Wkadk

Hvordan at være en sød lolita

Lolita mode er en subkultur, der begyndte i Japan, der er primært påvirket af victorianske børnetøj samt mode fra rokoko periode.

Søde Lolita mode sætter fokus på de barnlige aspekter af Lolita design. Det bruger farverige prints, blonder, og bånd til at understrege cuteness i designet.

Steps

Hvordan at være en sød lolita. Kig efter let-farvet tilbehør, såsom punge, hoved kjoler, og strømper med motiver som blomster, musik noter, slik eller noget sødt trykt på dem (knæstrømper eller over knæstrømper).
Hvordan at være en sød lolita. Kig efter let-farvet tilbehør, såsom punge, hoved kjoler, og strømper med motiver som blomster, musik noter, slik eller noget sødt trykt på dem (knæstrømper eller over knæstrømper).
 1. 1
  Kig efter let-farvet tilbehør, såsom punge, hoved kjoler, og strømper med motiver som blomster, musik noter, slik eller noget sødt trykt på dem (knæstrømper eller over knæstrømper).
 2. 2
  Gå efter frilly og sød. Du kan stadig bære mørke farver, men det bør absolut være nedtones. Populære farver er for det meste pasteller: pink, sax blå, hvid / creme, bleggul, mintgrøn, og lavendel.
 3. 3
  Beslut på dit hår. Det skal være en stil passer til Lolita, såsom rottehaler eller krøller. Hvis du tror, ​​du gerne vil bære en paryk for Lolita, sørg for at det ikke ser falsk, få en høj kvalitet en fra eBay. Også vigtigt: sørg for at have en marginal, og at det ikke går over dine øjne.
  • For pandebånd, prøv buer, huer, hovedbeklædninger og blomster
 4. 4
  Shirts / kjoler bør ikke vise nogen kavalergang eller skuldre. Hvis du er iført en jumperskirt (Ligesom en lolita kjole, men uden ærmer), slid en bluse indenunder. Lolita mode tilstræber at være sød og beskeden og er ikke meningen at være en sexet stil! Din nederdel skal gå 1 "over knæet normalt.
  • En Lolita kjole til £ 200 vil formentlig være det værd. Mærker som Angelic Pretty and Baby The Stars Shine Bright vil aldrig lade dig ned. Elsker dem og se efter noget, du køber derfra. Hvis du vil have billigere mærker med en effekt, der næsten matcher, se på Anna House og Metamorphose. Når det kommer til bluser, bloomers, og sko, brug Bodyline.
  • Sokker er meget vigtigt i øjeblikket, og i Lolita er det moderne at have smukke, høje sokker. Udskriver på sokker ser altid sød! Find print med Zefyr, kager / slik, dyr, sløjfer, hjerter, noder osv.
  • Prøv at gå til en genbrugsforretning! De har nogle ting, der kunne forbedres med lidt ekstra blonder eller bånd, der kan vise sig meget rart. =]
 5. 5
  Har lolita-style makeup. Facial klistermærker er yndig, lys rosa blusher er et must-have! Eyelash extensions, hvis den er slidt, må ikke være for lang ellers vil de se dårligt.
 6. 6
  Har et stykke legetøj med dig. Dette er valgfrit. Hello Kitty eller andre søde udstoppede dyr er en god vej at gå.
 7. 7
  Hvis du har en kæreste, få dem til at klæde elegant med dig, hvis du kan overbevise dem.
 8. 8
  Husk at være dig selv, ikke mister din personlighed i mode!
 9. 9
  Smil i dine billeder! Tag Purikura billeder med dine venner, hvis du kan! Det er en stor, sjov aktivitet.
 10. 10
  Gå i grupper med andre søde Lolitas.

Tips

 • Hvis folk drille dig, bare ignorere dem. Hvis du føler dig særligt velgørende, så prøv at forklare om den stil. Bliv ikke vred eller fornærme dem tilbage!
 • Husk, at din holdning er også en vigtig del af din stil. Lolita mode fremhæver elegance, beskedenhed og nuttethed, så hvis du bære det, være høflig, venlig og høflig. Dette er især vigtigt, hvis du planlægger at deltage Lolita mødes-ups eller konventioner.
 • Populære frisurer er rottehaler, krøller, eller glat hår med stumpe pandehår.
 • Hvis du er på et budget, så prøv at købe fra mindre dyre mærker som Bodyline og Anna House. Dog kan billigere mærker være lav kvalitet, så sørg for at kontrollere detaljerne i kjolen så meget som du kan, ser på den blonde, design og stof. Den bedste ting at gøre, er at gemme dine penge, indtil du har råd til en brand kjole (ligesom Baby, Angelic Smuk, Innocent World, victorianske Maiden, etc.). Du kan også kigge efter billige tilbud eller forsøge at forhandle på egl_comm_sales på Live Journal. Eller du kan prøve din hånd på at sy! Den gotiske og Lolita Bible omfatter normalt syning mønstre fra designermærker, og magasinet selv er omkring 15€ (du kan bestille det online eller via Borders / Barnes and Noble).
 • For at få flere tips om Lolita mode, afhente et emne af gotisk-og Lolita Bible, kan det findes på Grænser for 15€ og inkluderer syning mønstre, billeder, interviews og tutorials!
 • For stof og blonder, ikke købe noget skinnende! Brug bomuld og polyester only! Andre stoffer er normalt billige, kostume-lignende og skratter, hvilket ødelægger Lolita look.
 • For at finde høj kvalitet Lolita tøj, prøv BABY, stjernerne Shine Bright eller Angelic Ret, begge har onlinebutikker. (Husk på, begge er meget dyre) Bodyline.com er billigere og kan have god kvalitet tøj, hvis du handler omhyggeligt. Undgå noget med "kostume" i etiketten.

Advarsler

 • UANSET HVAD DU GØR, PRØV IKKE at se sexet! Det ødelægger udseendet og andre Lolitas vil se ned på dig.
 • Må ikke bruge billige blonder, det irriterer huden...
 • Lolita kan tiltrække uønsket opmærksomhed fra bestemte personer, hvis du går ud i offentligheden. Følg generelle sikkerhedsforanstaltninger samtidig med at gå ud i offentligheden.
 • Brug ikke billige materialer, de vil rive nemt og ødelægge udseendet.
 • Nogle Lolitas kan se ned på dig, hvis du ikke har alle mærke tøj, betyder det ikke, du skal have alle mærke tøj men da det er meget dyrt, og de fleste Lolitas vil ikke se ned på dig for ikke at have mærke. Hvis de gør selv, så de er nok ikke den slags mennesker, du ønsker at tilbringe tid sammen med i første omgang, så lad det ikke genere dig, du er ikke nogen mindre lolita for ikke at have mærke.
 • Lolita online fællesskaber er som regel meget fyldt drama! Det er bedst at undgå disse samfund, hvis du ikke ønsker at blive involveret i drama.