Wkadk

Hvordan at være en attraktiv og imødekommende pige

Har du brug for at sætte dit bedste selv frem? Er du genert, og tror du er usynlig? Vil du fyre at lægge mærke til dig, uden at gå på kompromis dig selv eller ændre din personlighed? Dette er ikke en personlighed makeover, det er blot et par måder at lade din 'awesomeness' blive mere indlysende.

Steps

Hvordan at være en attraktiv og imødekommende pige. Sammenligne dig selv til et par.
Hvordan at være en attraktiv og imødekommende pige. Sammenligne dig selv til et par.
 1. 1
  Sammenligne dig selv til et par meste af tiden, når vi ser ind i en, ser vi, hvad vi er vant til at se og ikke altid hvad der er der. Vi er mere tilbøjelige til at se vores overvejelser og mærke de mindre ting, som ingen andre ville, og gøre en big deal om det. Også den måde, vi opfatter os selv, er meget forskellig fra den måde, andre mennesker opfatter os. Ideen med dette er at give dig en mere nøjagtig fysisk beskrivelse af dig selv ved at sammenligne den måde, du ser med en anden. Dette er ikke ment til at være en negativ sammenligning, hvilket er noget, vi gør ofte.
 2. 2
  Må ikke se på pigen ved siden af dig og tænker "hendes hår er så perfekt, og minen er sådan et rod "eller" hende, er fejlfri og minen frygtelig ". Dette er ikke sammenligningen denne artikel taler om.
 3. 3
  Ring til en ven over og gøre hende stå ved siden af dig og se på de to af jer i spejlet. Tjek din fysiske attributter med hendes. Er dit hår længere, kortere, curlier eller mere lige? Er din hud blegere eller mørkere? Er dine øjne store eller små? Alt du skal gøre er at identificere dine fysiske attributter. De er dit og dit alene! De er ikke værre eller bedre end nogen anden. De er yours at bruge. Og du er nødt til at acceptere, at selvom du måske ønsker en andens øjne, eller næse, kan de ønsker dit! Du er unik, så husk det.
 4. 4
  Skriv hvad du har observeret ned: For eksempel kan din liste være noget lignende: "Medium længde hår, øjne tæt sammen, fyldige læber, under gennemsnittet højde, normal hud, generelt bære mørkt tøj, ingen smykker". Kig over listen. Gå over denne liste og fortælle dig selv, at det er dig. Uanset fyr du får har at lide dig med alt dette.
 5. 5
  Forstå, at det er sådan andre mennesker se dig, og det er sådan, de vil beskrive dig, hvis spurgt. Sørg for at du er okay med dette. Ligegyldigt hvor deflateret dit ego er, er du nødt til at acceptere, at du blev foretaget på denne måde og er vidunderligt. Tænk på alle de berømte film-og tv-stjerner, der har mindre end perfekt funktioner. Næser, der er for lange og for kort, højder, der er langt over eller under gennemsnittet, hud, der er alle mulige forskellige farver. Hvad gør dem smukke er, at de kan lide, hvem de er (og måske har et dyrt makeup artist, men de smukkeste berømtheder vil se fantastisk med eller uden makeup, og det er fordi de har tillid til). Må ikke fortsætte, indtil du har forstået og accepteret, at den måde, du ser er perfekt... for dig.
 6. 6
  Undersøg din personlighed: Hvad er de ting, du kan lide? De ting, du ikke kan lide? Hvad er de ting, du er stolt af? Du har måske stor smag i musik, men hvis ingen kender det, du virkelig er ikke sandsynligt at møde nogen, der kan lide den samme musik som dig (medmindre de har talt med dig, selvfølgelig). Nogensinde følt som om der er ingen i skole / kollegium, der er ligesom dig? Det er bare fordi du ikke ved, hvor de er.
 7. 7
  Udtryk din personlighed! Med henvisning til musikken eksempel en måde du kan udtrykke din smag i musik er ved at få stifter eller skjorter af dine favorit bands. Du kan sætte benene på din taske og bære skjorter en gang imellem. Du vil blive udtrykke dig til nogen, der sker for at se på dig, uden faktisk at sige noget. Dekorer dine notesbøger med billeder, citater, noget, der udsætter den måde du tror. Det er mere værd at gøre dette på notebooks end garderobeskabe. Kun du og et par folk se indersiden af ​​dit skab. Udnyt noget, der er tilbøjelige til at blive set.
 8. 8
  Ændre dit udseende, let: Prøv noget nyt. Har du altid bære dit hår op? Lad det ned og se, hvordan det ser ud. Igen, dette virker bedst med sammenligningen teknik. Ikke gennemfører det, medmindre du kan lide det, og ikke gennemføre den straks, enten. Du har stadig nogle flere ting at få i orden, før du kan imponere alle.
 9. 9
  Være vocal: Ikke højt, ikke snakkesalig, ikke overdrevent venlige. Men sørg for, at alle i skolen har mindst hørt din stemme én gang. Om det var, da du stillede et spørgsmål i klassen eller sagde "undskyld, Undskyld", når du stødte ind i en person, sørg for at bruge din stemme. Tal ikke når du ikke behageligt, men hvis du tror, ​​du kan tilføje noget til samtalen, bare åbne op og sige det. En anden ting du ønsker at gøre, er at tale mere, når folk normalt taler mindre og tale mindre, når folk taler som regel mere. For eksempel, hvis du går ned i en anden ville de fleste mennesker bare sige "Undskyld" eller "Undskyld", og fortsætte med at bevæge sig. Du burde forlænge denne. Sig noget lignende "Åh, jeg er så ked af det, er du okay?". Når folk bliver spurgt noget lignende "Har du nogen planer i weekenden?", Bliver den gennemsnitlige person starte i en lang detaljeret forklaring på, hvad de gør, og hvorfor og invitere alle andre til at komme sammen. Med sådan noget være kortfattet. Formålet med dette er at gøre dine reaktioner ud over det sædvanlige. De er mere tilbøjelige til at huske dig, hvis du skiller sig ud, selv om det er noget så lille som længden af ​​din sætning.
 10. 10
  Start smiler: Hvis du fange nogens øje (fyr eller pige), og hvis man ser på en person i nøjagtig samme øjeblik de ser dig, smil. Bare en lille, beskeden slags smil. Den ene, der siger "huh, vi så hinanden på samme tid" ikke én, der siger "ooh øjenkontakt! Awesome!" eller "Er du tjekker mig." En halv smil vil gøre. Prøv ikke at vise dine tænder selv. Det er én ting, der kan tolkes som en mulig flirt træk (hvis det er en fyr) eller overdrevent venlige træk (hvis det er en anden pige). Hvis nogen gør en vittighed, griner! Må ikke fnise. Må ikke smile. Vittigheder er beregnet til at stimulere latter. Hvis det er en halt vittighed, griner på sin 'halthed. Ikke blot vil dette forbedre dit humør og give dig lidt af en tillid løft, vil de mennesker omkring dig mærke dig mere.
 11. 11
  Bliv involveret i noget, som ingen af dine venner er involveret: Det vil kræve lidt mod, men tænk over det, hvis ingen af dine venner er i det, selv hvis du gør noget dumt, vil de ikke være der til at grine på dig. Du kan tilmelde dig en klub eller et team. Sørg for at du er interesseret i, hvad du vælger selv. Fordelen ved dette er ikke kun møde nye mennesker, men at møde mennesker, du aldrig ville have mødt ellers, men også en chance for at være mere sikker. Hvis ingen af ​​de mennesker, du kender, er rundt, kan du lade dig gå lidt. Være lidt mere vokal og udadvendt. De andre børn ikke ved, du er normalt ikke sådan. Og du vil endda nyde dig selv mere. Alle har brug for at være lidt usædvanligt tider. Sørg for at du ikke gør en 180 graders personlighed forandring!
 12. 12
  Må ikke luns, når du går: Dette er en meget lille ting, men meget vigtig. Folk har en tendens til at lægge mærke til dig, hvis du står ordentligt. Det er også gør dig mere elegant og gør man ser selvsikker og imødekommende.
 13. 13
  'Start samtale: Hvis du finder dig selv alene med en person, lave en kommentar eller smile på dem og introducere dig selv. Hvis du venter for andre mennesker at gøre det første skridt altid, vil du være den usynlige pige indtil senior år. Hvis du bliver nervøs omkring guys, gøre dette med piger. De kan være kynisk og endda uhøflige, men husk, at det ikke betyder noget. Du forbedre dig selv, ikke på udkig efter en ny bedste ven. Husk ikke at tage nogen negativ kommentar personligt. Udover, hvad de har tænkt sig at gøre alligevel? Sagsøge dig for at sige "Hej", og smiler til dem? Det er ok, hvis de ignorerer dig. Ideen er at begynde at tage initiativ til at snakke. Og nogle mennesker kunne være rart for dig, og du kan gøre en ny ven... sikker på de vil ikke erstatte din bedste ven, men det er stadig rart at have nogen at vinke til i gangen. Du er ikke miste noget, hvis du tager initiativet. Du risikerer at miste noget, hvis du ikke gør. Når du er komfortabel at starte en samtale med pigerne, kan du flytte ind på de fyre. Den bedste måde at starte med en fyr er ved blot smiler og siger "Hey", og vente på ham til at reagere, ikke for meget samtale, hvis du ser dem igen, kan du starte en ordentlig samtale.
 14. 14
  Gennemføre 'er ændret look "nævnt tidligere: Nu hvor du har et par venner uden for din kreds (eller bare bekendte endda, det er fint) og nu, at du er lidt mere sikker og ikke bange for at være synlige. Så længe du tror, ​​du ser godt ud, behøver du ikke at bekymre sig om andre mennesker. Put en smule indsats i den måde, du ser og forestille dig selv som en ældre og selvsikker kvinde. Normalt forestiller sig ældre ville give dine skridt lidt af en kant, et formål. Lidt ligesom at spille dress-up. Husk også, hvis en af ​​de mere populære folk gå ud af deres måde at kommentere eller endda mener, det betyder, at de har bemærket dig og at du ikke kan ignoreres. Og det meste af tiden, betyder det, at de har noget at være jaloux på eller truet af. De kan endda fornærme dig (selvom det er rart, hvis de ikke gør), fordi du ser smukkere end dem.
 15. 15
  Bær lyse farver: Dette er en anden lille, men vigtig ting. Guys generelt bemærke piger, når de er... godt lad os bare sige, når de ikke iført noget, der er den samme farve som skab eller væg. De har også forbinder lyse farver med tillid og imødekommenhed.
 16. 16
  Må ikke være en folk-pleaser. Hvis en af ​​dine nye (eller gamle) venner beder dig om at gøre noget, du ikke ønsker at gøre. Giv dem "look", den ene en lærer kan give dig, hvis du siger "min hund spiste mine lektier", en semi-morede, semi ikke-troende udtryk. Bare smile en lille smule, give dit bedste sarkastisk / morede udtryk og bare ryste på hovedet nej. Hvis de spørger "hvorfor" se på dem lige i øjnene og sige "hvorfor ikke?". Hvis de presse dig, skal du ikke gå i panik. Må ikke råbe eller sige "nej! Du kan ikke gøre mig! Komme væk!". Hold øjenkontakt og endda grine, hvis du kan. Sarkasme ville være meget nyttigt i en sag som denne... og vid. Lad dem med den slags fornærmelse, der ville gøre dem til at tænke, og det ville give dig tid nok til at komme væk. Hvis du tror, ​​du bliver presset for meget, gå væk. Ikke alene vil det gøre dig stærkere som person, men du vil vise andre, at du er sikker, og du vover at sige nej, når du mener nej. De fleste mennesker ikke. Og det er derfor, at sige nej er langt mere attraktiv og inspirerende end at sige ja, selvom folk ikke er klar over det på det tidspunkt.
 17. 17
  Bruge tid på dit udseende: Du kan ikke forvente, at folk gider med dig, hvis du ikke gider med dig selv. Prøv en smule make up, men aldrig gå overbord. Et forslag ville være at fokusere på øjnene. Ingen nogensinde har grimme eller lidet flatterende øjne. Hvis du spiller øjne op, vil du ikke blot ser cool, men når folk taler til dig, vil de være mere fokuseret. Når fyrene taler om deres foretrukne ting om piger, der næsten aldrig nævner øjnene som den øverste faktor, men selv de måske ikke klar over, at det er den øjenkontakt, der starter attraktion i første omgang.
 18. 18
  Må ikke være bange for at gøre grin med dig selv: En sikker måde at gøre andre mennesker komfortable omkring dig er faktisk at stikke lidt sjov på dig selv. For eksempel, hvis du indtaster et værelse, og du tur grine det ud og sige noget lignende "Wow, jeg er sådan en klutz dag." Ikke alene vil det gøre du føler dig mindre dårligt, når en anden person griner på dig, vil det forbedre din imødekommenhed. Nogen der kan grine ad sig selv (og andre nogle gange uden at være middelværdi) er en sjælden og fantastisk person. Hey, ingen er perfekt. Og vil du ikke hellere gøre grin af dig selv i stedet for en anden gør det for dig?
 19. 19
  Elsk dig selv: Elsker den måde du er, den måde, du har ændret. Tilfredshed er smitsom.

Tips

 • Vær dig selv og elsker din personlighed.
 • Hvis du er meget genert over at tale med fyre, start med en fyr der er ikke en til at inspirere nervøsitet. Start med din lærer, spørger om en opgave eller noget. Så gå til de andre "usynlige" fyre omkring, dem, der ikke er tillid til enten strejke op en samtale med dem. Det ville hjælpe meget, fordi hvis du indlede samtale, du ville være mere sikker end dem, og de er slet ikke sandsynligt, at lukke dig ned eller gøre nar af dig, hvis de er genert også.

Advarsler

 • Må ikke være alt for kræsne om den slags fyr du ønsker at tiltrække eller imponere. Må ikke engang starte tænke på den måde. Ideen er at gøre dig føle sig mere attraktiv og imødekommende, ikke at få dig spændt til din drøm fyr til prom. Husk, at alle fortjener en chance.
 • Aldrig være uhøflig. Uhøflighed er aldrig attraktiv. Sarkasme kan være. Men ikke impoliteness... nogensinde. Selv hvis du er meget fristet til at være ond. Gør det ikke.
 • Hvis du får konfronteret med en masse af gruppepres, tale det ud. Med dine venner, en voksen eller en anonym hjælpelinje selv.
 • Gå ikke på kompromis dine eksisterende venskaber, medmindre du virkelig ikke ønsker at være en del af dem i første omgang.
 • Gør ikke dette bare for at være populære. Det er ikke meningen at sætte dig i rampelyset, er det bare at sikre, at du er i et sted hvor du kan blive set, hørt og værdsat.
 • Hvis du ikke er tilfreds med den måde, du har ændret, kan du skifte tilbage til din gamle selv. Dette er ikke en transformation, at resultaterne er helt afhængige af dig. Det er et valg, og det er dit valg.