Wkadk

Hvordan at være en himegyaru

Himegyaru er en stil fra Japan, og det betyder "Prinsesse girl".

Hvis du elsker dressing girly og ser yndig, bør du prøve at bære det! Her er hvordan...

Steps

Hvordan at være en himegyaru. Begynde at købe kjoler hime gyaru handler om en sød og uskyldig prinsesse udseende.
Hvordan at være en himegyaru. Begynde at købe kjoler hime gyaru handler om en sød og uskyldig prinsesse udseende.
 1. 1
  Begynde at købe kjoler hime gyaru handler om en sød og uskyldig prinsesse udseende. Hvis du allerede har søde, frilly kjoler, det er et godt udgangspunkt. Kjoler er for det meste knælang, men nogle er kortere. Populære ting på hime Gyaru kjoler er imiteret pels, perler, dyreprint, blomster, buer og noget, der er sød og sød. Men holde alle disse ting i moderate mængder, ligesom flæser lige i bunden af ​​en kjole, eller blonder på ærmerne. Må ikke gøre dig selv til at ligne dit outfit det er at spise dig i live! Klædt tendens til at være meget royalt udseende, og generelt er i pastelfarver - trods alt, er du en prinsesse pige! Nogle populære mærker er Jesus Diamante og Liz Lisa.
 2. 2
  Du behøver ikke altid at bære kjoler! Hvis du har et dejligt par jeans med ingen huller, parre den med toppe, der har buer, blonder, dyreprint, og alt meget sød og hime. Tilføj nogle matchende ballet lejligheder eller hæle og en perlekæde / søde smykker, sammen med søde Gyaru makeup og hår. Bare sørg for at holde det meget nice - princess gal, husker du?
 3. 3
  Makeup er vigtig! Himegyaru gals normalt slid masser af makeup, men det er meget simpelt ud. Normalt en himegyaru vil bære væske (mest populære) eyeliner i sort, let foundation, falske øjenvipper og / eller mascara og pink lip gloss / læbestift. Eye makeup er normalt gøres for at gøre øjnene synes større. Tanning er valgfri, men hvis du får en, gør det ikke meget mørk eller orange, normalt Hime gals bare bruge en lys bronzer hvis de vælger at tan overhovedet.
 4. 4
  Få et hår tilbehør. Én stor blomst (dvs. en rose) eller en silke sløjfe er gode hår tilbehør. Hvis du ikke har en bue en lille krone eller tiara (det skal ikke være for stor eller det vil se sjovt), uanset om plast eller metal, vil være en yndig mulighed. Du skal have et hår tilbehør. Populære frisurer omfatter at have dit hår drillet i en høj bikube eller boufant frisure, med masser af krøller, eller at have en flot, enkel bolle. Rettede hår er ikke meget hime medmindre du har en boufant at ledsage det - omfattende big-hår frisure er et varemærke himegyaru stil. Den hime haircut er perfekt til himegyaru - det er dybest set lange pandehår skåret til din kæbe, med almindelige pandehår så godt, resten af ​​håret klippe jævnt på én længde.
 5. 5
  Få nogle form for negle. Falske negle er meget smuk, især de er rart, hvis du naturligvis have korte negle, men hvis du ønsker at gå helt naturligt, kan en klar eller skinnende hvid søm belægning anvendes. De skal dekoreres / malet i nogle mode. Mange tutorials til himegyaru negle er tilgængelige online.
 6. 6
  Hime gals er normalt ikke snobbet! Vær venlig mod andre, og ikke dum dig ned for at virke som en perfekt prinsesse! Og du behøver ikke altid at være frilly og girly, kan du stadig gøre noget, du ønsker, Gyaru er simpelthen en mode, betyder det ikke begrænser hvilken musik du lytter til, aktiviteter, du gør i din fritid, eller hvordan du vælger til at handle. Endelig VæRE SIKRE! Dejlig makeup, søde hår og pænt tøj betyder intet, hvis du ikke tror, ​​du ser godt!

Tips

 • Gæsteoptrædener og glitrende broaches er en meget smuk måde at krydre en enkel kjole, gå til et smykke butik og se hvilke af dem du kan lide.
 • Decoden er meget populær med hime fashion! Tag en mobiltelefon, og føje mindre tilbehør til det. Du kan finde forsyninger på håndværk butikker og eBay.
 • Held og lykke!
 • Hvis du ikke ønsker at bruge kjoler for uanset årsagen, du helt sikkert kan være lige så hime gyaru ved hjælp søde nederdele og en sød skjorte (begge med lyse farver, selv om). Det er lige så sød!
 • Himegyarus sommetider bære cirkel linser, som gør dine øjne ser større, fordi de gør dine øjne én flad farve, og de har som regel en tynd sort ring på iris, hvilket gør dine øjne ser ud til at være stor og dukke-lignende. De koster alt fra 15€ -40€ og et par kan vare et år, hvis du passer godt på dem. En billig pålidelig hjemmeside for at få dem er "YesStyle '.
 • Hvis du ønsker at være hime gyaru om vinteren, købe en sød lys knap jakke med hvid imiteret pels, for eksempel. Hvis det er for koldt til at bare bære nederdel og strømpebukser, slid strømpebukser + hvide leggings og derefter sætte en nederdel på! Det bliver så varmt som iført jeans eller andre normale bukser.
 • Tilføjelse et par hvide blonder strømpebukser og nogle søde hvide hæle er en perfekt måde at gøre en kjole synes en smule mere prinsesse-agtigt.
 • Må ikke gå ud i Himegyaru tøj, medmindre du har fyldt op på alle punkter, og indtil du har en komplet Himegyaru garderobe.
 • Købe nogle blonder handsker til ekstra elegance.
 • Vær forberedt på at blive spurgt til fotografier!
 • Bær små balletsko eller små hæle-hæle er et must, men husk at tage sig af dine fødder, forestille sig, hvad de vil føle sig som efter et par år med vaklende rundt i dem i 24 timer hver dag!.

Advarsler

 • Mange mennesker siger, at hvis du tager en sød Lolita kjole, drille dit hår og sætte på en tiara, der er hime gyaru. Det er ikke rigtigt!! Må ikke begå den fejltagelse! Himegyaru og lolita er to meget forskellige stilarter! (Der er en undtagelse, "Hime lolita", som er en blanding af begge stilarter, men de er helt anderledes.)
 • Må ikke forvente, at folk ved, hvad Himegyaru er.
 • Firmanavn Hime Gyaru er meget, meget dyrt. En Jesus Diamante kjole vil sælge for op mod tre hundrede dollars - være parat til at dedikere en smule penge og masser af tid til det.
 • Som enhver anden "ulige" mode, folk kommer til at stirre på dig, og de kommer til at bede om billeder. Vær forberedt.
 • Må ikke over accessorize.
 • Vær advaret, nogle mennesker ikke får denne stil, så du kan få mærkelige blikke... men bare ignorere dem, vær dig selv!
 • Når du bruger dyreprint, brug den sparsomt eller slet ikke. Hvis du gør, bruge det i girly farver. Når du bruger imiteret pels, brug det kun på kraver eller ærmer.

Ting du behøver

 • Drilleri kam (eller almindelig kam)
 • Hår curler (eller noget at krølle dit hår)
 • Noget med buer, flæser eller blonder
 • Penge
 • Kjoler / nederdele
 • ballet lejligheder / hæle
 • Hairbows / Tiaras (Tiaras kan købes på Claires)