Wkadk

Sådan bade ligesom gamle konger og dronninger


I Mellemøsten, i nærheden af, og Fjernøsten, har bade altid været en vigtig del af skønhed kultur (og dermed de fabelagtige tyrkiske håndklæder). Deres Queens er legendariske, for eksempel sparet Scheherazade hendes hals ved hypnotiserende Sultan Shahryar for 1001 nætter og Cleopatra bragte det romerske imperium til sine knæ, to gange. Her er et par af deres skønhed tricks.

Steps

Sådan bade ligesom gamle konger og dronninger. Badning som Cleopatra af iblødsætning i mælk (en naturlig eksfoliering) og honning (en stor fugtighedscreme).
Sådan bade ligesom gamle konger og dronninger. Badning som Cleopatra af iblødsætning i mælk (en naturlig eksfoliering) og honning (en stor fugtighedscreme).
 1. 1
  Badning som Cleopatra af iblødsætning i mælk (en naturlig eksfoliering) og honning (en stor fugtighedscreme). Tilsæt 1 kop mælk og 1/2 kop honning til badevandet. Du kan også tilføje et par dråber af din favorit æterisk olie.
 2. 2
  Tag en sort eller grøn tepose, våd det med varmt vand og tryk det over dine læber i fem minutter til hurtigt sprukne læber.
 3. 3
  Skyl dit hår med te at gøre tørt hår bliver til bløde og flydende låse.
 4. 4
  Brug mandelolie at fugte, når du får ud af badet. Bland 1/8 c mandelolie med 1 tsk. sesamolie og 4 dråber af din favorit æterisk olie.
  • Gnid olien ind under huden med en appelsinskal at eksfoliere.
  • Massér en smule af olien ind i dit hår til dyb konditionering. Derefter gnide den i dine negle til at give dem skinne.
 5. 5
  Bland et par dråber pebermynteolie med mandel olie til en forfriskende fodmassage, hvis du har brug for lidt ekstra pleje.

Tips

 • Du kan bruge mælkepulver til badet - bare hælde det ind som du tegner bad, så swish at opløse. Afhængigt af hvor meget vand du bruger i karbad, 1 til 3 kopper fungerer fint. Afslut din bad med en hurtig bruser til skylning. Din hud vil føles glat, blød og forfrisket.
 • Ved ikke, hvilke væsentlige olie til at vælge? Nogle af de mest populære i Afrika og Mellemøsten siden oldtiden nævnes: Amber, Cedar-træ, røgelse, myrra, jasmin, rose og moskus.
 • Du vil måske bare sidde i en varm badekar med bobler! Det er afslappende!
 • Brug populære gamle ingredienser, da de giver dig en autentisk præg.
 • Mange spil har varet århundreder. Du kan spille nogle af disse eller leje film med historiske / romantiske temaer til post-bad R & R.
 • Planlæg en romantisk gammel aften for 2-6, med middag lavet af gamle opskrifter (du kan finde dem på internettet), og bad som en appetitvækker eller dessert.
 • Hvis du virkelig ønsker at gå til ægtheden af ​​en gammel konge eller dronning, så prøv at lære et gammelt sprog til brug i dit badekar.