Wkadk

Sådan får store læber

Nogensinde ønsker at få bløde, smukke læber? Nu du kan! Dette er hurtig og nem, og kan gøres på under 4 minutter!

Steps

Sådan får store læber. Børst dine tænder, så de er hvide.
Sådan får store læber. Børst dine tænder, så de er hvide.
 1. 1
  Børst dine tænder, så de er hvide. Du kan bruge børste ups, tænder fløde, noget at gøre dine tænder ser bedre!
 2. 2
  Sættes på en fugtighedscreme eller chap stick til at gøre dine læber bløde. Dette er meget vigtigt, fordi hvis du ikke gør det, kan kosmetik du anvender dehydrere dine læber og gør dem crack eller skræl. Også hvis det er koldt udenfor, skal du bruge en chap stick ikke er baseret på vand (aqua), da vandet vil fryse.
 3. 3
  Sæt på din yndlingsfarve læbestift.
 4. 4
  Dup læbestift lidt med silkepapir. Det er godt at gøre det, fordi du måske har læbestift på tænderne.
 5. 5
  Sæt nogle lip gloss på. Det vil tilføje den helt rigtige touch.
 6. 6
  Hvis du har tynde læber, slid lys og / eller skinnende læbestift og lip gloss.
 7. 7
  Hvis dine læber er buttet, undgå skinne og holde sig til mørke farver.
 8. 8
  Hvis dine læber er ekstremt revnet og tør, gnid en blød strittede tandbørste over dem i cirka 30 sekunder til et minut, derefter anvende chapstick. De vil være øjeblikkeligt glat!
 9. 9
  Hvis dine læber er lige højre, eksperimentere med kølige læbe farver som røde eller varme lyserøde.
 10. 10
  Du kan også anvende masser af vaseline på dine læber, og omkring dem lige før du går i bad. Holde det på i brusebad, men ikke vaske det! Holde det på for en stund, og senere bare tørres jævnt med en kold, våd ansigt klud. Det er virkelig fungerer.
 11. 11
  Exfoliate dine læber ved at blande en knivspids sukker med omkring en dråbe vand. Gnid sukker vand på læberne og skyl det ud. Dine læber vil være perfekt og blød. Vær sikker på at sætte på en fugtgivende læbepomade eller læbestift bagefter, så dine læber ikke tørre ud. Du bør altid sætte på lipstain, læbestift, læbepomade, lipgloss eller chapstick for at holde dine læber ser sund, da huden heler bedre, når der er en buffer mellem den og vejrforhold eller temperatur. På solrige dage, bør du sætte solcreme på dit ansigt - inklusive dine læber.
 12. 12
  Få nogle fugtighedscreme (den tykkere jo bedre), og efter du har børstet tænder om natten, sætte fugtighedscreme på dine læber, gnide det på dine læber og en lille smule omkring munden, indtil du ikke kan se det. Så få noget mere, og dup et tykt lag på dine læber, så dine læber ser hvid (farven på fugtighedscreme). Efterlad det på natten over, og i løbet af natten vil det suge ind i dine læber og tørre, der forlader dem glat, blød og perfekt.
 13. 13
  Ophold hydreret! Ved at drikke masser af væske fugten vil gå til dine læber og gøre dem frodige og hydreret. Det vil også gøre din hud fuld af fugt!
 14. 14
  Må ikke slikke dine læber. Modstå trangen til at slikke dine læber, selv når de er tørre og sprukne. Når spyt fordamper, og det efterlader huden på læberne endnu mere sprukne. Spyt indeholder også syrer, der er nyttige for at nedbryde hud, men som ikke ligefrem helbrede sprukken hud. Stick med en læbepomade i stedet.

Tips

 • Nude nuancer er stor, men det er ikke sandt, at hudfarvet læbestift / lipgloss er de bedste. Lys (meget lys) pink eller røde faktisk ser mere naturlig og kan bringe farven i dine kinder.
 • Når du børste dine tænder, børste dine læber i 2 minutter derefter anvende læbepomade.
 • Læbe plumpers kommer i alle former nu fra balsam af høj kvalitet lipgloss. Dette kan gøre dine læber ser fyldigere, samt give dig lidt farve uden klæbrighed.

Advarsler

 • Sørg for at du er omhyggelig med lipstick.You ikke ønsker dine tænder til at være blodige røde!
 • Må ikke dab læbestift for meget ellers vil komme helt slukket!
 • Nogle mennesker tyder oliebaserede fugtighedscreme som vaseline, men de kan gøre dine læber chap mere, hvis de ikke anvendes til en periode. Prøv i stedet en chapstick der indeholder vitamin E.
 • Så varmt som læbe plumpers kan gøre dine læber, pas på! Mange mennesker har vist allergiske reaktioner, eller har taget til de kemikalier, der anvendes dårligt. Sørg for at afprøve din gloss lidt før hånd, så du ikke ligner en rede af bier stikker dine læber, når du går på en date.
 • Hvis du har planer om at gøre ud med nogen hurtigt, gå til mere subtile lipgloss. Så sexet som rød læbestift er, vil du og din partner bare ligne klovne, når du er færdig.

Ting du behøver

 • Læbestift
 • Lip Gloss
 • Chap stick
 • Vaseline