Wkadk

Hvordan til at skinne sko

En velklædt mand skal have en ren skjorte, pressede bukser, en klipning, og unscuffed sko. Det tager kun et par minutter til at skinne dem selv, med lidt regning eller indsats.

Steps

Hvordan til at skinne sko. Saml dine skopudsnings leverancer (se Ting du skal afsnittet nedenfor).
Hvordan til at skinne sko. Saml dine skopudsnings leverancer (se Ting du skal afsnittet nedenfor).
 1. 1
  Saml dine skopudsnings leverancer (se Ting du skal afsnittet nedenfor). Bestanden op på et apotek, en skoforretning eller sko værksted. Køb væske og voks skosværte i farven på dine sko. Wax tager lidt længere tid at bruge, men det giver en langt bedre finish og en højere glans.
 2. 2
  Børst skoen rask for at fjerne eventuelle løse snavs.
 3. 3
  Påfør polish. Hvis du bruger flydende skosværte, glider det over skoen. Når du bruger kan voks polish er et pust inkluderet inde i dåsen for dig at bruge. Påfør polish i cirkulære bevægelser indtil sko ser uklar.
 4. 4
  Lad skoen tørre.
 5. 5
  Pensl skoen med den større pensel i en side-til-side hurtig handling. Sørg for at du skinne hele skoen, sider og ryg også.
 6. 6
  Buff skoen med den bløde klud på forsiden i en rask bevægelse frem og tilbage, indtil det skinner. Gør det samme med bagsiden af skoen. Siderne er sværere, så bruge en rask tørre bevægelse med den ene hånd i stedet. Når begge sko er poleret, sæt dem foran dig og se, hvordan nice de ser ud.
 7. 7
  Lægge alle dine sko skinner leverancer i ét sted, helst i en kasse, der holder dem pænt sammen, så alt er klar til den næste gang.

Spit glans metode

Dette kræver polish, vand, sko og en bomulds t-shirt.

 1. 1
  Tilføj en lille smule vand på kluden og rengør skoene af snavs og gamle polish rester.
 2. 2
  Påfør en dråbe vand og en hane af polsk til klud og spredes i en cirkulær bevægelse, jævnt belægning den tørre sko. (Ikke for meget på den ene side)
 3. 3
  Når polish er blevet tilføjet, blidt massere sko med en fugtig klud.
 4. 4
  Gentag trin 2-3 flere gange. Vær sikker på at være blid og tålmodig.

Tips

 • En anden måde du kan skinne sko i en snæver vending er med en banan.
 • Silikone svampe anvendes kontinuerligt i stedet for polish kan opbygge og forårsage en uklarhed at udvikle sig. Brug kun på ture eller lejlighedsvis.
 • Brug voks til en tungere skinne, og i mellem væsken vil gøre. Den voks bevarer de sko, og vil ikke tillade regnen at spotte dem.
 • Skosværter indeholder alkohol. Læder er ikke anderledes end din hud. Hvis du sætter alkohol på det, vil alkoholen tørre det ud og kontinuerlig brug vil føre til revner. Der er mere alkohol i flydende og hårde voks end i creme polerer, så brug i overensstemmelse hermed.
 • Hvis du har mange sko i forskellige farver, kan du ønsker at købe neutral polish stedet for at investere i så mange farver.
 • Du kan opnå en endnu bedre glans med de fleste voks ved at anvende dem med en våd vat eller lidt bomuld affald klemt næsten tørt. Med de hårdere voks (Kiwi, for eksempel) en passende overflade kan derefter opnås med børsten alene. Blødere dem kræver polering klud og spit-shining - som virkelig er ikke værd at ulejlighed, når du har mestret vat metoden. On velholdte sko, kan en god glans tage så lidt som tre eller fire minutter.
 • Ind imellem skopudsningen vil en hurtig børstning genoprette glans og fjern støv og snavs, der ophobes, når du går.
 • Brug matchende flydende skosværte på ydersiden og øvre såler i skoene samt læder hæle.
 • Pudse bygge op på læder (og kan forårsage en tåge til at udvikle), så det er bedst at lejlighedsvis bruge en sadel sæbe og læder balsam til at rense læder.

Advarsler

 • Skosværte er rodet, så sætte ned nogle avispapir for at beskytte overfladen under din sko skinner indsats.
 • Denne teknik er effektiv til basale flotte sko, men for en rigtig "hård" eller "militær" Shine, ved hjælp af en børste og polering klud rent faktisk vil gøre dine sko værre. En hård glans kan kun opnås ved spit-shining (oftere vand end spytte som spyt er dårligt for polish) eller brand skinner.

Ting du behøver

 • Væske eller bonevoks
 • Børst
 • Blød klud
 • Opbevaringsboks til forsyninger