfører sig, når ud i offentligheden
 • Forblive rene og ikke være desperat om venner eller andre ting.
 • Tilføj i nogle humor og karisma, fordi det er hvad alle kan lide (i det mindste).
 • Drenge kan være posh, hvis de har, hvad det tager.
 • Må ikke hore dig ud for at få opmærksomhed. Det virker aldrig.
 • Gør det klart, hvis du er lige, og stoppe eventuelle rygter døde i deres spor. Hvis du er homoseksuel / biseksuel / ikke er lige i almindelighed, vil du vide, hvordan man håndterer det.

Ting du behøver

 • Masser af bøger, du har læst
 • Flydende i mindst to sprog
 • Masser en masser af viden
 • En vurdering af kultur og historie
 • Penge, tid og viden til at skabe din egen unikke eventyr eller eventyr. Hvis der under dit eventyr, du møder rigtig mange ligesindede så er jeg bange for, det er nok dårlige nyheder. Dit eventyr er formentlig ikke enestående nok til at blive betragtet posh og erfaring vil kun bekræfte, at du stadig er en borgerlig.
 • Happiness - posh folk er meget tilfredse med deres parti.