Wkadk

Hvordan at gå i høje hæle

Iført høje hæle kan gøre dig skille, så dine ben ser slankere, din mave er fladere, og din er ustoppelig. Det kan også gøre underværker for din skridtlængde, men gå i høje hæle er ikke et naturtalent - det er indlært færdighed, perfektioneret af praksis og disciplin.

Steps

Hvordan at gå i høje hæle. Start små og arbejde dig op.
Hvordan at gå i høje hæle. Start små og arbejde dig op.
 1. 1
  Start små og arbejde dig op. Må ikke gå fra ikke nogensinde at have slidte hæle til at glide på nogle 4 tommer stiletter. Der er mange hæle at vælge imellem, der varierer i højde, tykkelse og form. Træning dine fødder vil give dine ankler til at udvikle den styrke, de har brug for at gå sikkert og yndefuldt i høje hæle.
  • Begynd med en sko, der har en bred, lav hæl (2-3 inches), og masser af støtte over din fod og på hælen. Skoene er vist i dette billede ville være godt. Så ville et par støvler.
  • Dernæst bliver fortrolig med killing hæle (lav, skinny hæle, som regel sandaler). Disse vil hjælpe dig begynde at lære at holde balancen.
  • Gå videre til støvler med en højere (men bred) hæl. Det vil hjælpe din fod vænne sig til at være på en stejl bue, men bredden af ​​hælen og støtte fra boot vil lette overgangen.
  • Prøv høje kile hæle, hvor hælen er helt knyttet til sålen af ​​skoen, hvilket giver dig øget balance og komfort, mens du stadig giver dig mulighed for at vænne sig til at have hælen af ​​din fod placeret højt over niveauet for tæerne. Disse vil have mindre støtte end støvler, og hvis du får dem med en slank kile, vil de være en god Overgang til stiletter.
  • Bær moderen til alle hæle. hæle er også nævnt som "spike hæle". 3-4 inches vil give dig alle fordelene ved at bære høje hæle, alt højere vil give dig en masse mere sorg for ikke en masse mere skønhed.
 2. 2
  Vælg dine sko omhyggeligt. Ikke alle høje hæle er skabt lige. Stå i skoene på et hårdt gulv med knæene lige, og se om du kan hæve dig på tæerne en tomme. Hvis du ikke kan, er hælene for højt for dig lige nu, og du bør ikke bære dem. Hvis du forsøger at bære hæle denne høje, vil du ende med at gå med bøjede knæ fremad, og det er en god måde at få meget ømme, for ikke at nævne ser snarere daft. Du ønsker også, at der er lige nok "pusterum", så du kan tilføje puder i såler senere.
 3. 3
  Tag små skridt. Gåture i de højeste hæle er ikke lide walking, du har lært at gøre, når du var barn, så du er nødt til at gøre et par ting, der måske føler ulogisk:
  • Tag små, langsomme skridt, og sørg for ikke at bøje knæene mere, end du normalt ville. Du vil opdage, at hælene har tendens til at forkorte din skridtlængde lidt. Jo højere hælen, jo kortere skridtlængde ender med at blive.
  • Sæt din hæl ned først lige før tæerne (ikke plop dem ned på samme tid, og ikke sætte dine tæer ned først). Når din vægt er på boldene af dine fødder, flytte din vægt fremad, som hvis du gå på dit tip tæer.
  • Hold dine ben tæt sammen. Catwalk modeller vil ofte krydser den ene fod lidt foran den anden til at give deres hofter lidt mere svaj, men det vil tage lidt ekstra praksis at mestre denne.
  • Stå med hælen af ​​den ene fod rører midten af ​​den anden fod, mens sned i en vinkel fra det. Sæt din vægt på tå af foden i ryggen og når det bliver træt, skifte.
 4. 4
  Praksis. Bær dine hæle for en dag rundt i huset, før du bære dem ud. Dette vil ikke kun give dig mulighed for at vænne sig til at bære dem, men det vil også skabe skrammer på bunden, så de er mindre glat. Sørg for at du øver gøre alle de ting, du normalt ville gøre, mens du går, såsom:
  • Skifter retning. Walk, stop, drej eller dreje rundt, og gå nogle flere.
  • Eksponere dine hæle til forskellige overflader. Du vil sandsynligvis nødt til at gå på begge etager og tæpper, og du måske en dag forventes at gå på en glat, trægulv, så du kan...
  • Danse. Hvis du planlægger at bære hælene på en natklub eller en fest, hvor du ved, du vil ønsker at boogie ned, så danse til rytmen i din egen trommeslager i privatlivets fred for dit hjem, indtil dit komfortable ryster tingene op i dine hæle.
  • Glem ikke om trappen! Placer hele din fod på hvert trin, som du kommer ned ad trappen, men kun placere bolden af ​​din fod på hvert trin, som du går op. Hold fast, at rækværket yndefuldt, just in case.
  • Walking i hæle indendørs er meget anderledes at gå i dem udendørs. Uden den bløde polstring af tæppe eller den flade endda indendørs overflade af linoleum eller træ, gå i hælene kan være ti gange så svært. Selv mindre overfladefejl i asfalt vil præsentere vanskeligheder, så prøv at gå op og ned uden for dit hus et par gange. Et godt sted at øve, når du har fået styr på det i dit hus er til at bære dine hæle til supermarkedet. Brug din kurv for balance!
 5. 5
  Tilføj dæmpning overalt, hvor der er et stort pres og / eller friktion. Der er puder lavet i forskellige former og fra forskellige materialer, som du kan holde på indersiden af ​​din sko for mere behagelig walking. Brug dem generøst.
 6. 6
  Giv dine fødder en pause. Sid ned hver tyve minutter eller deromkring. Hvis du er i badeværelset, sidde ned. Tag ikke dine hæle fra, vil dette kun lade smerten forværres. De svulme lidt efter du har taget dem ud, hvilket gør det sværere at fortsætte efter.

Tips

 • Fokus på et skridt ad gangen.
 • Du ønsker at bøje knæene og læne sig tilbage en smule. I stedet fokuserer på at opretholde en god kropsholdning i din øverste halvdel, og tage mindre, mere præcise trin.
 • Køb en kvalitet par sko. Sko i 40€ og op rækkevidde vil vare længere og være bedre for dine fødder. Nogle mærker laver sko med en mere robuste hæl spike og polstret indersål. Hvis du er på udkig efter sko til at danse i, check med din lokale dance instruktion skole for anbefalinger om elegante sko, der er designet til at danse.
 • Hvis du har åben tå sko forsøge at sætte puder omkring det område, hvor din tå opfylder din fod. Dette vil holde dem fra at glide ud af den åbne tå og dine fødder vil ikke glide ud. Dette hjælper, hvis du har små eller tynd fødder / tæer!
 • Jo større dine fødder, du jo højere en hæl vil være i stand til at bære komfortabelt. Så du skal ikke antage, at du har brug for at bære de samme hæle at modeller gør, og mange af dem har store fødder til at matche deres høje statur!

Advarsler

 • Gå forsigtigt. Grass, brosten og riste eller afløb er din fjende. Selv en revne på fortovet kan bringe dig ned, hvis det sluger spidsen af ​​din hæl. Se dine skridt, og ikke engang tænke power walking eller jogging med disse hæle på.
 • Kørsel i høje hæle er generelt ikke en god idé, især med en standard transmission. Bær lejligheder eller tennissko for kørsel. Undgå flip-flops, da disse sko kan blive fanget i pedalerne.
 • Uanset hvor dejligt dine hæle er, ikke bære dem hele tiden. Iført hælene for ofte kan føre til kronisk mund og rygsmerter.