Wkadk

Hvordan til at være visuel kei


Visual Kei er ikke bare en mode eller musikgenre, men en form for kunst, og en komplet livsstil! Hvis du er en af ​​de die-hard japanske rock fans, der ønsker at virkelig at komme ind denne type scene, så er denne detaljerede, over-gjort, og meget langvarig vejledning kan hjælpe dig!

Steps

Hvordan til at være visuel kei. Musik er hvad visuel kei handler om!
Hvordan til at være visuel kei. Musik er hvad visuel kei handler om!
 1. 1
  Musik er hvad visuel kei handler om! Før dykning i det, skal du først være bekendt med, hvad det egentlig er. Du skal være en fan til flere japanske rock og / eller Visual Kei bands, forstår bestemt lyd, og hvorfor de klæder, som de gør. Igen, for mange mennesker det kan blive en awesome livsstil, ikke bare en smuk fashion statement!
  • Der er masser af information på internettet, kan du hente musik (Men glem ikke at købe det, også! Støt kunstnere, du elsker!), Deltage i online fora om emnet, og meget mere! Der er også andre kilder, som du kan lære af, såsom japansk Rock magasiner. (Shoxx, Cure, Purple Sky osv.) Mange af disse blade har fremragende oplysninger om alle aspekter af Visual Kei, og har utallige bands, der kan ende gnister din interesse.
  • Også indse, at mange fans af Visual Kei kan være meget anderledes end almindelige fans af mere vestlig musik. Deres kærlighed til bands er dybe og loyale, Må ikke være bange for virkelig at lære om bandets medlemmer og dorky at tale med andre Visual Kei fans om dem! Du kan endda blive inspireret til at afhente et instrument!
   • For at få endnu mere ind i det, er det altid sjovt at ikke bare lytte til den musik, men se videoer samt. Ikke blot Musikvideoer, men backstage klip, særlige reklamer, videoer for fanklubber, osv. Noget meget forskellige, og som regel kun Visual Kei bands gør, eventuelt for mere eksponering. Men alle de samme, kan dette være underholdende i sig selv og kan hjælpe dig med at forstå, hvordan og hvor andre Visual Kei fans afhente nogle manerer, der kan synes lidt mærkeligt for udenforstående.
 2. 2
  Bliv visuelle. Nu til Visuals! Efter at være blevet en del af Visual Kei fanbase, vil du sandsynligvis være interesseret i at ligne dine yndlingskunstnere. Du bør starte ud ved at gøre netop det, der afspejler den ser ud i bands! Når du vænne sig til den måde, det ser ud og føles på dig, så skal du begynde at oprette din egen, unikke look. Gøre masser af forskning i typer af visuelle Kei, da der er en masse af dem. Det er en stil, der tæpper en hel vifte af forskellige udseender, så vælg den, du ønsker, før du ændrer.


Advarsel! Det er bedst, som med alle stil ændringer, for ikke at skifte natten over. Hvis du har nogen overgangsperiode, vil du tendens til at ligne en poser. Start subtil: med måske lidt mere øjenmakeup end normalt, derefter bygge det op til mere eyeliner, så er mere skygge, og endelig til den fulde visuelle Kei makeup. Hvis du allerede er i en bestemt stil, drop det langsomt.

Find ting i din garderobe, som allerede kunne være forbundet med den visuelle Lei stil, og begynde at bære dem, før du begynder at købe mere flamboyante tøj. Du må ikke ændre dit hår med det samme, enten hår er nok den vigtigste del af det visuelle Lei look (sammen med tøj), så giver det et stykke tid før du vælger noget radikalt.

Begynde at fortælle dine venner om visuel Kei musik eller taler mere om stil. (Vær sikker på ikke at overdrive det, eller de vil få meget kede med dig!) Hvis folk ved, at du går igennem en stil ændring vil de ikke blive så overrasket som om de har ingen advarsel på forhånd.

Alternativt skifte stil efter en lang ferie. Den tid hul vil gøre kontakten mere plausibel.

Når du har ændret dit look mærkbart, ikke umiddelbart bære alle de lyseste neons, største kjoler eller mest vinyl bondage gear, du ejer. Igen, start subtile og lidt mere normale, før du går over-the-top.

Makeup

Her er et par skridt til at anvende din Visual Kei makeup. Der er ikke nogen bestemt udseende, du er nødt til at overholde, med Visual Kei makeup du kan eksperimentere alt hvad du ønsker. Tro mig, der er nogle temmelig vildt udseende bands derude. Makeup er ikke forbudt overalt i Visual Kei. Du kan sætte den hvor som helst på dit ansigt, og hvor som helst på kroppen for den sags skyld. Også, aldrig sætte dig ned eller får modet! Bare husk, at øvelse gør mester, og holde arbejder på det!

 1. 1
  Hygiejne kommer først. Før du starter noget, skal du være ren! Vær sikker på din hår ser blødt og velplejet, ikke fedtet eller stegt. Har en frisk ansigt. Brug en mild scrub til at fjerne eventuelle døde hud og olie, og dup tør. Du ønsker måske at bruge bare en lille smule af fugtighedscreme for at holde din hud fra at se alt for tør og det kan også gøre at anvende makeup en smule lettere. Når du er alle klar, klip tilbage dit hår til at holde det ud af dit ansigt.
 2. 2
  Brug fundament. Normalt, Visual Kei makeup ser bleg. Men ikke mange bands nu dage gå til fuld hvid face-paint look, men der er ikke noget galt med at gøre det, enten. For en komplet hvidt ansigt, ikke over ansøge! Dette kan få det til at se klumpet. Brug en makeup svamp til at sprede det jævnt over dit ansigt for en ren finish. Hvis du vil have endnu mere af en spøgelsesagtig glød, kan du anvende en lille mængde pulver. Hvis du ikke kan finde nogen pulver fonde lys nok, kan baby pulver gøre underværker. For de mere almindelige udseende, bør du vælge en flydende foundation én eller to nuancer lysere end din faktiske hud-tone, men ikke noget lettere end at-it'll ende ser unaturligt og akavet. Du vil måske vælge en foundation med lidt eller ingen olie, fordi det kan være ubehageligt og har tendens til at se tung. Vand-baserede dem er meget bedre, lettere, og nogle gange billigere. Du kan være i stand til at sprede din foundation med fingrene, men for at undgå enhver striber du ville nok være bedre tjent med en makeup svamp. Efter jævnt anvende din flydende foundation, sørge for der er ingen oplagte streger eller linjer, og anvende en lille mængde pulver fond eller shimmer. Hvis du ønsker at manipulere belysning eller formen af ​​dit ansigt, du skal have endnu lysere og mørkere fundament handy. At fremhæve features, brug mørkere foundation på de steder som kindben, på din jawline og omkring næsen. For at give en smule mere lys, elegant look, kan du bruge lysere foundation på broen af ​​din næse, din pande området, og kinder.
 3. 3
  Bær øjenmakeup! Dette er sandsynligvis den vigtigste del af processen, så sørg for at gøre det interessant, men stadig smagfuld. Lad os adskille dette op, endnu mere for at gøre det forståeligt for selv de mest clueless af mennesker. = D
  • Øjenskygge. Den makeup kan anvendes i den rækkefølge, du ønsker, men personligt, det er mindre besvær. Sætte ned farven først kan skabe mindre af en rod, senere. Afstikkere! Afhængigt af hvor excentrisk du ønsker at se, er det altid bedst at have en bred vifte af farver ved hånden. Hvis du kun planlægger at bruge en farve, kan du ønsker at have forskellige nuancer af denne enkelt farve. Først gælder grundfarven på øjenlåget, som regel går til ydersiden, eller næsten til Skrænten for en fed look. Dernæst tager en mørkere nuance og anvende det til kun toppen af ​​din låg, blanding med lysere skygge. For at forbedre dine øjne yderligere, kan du bruge en lille mængde af skygge på bunden låget, nær den ydre hjørne og blend. Eyeshadow er egentlig ikke en stor opgave, så du skal bare eksperimentere med hvad der ser bedst på dig.
  • Eyeliner. Dette er nøglen til at gøre dine øjne fantastisk! Der er mange forskellige udseender at vælge imellem. Du kan se naturlig og elegant, fed, uhyggelige, eller noget, du kunne komme op med. Først gælder sort eller farvet eyeliner (blyant eller flydende) til inderste del af øjet og tæt på lashline af din top øjenlåg, for at undgå enhver ulige rum af farve, derefter anvende tykkere, til din smag. Mennesker med enlige øjenlåg, eller 'asiatiske øjne bør nok dække det meste af deres øjenlåg for at få den samme ønskede' tyk 'look. En populær udseende er 'panda' look, hvor eyeliner er hævet tykkere og længere ud over øjet. Det er meget almindeligt i Visual Kei for eyeliner til at gå passerede hjørnet af dit øje for et bestemt udseende. Dette look kan gøre dine øjne ser tyndere, mere forførende, truende eller nuttet afhængigt af hvordan du anvender det. For en mørkere look, kan eyeliner anvendes til bunden låg, men der er sådan en ting som "for meget" der, så vær forsigtig med ikke at over-gøre det. Igen, for at gøre dine øjne skiller sig ud mere, kan du anvende eyeliner til den ydre hjørne af øjet, der vokser tyndere som du går langs bunden låg. Nogle gange, kan ved hjælp af hvid eller lysere farvet eyeliner på din bund låg giver en flot finish og / eller kontrast. Glem ikke at være kreativ! Du er velkommen til at skabe design, eller bruge forskellige farver mod de andre for en mere drastisk look.
  • Heavy, indviklede øjenmakeup er en smule svært at gøre hver morgen, hvis du er i en fart, så hvis du ønsker at være hurtig om det, hvorfor så ikke prøve at eksperimentere med en mere dagligdags look? Noget så simpelt som omgiver øjet med sort øjenskygge til en røget look og iført concealer og glans på dine læber kan se godt til daglig slid.
 4. 4
  Tilføj juveler og andre genstande. Juveler er altid et rart og sjovt touch til slutte dine øjne. Du kan placere dem langs bunden af ​​dit øje, i en række ned langs siden, på tværs af din næse til det andet øje, noget, du kan tænke på! Du kan få juveler på ethvert fartøj butik, eller andre steder, hvor kosmetik sælges. De kan komme med lim eller du måske nødt til at bruge din egen. En dandy ol 'gluestick kunne sandsynligvis gøre fint, og øjenvipper lim fungerer perfekt! Husk, i visuel Kei himlen er grænsen. Ser så underligt som du vil. Andre elementer kan anvendes, såsom knapper, glitter, stumper af stof, fishnet / mesh - selv stanniol! Hvis du kan lide hvordan det ser ud, gå til den. En anden vidunderlig touch til dine øjne er falske øjenvipper. Vær så tamme, eller så vild som du ønsker. Normalt er skør udseende vipper er lettest at finde under Halloween. Hvis du ønsker at tilføje nogle ekstra pop til din øjenmakeup, hvorfor så ikke engang forsøge cirkel linser i en række naturlige eller unaturlige farver?
 5. 5
  Læber. Normalt vil en pæn glans slutte dit udseende, men hvis du ønsker at gå videre, det er bare smart! Nogle mørkere bånd vil smøre makeup, sædvanligvis sort, fra deres læber til den side af deres ansigt. Mens dette er let og kan se godt, skal det erindres, at dette ofte bliver latterliggjort af ældre medlemmer af scenen på grund af sine forbindelser med cosplay og amatøragtig outfits. Andre vil gøre deres læber bleg [regel med foundation], og eneste farve den indre del af munden for en uhyggelig, stive look. For en fuld effekt, kan du altid bruge lipliner, selvom det kan være svært, så holde på det. Igen, kan du bare være kreativ med dine læber: Linie dem med sort og farve det i hvidt, kun farve halvdelen af ​​din mund, farve over dine faktiske læber, noget, du ønsker.

Tips

 • Ikke alle J-rock bands er mørke! Stilen spænder lige fra dekonstrueret, gotisk-esque Nagoya-Kei æstetik igennem til regnbue-lyse, Peppy Oshare-Kei (eller "pop-Kei"), ser ud og alt derimellem. Have det sjovt og gøre det så chokerende eller nuttede som du vil!
 • Den japanske Rock Magazine 'helbrede' har store trin-for-trin makeup tutorials.
 • Brug hvid øjenskygge lige under dit øjenbryn kan gøre det ser glattere, og bringe mere farve i øjet. Det er virkelig nyttige!
 • Visual Kei er en kønsløs stil! Den er velegnet til både mænd og kvinder, så bare have det sjovt med det, uanset hvad andre måtte tænke.

Advarsler

 • Du kan blive latterliggjort eller forvekslet med 'emo', 'goth', 'scene', eller flade ud bøsse. Men du behøver ikke blive afskrækket af dette! Du skal blot korrigere dem, hvis du er krænket. Husk, de er bare uvidende om din stil.
 • Vær forberedt på andre fans til at strejke op samtaler om mode eller musik. Hvis du er en visuel Kei noob, kan dette være skræmmende, men ikke skamme. Bare prøv at holde uddanne dig selv, og du vil snart passer ret i.
 • Du kan ikke kun se den del, du er nødt til at være en del af. Hvis du bare klæde sig i Visual Kei, men ved næsten intet om musikken, vil folk vide, at du lader som om. Det er bare irriterende.