Wkadk

Sådan at udvælge et outfit

Følelse overvældet af din garderobe? Her er en nem måde at samle det perfekte outfit på under 30 minutter.

Steps

Sådan at udvælge et outfit. Afhængigt af hvor du skal hen, om hvad andre mennesker der måske bære tror.
Sådan at udvælge et outfit. Afhængigt af hvor du skal hen, om hvad andre mennesker der måske bære tror.
 1. 1
  Afhængigt af hvor du skal hen, om hvad andre mennesker der måske bære tror. Du ønsker at skille sig ud, men ikke være centrum for opmærksomhed (holde mysteriet om dig).
 2. 2
  Hvis du går til en klassisk eller slanke udseende, prøv khaki bukser bukser med en silke top. Hvis det er afslappet, du leder efter, så prøv et par blusset vintage jeans og en tank top med blondekant.
 3. 3
  Altid accessorize! Hvis det er classy du vil, vil subtile øreringe føje til dit look. Bare sørg for, at de ikke er for usædvanligt.
 4. 4
  Gør dit hår, når du er klædt. Hvis du har langt hår, så prøv fletning det natten før og tager det ud, så snart du vågner. Lad bølgerne hænge løst, hvilket giver dig en afslappet og alligevel elegant stil. Hvis du har kortere hår, lave en side del med en sød klip.
 5. 5
  Sæt på makeup sidste for at undgå udtværing det eller få det på tøjet, mens dressing.
 6. 6
  Vælg de væsentligste dele af outfit. Tænk på din dag-hvis du kommer til et bryllup, vil kjole tøj være hensigtsmæssigt, men hvis du bare vil til parken, du kan komme af med jeans og en T-shirt.
 7. 7
  Layer tøjet. Vælg et beskåret jakke, funky hættetrøje, eller bare en langærmet trøje, hvis du forventer, at være kølig.
 8. 8
  Vælg sko til at gå med dit outfit. Medmindre du iført grundlæggende sorte sko, prøve at gøre skoene passer med et design på skjorten. Må ikke mikse og matche mønstre, medmindre du er 100% sikker på, at de vil gå sammen.
 9. 9
  Accessorize! Vælg funky perler, vintage chokers, lagdelt sølv halskæder, dinglende øreringe, eller en dejlig slynge taske. Prøv ikke at over-accessorize, vil det se ud som du prøver for hårdt.
 10. 10
  Gør dit hår. Dette behøver ikke at være indviklet-en afslappet hestehale eller en bolle være tilstrækkeligt. Du kan endda bare køre en pensel igennem det og holde det som det er.
 11. 11
  Færdig.

Tips

 • Må ikke være bange for at prøve unikke outfits.
 • Bær farver, der ser godt ud med din naturlige farve.
 • Må ikke bære alle én farve eller dit outfit vil kollidere.
 • Kjole for dagen, hvordan du føler, ingen ønsker at se nogen ubehageligt i, hvad de er iført. Dit outfit bør være en afspejling af dit humør!
 • Hvis du har en kurvet figur prøve outfits, hvor du kan phono i taljen med et bælte, det skaber den perfekte timeglas figur og viser dine bedste træk.
 • For en fjeder look, så prøv en 60'er nederdel med en matchende tank, en hæklet top over det, og nogle pastelfarvede hæle.
 • Cardigans er altid søde.

Advarsler

 • Sørg for at alle stykker tøj matche.
 • Sørg for at du ikke bære tøj, der er for stramme
 • Sørg også for, at det tøj, du vælger ud, er passende for det sted, du skal hen.