Wkadk

Hvordan til at klæde harajuku style

Harajuku stil opstod blandt på gaden nær Harajuku Station i Shibuya, Japan. Det kan have været bragt til mange folks opmærksomhed ved Europa sanger Gwen Stefani, men udviklingen i den stil slet ikke begynde med hende, og det vil bestemt ikke ende med hende. Ligesom mange "street mode "det er svært at karakterisere fordi det hele tiden er under forandring, og fordi det har mange manifestationer. Der er ingen cookie-cutter tilgang til den stil, men hvis du ønsker at klæde sig i Harajuku stil, her er nogle retningslinjer for at få dig i gang.

Steps

Hvordan til at klæde harajuku style. Bliv fortrolig med variationer af mode i harajuku distriktet.
Hvordan til at klæde harajuku style. Bliv fortrolig med variationer af mode i harajuku distriktet.

Oprindelsen af ​​harajuku style

 1. 1
  Bland og (mis) matche forskellige mode. Hvad er nu kendt som Harajuku (ligesom Halloween i Japan hver søndag) stil startede som i distriktet begyndte at integrere traditionelle japanske påklædning, og især træsko sandaler, til deres garderobe. Før, de havde primært tøj, der var påvirket af Vesten, men ved at blande det traditionelle med det moderne, skabte de en ny stil. Andre eksempler på at blande og matche herunder look med eller et kig med. I Harajuku, er at blande forskellige stilarter og misforholdet farver og mønstre opmuntres - du kan gøre hvad du vil, så længe dit outfit er en tankevækkende udtryk for din individualitet (se Tips).

Hvad er alle iført i Harajuku?

 1. 1
  Bliv fortrolig med variationer af mode i harajuku distriktet. Det er umuligt at udpege en "Harajuku stil." Mange stilarter har sin oprindelse eller udviklet på gaderne i Harajuku, og mange Harajuku piger (og drenge) integrere en eller flere af disse lidt mere definerede stilarter i deres outfits.
  • Gothic Lolita indebærer iført, og elegante tøj, i det omfang, du ligner en levende victoriansk dukke.
  • Søde Lolita er stærkt påvirket af den rokoko æra mere end nogen af ​​de andre subkulturer i Lolita. Den fokuserer meget mere også på barnets ligesom aspekter og bruger lyse farver og barn som fantasy temaer. Alice i Eventyrland, frugt, slik og klassiske eventyr såsom Little Red Riding Hood er recurrant temaer i Søde Lolita.
  • Japansk, inspireret af punk bevægelse, der begyndte i i 70'erne, forstørre oprørskhed med over-the-top tøj, tilbehør, makeup og.
  • Cosplay indebærer dressing op som din foretrukne tegneserie / anime eller computerspil karakter.
  • Decora favoriserer lyse farver, supereksklusive og tilbehør fra top til tå. Du dekorere dig selv med plastic legetøj og og det er ikke ualmindeligt at have så mange, at du kan høre dem klikke sammen, når personen bevæger sig.
  • Kawaii (bogstaveligt oversætte fra japansk til "cute") lægger vægt på barnlig legesyge - anime figurer, flæser, pastelfarver, legetøj og så videre.
  • Wamono refererer til blande traditionel japansk påklædning med vestlige mode.

Specifik harajuku tips

 1. 1
  Kjole i lag. Et af kendetegnene ved Harajuku er lagdeling. Trøjer,, eller jakker end bluser overstået, bæres med leggings, og så videre. Lagdeling tøj (eller give indtryk af lagdeling ved at bære forpjuskede kjoler, for eksempel) kan du mikse og matche en bredere vifte af forskellige stilarter, og tilføjer en ekstra dimension til dit outfit.
 2. 2
  Tilpas dit tøj. Secondhand tøj og gør-det-selv-stilarter er populære ingredienser i en Harajuku outfit. Ligesom der blomstrede, men tror det ville se mere nuttet med bånd fastgjort på det, eller med en mere ujævn, kantet hemline? Kom ud af og lim og gøre din butik-købte entydigt din. Eller gå endnu videre og lave din egen nederdel. Stoffet skæres til at skabe dristige vinkler og linjer kan gøre selv en almindelig sort kjole synes bemærkelsesværdig og sjov.
 3. 3
  Accessorize. Tilføj de vilde tilbehør, du har, såsom bælter, øreringe, hårspænder, og tasker. Husk, kan tilbehør være farverige og larmende, og de behøver ikke at matche dit tøj. Apropos højt, i decora, en bestemt Harajuku stil, tilbehør pynte et outfit fra top til tå, og genstande såsom klokker er undertiden bruges til at tilføje en lydlig dimension til garderoben.
 4. 4
  Gå amok med dit hår og makeup. Den Harajuku stil behøver ikke at stoppe med dit tøj. Rottehaler og andre "søde" frisurer er særligt populære, som det er ved at dø dit hår. Creative kan selv teatralsk makeup være en sjov tilføjelse.
 5. 5
  Bære, hvad ser godt ud til dig. Det er blevet sagt, at den Harajuku stil ikke er virkelig en protest mod mainstream mode og kommercialisme (som punk var), men snarere en måde at klæde i uanset ser godt ud til dig. Hvis du tror, ​​uoverensstemmende regnbuen og polka-dot leggings ser godt ud med en plaid kjole, gå til det!

Say cheese!

 1. 1
  Smile og sige! Hvis du klæder Harajuku stil udenfor Harajuku, vil du sandsynligvis henlede opmærksomheden fra mennesker kender til din internationale sans for mode. Hvis den opmærksomhed ikke er positiv, bare nådigt og holde gå om din virksomhed. Men hvis folk stille spørgsmål eller ønsker at tage billeder, finde en anledning! De mennesker i Harajuku er stolte af deres stil, så du skal være, også.

Tips

 • Harajuku stil ændrer sig meget hurtigt. Hold op med udviklingen i den stil ved at læse publikationer som frugt og Style-Arena.jp (se Kilder og citationer nedenfor). Disse publikationer og andre som dem tilbyder et væld af billeder af Harajuku outfits og opdateres ugentligt eller månedligt. Hvis du ønsker at klæde sig i Harajuku stil, se på billeder er en god måde at blive inspireret.
 • Mange mennesker fejlagtigt tror, ​​at dressing Harajuku stil handler om bare "smide noget sammen". Mens samling af forskellige stilarter og mønstre kan synes tilfældig, er det vigtigt at sætte en masse tanker i din stil. Hvis du studerer, hvordan folk klæder sig i Harajuku shoppingområde, vil du se, at de indviklede outfits vælges omhyggeligt at formidle et bestemt billede, en tilfældig og tankeløs kombination aldrig kunne.
 • I modsætning til populær tro, Harajuku stil er ikke kun for pigerne. Mens nogle varianter af den stil egner sig mere til kvinder end til mænd (f.eks Gothic Lolita ), mange af kendetegnene ved den stil er kønsneutrale. Efter alt, er det om dressing i, hvad der ser godt ud til dig - hvorfor skal piger have alt det sjove?
 • "Harajuku style" er også kendt som "frugter mode" til dem, der følger bladet, men ingen af ​​disse udtryk er almindeligt anvendt af den japanske som indbegrebet stil, når man beskriver sig selv.

Advarsler

 • Må ikke rive med mærkeloyalitet. Mens det er okay at begunstige visse designermærker (især fordi mærkeloyalitet er stort i Japan), Harajuku handler om at skabe dit eget look, så hvis du synes ligesom mannequiner i indkøbscentret eller billederne i kataloget, kan du være stilfuld, men du er ikke enestående. Må ikke være bange for at blande, at Calvin Klein kjole med en brugt, iturevne og lasede par jeans og nogle bekæmpe støvler.
 • Må ikke være bekymret for, hvad andre mennesker tænker om dig. Folk tror måske din underlige, asiatiske folk kunne kalde dig gaijin, men hvis du er tilfreds, skal du ikke ændre for andre mennesker.
 • Også mange steder Harujuku stil er meget usædvanligt, kan du ikke bare klæde den del, du er nødt til at være en del af. Når walking ned på gaden folk vil se på dig. Hold hovedet højt, være stolt af, hvad du er iført eller andet, du ligner en poser.