Wkadk

Hvordan at få den perfekte afsked i håret

Nogensinde se de piger (eller endnu mere irriterende, guys!) Med deres hår perfekt skiltes? Eller endda messily skiltes men nogle grund det ser godt ud? Frygt ikke, at løsningen er enkel!

Steps

Hvordan at få den perfekte afsked i håret. Beslut hvilken slags afsked passer dig bedst.
Hvordan at få den perfekte afsked i håret. Beslut hvilken slags afsked passer dig bedst.
 1. 1
  Beslut hvilken slags afsked passer dig bedst. Du kunne del dit hår ned langs siden, lidt off-center, lige og centreret, centreret i en zigzag mønster, etc.Consider din specifikke hårtype, ansigtsform, og frisurer, som du ofte bære.
 2. 2
  Start med shampoo og conditioner dit hår, så tør og kam det, indtil du har ingen ledningsrod. (Hår kan være let fugtig, hvis du har tynde og / eller glat hår, men vær sikker på, at håret er virvaret-fri og for det meste tørt, da dette vil gøre det mere overskueligt.)
 3. 3
  Tegn en linje gennem dit hår, enten ved hjælp af halen / håndtag på en kam eller tænderne i kammen. Hold kam vinkelret på din hovedbund uden at fjerne det, når linje tegnes.
 4. 4
  Den linje du tegner, skal svare til den del, du ønsker. For eksempel, hvis du ønsker en helt centreret del derefter trække linje ned gennem midten af ​​toppen af ​​dit hoved.
 5. 5
  Guide håret på begge sider af kammen med den frie hånd. Comb håret ned på begge sider om nødvendigt, ellers blot adskille hår fra kammen med fingrene.
 6. 6
  Hvis du har valgt at lave en zigzag mønster, kan du vælge enten at bruge en anden kam eller dine fingre til at afhente glatte sektioner af hår på modsatte sider af den linje, du har tegnet, og henvise dem til den modsatte side af din side. Comb strengene ned efter behov.
 7. 7
  Tag dig tid til at gentage denne proces hver dag (eller så ofte som du vasker dit hår). Hår bliver uddannet til at lægge i denne del naturligt med nok tid og kræfter.

Tips

 • Som med alle nye eller uddybe stilarter, du ønsker at prøve det på en dag, hvor du ikke behøver at gå nogen steder. På den måde, bare i tilfælde det ikke virker ud, vil du ikke nødt til at vise dit ansigt eller hår.
 • Brug stylingprodukter er en god idé, i hvert fald indtil dit hår er omskolet (hvis ikke længere).

Advarsler

 • Det tager tid at uddanne hår i en ny del. Vær tålmodig.
 • Hvis alt andet fejler, konsultere en professionel. En god frisør vil give dig værdifulde råd og hjælpe dig med at bevare sundheden for dit hår. Der er ingen brug i at have den perfekte del hvis dit hår er kedeligt, skørt, og ser forfærdeligt, uanset hvordan du style det.
 • Husk, et godt helbred er grundlaget for skønhed.
 • Hvis du vælger at bruge styling produkter til at vedligeholde din nye del, tage hensyn til din hårtype og den frekvens, som du vasker dit hår.
 • Dit hår kan vælge at komme ud af din side, falder tilbage den måde, det normalt lægger. Vær forberedt med en kam og styling produkt, du bruger, på den måde du kan ordne det, hvis / når det er nødvendigt.