Wkadk

Hvordan at være en mori pige (skov pige)

Mori Girl mode nylig kommet i 2007 i Japan. Mori betyder "skov" på japansk, og stilen konceptet er "en pige, der ser ud som hun lever i skoven" Udseendet er naturligt & jordnær. Den fiktive arketype blev erklæret som værende karakter af Hagu fra Honey & Clover. Selve arketype af Mori Girl mode er skuespillerinden Yuu Aoi, der som en kendsgerning spillede Hagu i honning & Clover film i 2006. Mori pige har udviklet sig ikke kun som en stil, men som en livsstil så godt! Quirky piger, der elsker vintage tøj, lommeure, te, mos eller gå snooping i mormors loft vil føle sig hjemme i denne mode stil. Selvom mori pige er naturligt, betyder det ikke, det er simpelt! Mori pige har en lille smule af kompleksitet til det.

Steps

Hvordan at være en mori pige (skov pige). Læs mori girl checkliste.
Hvordan at være en mori pige (skov pige). Læs mori girl checkliste.
 1. 1
  Livsstil. Mori Girls indtag verden ved deres hænder, som de nyder at drikke te og udveksle tøj med venner, og rejser med fly, cykel, eller bare gå. De har øje for europæisk kultur som i Irland, Frankrig og Tyskland. Mori Girls er også fascineret af at tage billeder. Selv genert, er de søde unge damer med ordentlig manerer og en dejlig stil.
 2. 2
  Læs mori girl checkliste. Er du en Mori Girl? Den oprindelige Mori Girl samfund på Mixi skabte en tjekliste på 60 regler for at finde ud af om du er en sand.
 3. 3
  Hår. Mori Girl hår kan være luftig, lige, bølget, flettet eller sat. Bare holde det naturligt. Du kan bruge blonder eller snor til at sætte i dit hår. Blomster & bær er også populære hårpynt.
 4. 4
  Makeup. Hold det naturlige som muligt - intet tung. Hold din øjenskygge i jordfarver. Måske ikke bære nogen fyldes op på alle. Hold din hud ren. Dove Body Wash er meget godt for huden, da det er en hvid sæbe og har gode lipider ("bemærk: der er ikke de fede"), der danner i huden for at skabe en blød tekstur til huden. Og også naturlige olie shampoo er fantastisk, hvis du er i denne type ting.
 5. 5
  Røde kinder. Mori piger elsker nice - brug en rød eller pink blush til dette look. Eller du kan vælge et naturligt kind.
 6. 6
  Pluk de rigtige farver. Jordfarver såsom antik hvid, hvid, beige, brun og elfenben er meget populære hos Mori Girls. Men du kan tilføje farver såsom sennep, mørk blå, bordeaux og mørkegrøn. For det meste bruger farver, som du kan finde i en skov - holder farverne naturlige og rolig.
 7. 7
  Vælg den rigtige form. Tøj af Mori Girl er ikke krop bevidst. Det betyder monteret ingenting eller at knus kroppen. I stedet for en SM, vælge en L-XL. Glem ikke at lag dit tøj. Dette vil skabe en naturlig volumen samt.
 8. 8
  Lag. De fleste mori girl outfit, har et element af lagdeling til dem. Lagdeling kan ofte være sværere at trække ud, fordi mange mennesker ofte komplicere det. Hold det simpelt. Starte med at lagdeling en kjole med en nederdel eller lagdeling to skjorter. Lagdeling betyder ikke, du er nødt til at have mange elementer af dig. Husk, at hvert lag skal være delvist synlige og tilføjer til dit outfit.
 9. 9
  Vær kreativ. Har du nogensinde set en rigtig Forest Girl? Ingen af ​​os har. Derfor være kreativ og bruge din fantasi til at forestille den perfekte Mori Girl og efterligne det! Din fortolkning af Mori Piger kan være fuldstændig forskellige fra mine, men begge vores tolkninger er korrekte!
 10. 10
  Lyt til alternativ musik. Alternative, eller hvad der kaldes "Shoe Gaze" er en musik bevægelse i London, meget populær i Japan, også. Noget med en jordnær, keltisk, folkemusik, instrumental eller verdens musik er også populært blandt Mori Girls. Andre gode eksempler er Cecile konsolsten Agnes Obel Amelie Loizeau
 11. 11
  Læse blade. Spoon er ligesom biblen for Mori Girls! SPOON er en japansk fotobog / blad viser de nyeste tendenser inden for Mori Girl mode. Andre vigtige magasiner omfatter Fudge og Mori Girl Papier.
 12. 12
  Nyd livet selv. Det kan være smuk hele tiden! Hvis du tager kærlighed og omsorg for denne lille verden, du bor i, så vil du finde bare den mindste ting fornøjelig. Det er, hvad Mori pige handler om! Så nyd at være en Mori pige og tune det ind i din egen stil, skal du ikke være bange for at være der, din mor og far hæve dig til at være. Bare nyde livet til fulde.

Tips

 • Brug naturlige materialer såsom bomuld, uld garn og andre naturmaterialer.
 • Tilføj nogle blonder og blomster til at dekorere dit halm taske eller pung
 • Lav dine egne tilbehør!
 • For at opnå det helt rigtige look, så tænk på dig selv bor i skoven og skabe dine egne klæder. Hvad ville de så se ud?
 • Gøre nogle forskning! Gå se på Mori fotos, artikler og videoer.
 • gå finde en hyggelig cafe - eller skoven! - Og læse en god bog
 • Mori Girl er stadig en meget ny mode stil. På grund af denne Mori pige ikke har en specifik silhuet
 • Undgå moderne tendenser såsom strukturerede kraver, poster klamrer sig til din talje eller lyse farver.
 • Tumblr har nogle fantastiske Mori Girl blogs. Her er et par af dem: Oh yeah mori pige, Den lille mori pige
 • Hold dig til enkle stykker fortrinsvis én farve stykker eller med et simpelt design
 • Gode ​​steder at finde Mori Girl Clothing er i Vintage & Thrift Shops

Advarsler

 • Mori er naturligt og ikke enkel. Der er en masse små detaljer & lag, der går ind Mori pige.
 • Hvis du er ung dame så lad dem, som du elsker, at du vokser ud af dit puppe, for de vil ikke helt forstå dine skiftende.
 • Vær sikker og omhyggelig på din rejse til skovens Girls! ♥
 • Selvom Mori kan indarbejde aktuelle modetrends, bør det se ud og føles anderledes fra hippie eller boheme look. En god måde at undgå denne fejl er at se på billeder og videoer af Mori Girls

Ting du behøver

 • En kunstnerisk sind
 • Lidt for at bruge penge
 • En hel masse kreativitet
 • En kærlighed til skæve ting
 • En kreativ fantasi
 • En kærlighed til naturen, skønhed & enkelthed