Wkadk

Hvordan at holde samtalen flyder med en pige (for fyre)

Sure, du er god til at gå på tværs af en overfyldt værelse og præsenterer dig for en pige at få hendes opmærksomhed. Men har du nogensinde føler efter et par minutter, som du har kørt ud af ting at tale om? Eller måske du lige har fået op mod til at tale med pigen af ​​dine drømme, men du føler dig helt mundlam og akavet, når samtalen kommer i gang. Uanset om du er udadvendt eller genert, kan du holde samtalen flyder med en pige, når du starter det ved at følge nogle af de gode råd i denne artikel.

Steps

Hvordan at holde samtalen flyder med en pige (for fyre). Starte ting ud for at invitere hende til at tale.
Hvordan at holde samtalen flyder med en pige (for fyre). Starte ting ud for at invitere hende til at tale.

Holde en samtale flyder

 1. 1
  Starte ting ud for at invitere hende til at tale. Vær opmærksom på det scenario, og forme din invitation til omstændighederne. Må ikke, for eksempel, bede hende en tilfældig astronomi spørgsmål, når hun køber sko. Her er et forskellige måder at opnå dette:
  • Hvis du ønsker at finde en samtale med en pige, du ikke kender, kan du prøve at lave en anbefaling. For eksempel, hvis du ser en smuk pige på en café, og hun ser uafklaret om hendes rækkefølge og derefter anbefale din favorit drink eller fortælle hende, at du kommer til at gætte, hvad hun ønsker bare ved at kigge på hende.
  • Når du allerede kender pigen, start med nogle fælles fodslag. Hvis du er i skole sammen, og derefter foretage en kommentar om klasser eller tale om dine extracurriculars. Hvis du arbejder sammen, så starte en chat om nogle arbejdspladsen nyheder, eller bede om hendes hjælp med noget, du arbejder på.
  • Spørg hende for en mindre fordel. For eksempel bede hende om at se dine ting (ligesom telefonen), mens du gå få hende noget at drikke. Piger vil føle sig mere investeret i dig, hvis de har gjort en tjeneste for dig.
  • Betale hende en kompliment. Hvis hun ser godt ud, at dagen, eller hvis hun sagde noget forbløffende under klassen, så fortæl hende så. Ros hende hår, eller hendes smil, eller hendes kjole. Hold dig væk fra hendes mere feminine træk. Sørg for at dit kompliment er ægte og ikke falsk.
 2. 2
  Spørg hende nogle spørgsmål. Du ønsker at vise hende, at du er interesseret i hende, mens på samme tid at afgøre, om hun er virkelig værd at din interesse. En stor spørgsmål vil gøre hende til at tænke, grine, og ligesom dig, alle på samme tid.
  • Undgå "ja" og "nej" spørgsmål. Et spørgsmål som, "Kunne du lide den nye film, der kom ud i weekenden?" får du enten et "ja" eller et "nej", men kan ikke starte en meningsfuld samtale. I stedet spørger hende, hvad andre film hun har set, og hvorfor hun kan lide dem. Denne type spørgsmål vil få en meget længere svar fra hende.
  • Piger ofte gerne fyre til at gøre det første skridt. I stedet for at vente på hende til at stille dig spørgsmål, være proaktiv og gøre det at spørge først. Når hun besvaret dit spørgsmål, nikker og derefter give dit eget perspektiv. Du ønsker en afbalanceret samtale, hvor du finder ud af, hvad hun handler om samtidig deler dele af dig selv.
  • Find ud af hvad hun er lidenskabelig omkring. Hvis du kan lide denne pige, så chancerne er du finder noget om hende virkelig fascinerende. Spørg hende, hvorfor hun kan lide, hvad hun kan lide, eller hvorfor hun mener, hvad hun mener. Spørg hende noget, som du virkelig ønsker at lære mere om i stedet for at stille spørgsmål bare for at få hende til at tale. Hvis du er uoprigtig, hun kender, og din samtale vil være død i vandet.
   • Folk elsker at tale om sig selv. Hvis du finder ud af, hvad hun er lidenskabelig omkring, vil samtalen gå naturligt og nemt. Dette er den nemmeste måde at opbygge en forbindelse.
 3. 3
  Gør dig selv ser godt hele samtalen. Du ønsker at finde ud af så meget som du kan om hende, men du også ønsker at sikre, at du viser dig på dit bedste.
  • Tal om et emne, der gør du føler passioneret og overbevisende. Når du taler om noget virkelig positivt, er du nødt til at være på dit bedste. Hvis du brænder for musik, så tale om dine foretrukne bands. Hvis du har noget, du elsker at gøre, så tale om det med hende.
  • Sørg for, at du giver hende lige tid. Du absolut ønsker at dele noget om dig selv, men hvis man kun taler om dig, hun kommer til at synes, du er selvcentreret, og hun kommer ikke til at tale med dig.
  • Må ikke tilbyde meninger om emner, du ikke ved noget om. Dit mål er at imponere pigen med din humor, din samtale, og din intelligens. Hvis du blather om noget du påståelig, men uvidende om, vil du ikke komme ud som meget intelligent.
 4. 4
  Accepter pauser. Du kommer ikke til at være i stand til at tænke på noget at sige på ethvert tidspunkt i løbet af samtalen, og det er helt okay. Pauser er en naturlig del af samtalen. Få hende tryg ved tanken om pauser ved hjælp af pauser eller overvejelser sparsomt i din egen tale.
  • Smile til hende, tage en slurk af din drink eller kigge rundt i lokalet, indtil du kommer op med noget nyt at sige. Så længe du synes sikker og interesseret, vil hun vente med en masse af forventning til det næste trin i samtalen. Hvis du ser nervøs eller stirre på dine fødder, så hun vil føle sig utilpas, og hun er tilbøjelige til at sige "se dig senere."
  • Brug pauser hele samtalen. Når du holder pause, se ud som om du er omhyggeligt overvejer, hvad du vil sige. Hun vil blive investeret i at forsøge at finde ud af, hvad du vil sige næste, og hun kan føle sig tvunget til at fylde stilheden med sin egen samtale.
  • Folks talehastighed naturligt synkroniserer, når de taler. Det betyder, at folk ubevidst efterligner hvor hurtigt den anden person taler. Så hvis du taler langsomt, vil hun tale langsomt, og samtalen vil vare længere. Hemmeligheden til at tale langsomt bliver selvsikker, ikke nervøs.
  • Tænk på pauser som hendes chance for at imponere dig. Må ikke føler at du har brug for at generere emne efter emne for samtalen. Under pausen, du ønsker at stille opfordre hende til at tage initiativet. Hvis hun gør, så vil du vide, at hun nyder taler til dig.
 5. 5
  Holde samtalen lys. Må ikke dykke ned i nogen kontroversielle emner eller noget, hun kan finde ubehageligt. Også, ikke sladre om andre mennesker, fordi hun tror måske, at du ikke er virkelig rart.
  • Brug din sans for humor. Må ikke dykke i med en virkelig off-color vittighed eller noget, der kunne være chokerende for hende. Holde det lys og teste de farvande, før du siger noget, at hun måske tror er betyder, eller offensiv.
  • Øv sjove historier. Mere end blot vittigheder, folk elsker at høre historier om sjove ting, der skete for dig. Så at holde styr på sjove eller underholdende ting, der skete for dig og øve den historie, du ønsker at fortælle med venner.
  • Kend din pop kultur. Holde op på de seneste berømthed nyheder og hvad der er nyt i film og musik. Når du ved, hvad der foregår derude, vil du altid have noget lys til at snakke om. Plus, kan du bare imponere hende med det antal ting, som du kender.
 6. 6
  Fokus på kropssprog. For dig selv, brug store øjenkontakt, sidde ret op og smiler varmt. Når du gør disse ting, vil hun føle som om du er fokuseret på hende.
  • Se den måde, hun bruger sin krop. Hvis hun gør øjenkontakt med dig, rører din arm eller læner sig mod dig, mens du taler, så du kan føle dig sikker, at hun er i dig.
  • Sørg for at du projicere god kropssprog, også. Må ikke krydse dine arme, skal du trykke dine fødder, suk eller støn hørbart. Alle disse tics er tegn på, at du keder dig eller utilfreds med hende.
  • Hvis hun konstant er på udkig væk, rode med hendes drink eller hendes smykker eller ligne hun ikke kan vente med at flygte, så du kan miste hendes interesse. Du kan prøve at sige noget lignende, "Er du har en dårlig dag? Du ligner du er en million miles væk." Eller, hvis samtalen ikke har været alt det interessant at begynde med, bare høfligt sige, "Rart at tale med dig" og gå væk.
 7. 7
  Hold opmærksomheden altid på hende. Lad hende vide, at du synes, hun er vigtig. Må ikke være hemmelighedsfuld om at vende fokus på dig, men fokuserer det primært på hende.
  • Sluk din mobiltelefon, mens du har en samtale med en pige. Hvis du går udenfor for at tage et opkald, kan du komme tilbage og opdager, at hun er kommet videre.
  • Hvis du løber ind i venner, introducere dine venner til hende, men forblive fokuseret på din samtale. Prøv at sende nonverbale signaler til dine venner at lade dem vide, at de har brug for at tale med dig en anden gang.
 8. 8
  Slut på en god note, hvis hun fortæller dig, at hun har til at forlade. Fortæl hende, at du nød taler til hende og komme til at kende hende. Hvis du følte en reel forbindelse til hende, bede om hendes telefonnummer. Den næste morgen, sende hende en tekst siger, at du havde en fantastisk tid, og ønsker hende en god dag. Du kan få en ny chance på at fortsætte det indledende samtale hvis hun tekster dig tilbage.
  • En god tommelfingerregel er at vente mindst en dag, før du ringer til hende, især hvis du nærmede sig hende som en fremmed. Du vil ikke have hende til at tro, du er for fremad, og du ikke ønsker at blive for trængende. Forsinkelse for en dag.
  • Når du ringer til hende, holde tingene kort og søde. Medmindre hun virkelig er nyder samtalen, blot spørge hende, om hun ønsker at se en film eller gå ud til kaffe og lade det blive ved det. Du ønsker at imponere hende personligt, hvor du kan gøre bedre skade-kontrol, hvis noget går galt.
  • Holde det lavt nede, indtil du ved, at hun virkelig kan lide dig. Hun kan føle sig en smule underligt, hvis du presser virkelig hårdt, og hun er ikke, så prøv at få en god balance går. Og på alle tidspunkter, holde samtalen flyder.

Tips

 • Forvent sommerfugle til at gå væk med praksis. Du vil altid føle sig lidt nervøs, når du forsøger at føre en samtale med en pige, men du vil føle sig mere trygge, hvis du holder indlede flere samtaler med en række piger. I hvert fald, jo mere samtaler starter, jo større er dine chancer for at møde en fantastisk pige.
 • Husk, at tale med piger er ingen risiko, ingen belønning aktivitet. Hvis du ikke tage en chance for at forfølge en samtale, vil du aldrig vide, hvad du måske har savnet. Hvis samtalen går godt, kan du gøre en tæt og varig forbindelse.
 • Være rart og dig selv.
 • Husk ikke at sladre eller tale dårligt om nogen anden, men kun fokusere på hende. Sladder kan gøre dig se feminin. Hvis en eller anden måde begynder hun sladre, så er du måske på vej mod 'Friend Zone ". Muligvis. Ikke sikkert.
 • Hvis du er fra et andet land eller kultur end pigen i din interesse, tale om din race / etnicitet / kultur eller præsentere hende for et nyt sprog. Så for eksempel hvis du er asiatiske, og du forsøger at tale med en pige, som er europæisk, introducere hende til en asiatisk sprog eller tale om, hvordan jeres kultur er anderledes.

Advarsler

 • Hold nogle tyggegummi eller ånde møntanstalter handy. På den måde kan du føler dig sikker, at din ånde er frisk, mens du taler med hende.
 • Sørg for at du gør øjenkontakt, selv om hun er iført en nedringet kjole. Hvis hun fanger dig kigger ned på sine bryster, din samtale ikke kommer til at vare meget længe.
 • Med hensyn til hendes nederdel, ingen grund til at diskutere om det. Hvis det er for kort, Don 'lad hende få dig kigge under bordet. Dette er en officiel afslutning på en samtale.