Wkadk

Sådan får klar til prom i forvejen

Dette er en guide om at få klar til prom starter 2 måneder i forvejen. Det er virkelig for piger, og det har også omtale af alkohol, hvis du har planer om at drikke. Hvis ikke, så spring bare trinene.

Steps

Sådan får klar til prom i forvejen. Start kjole shopping to måneder forud.
Sådan får klar til prom i forvejen. Start kjole shopping to måneder forud.
 1. 1
  Start kjole shopping to måneder forud. Du er nødt til at finde en kjole, som du er komfortabel i. Hvis du er i tvivl eller ikke er sikker på om det, ikke får det. Du ønsker ikke at have nogen bekymringer med den tid prom ruller rundt.
 2. 2
  Gør dine aftaler, så pletterne ikke bliver fyldt og der er plads til dig. Negle, hår, limo og hotelværelser er de basale, og alle du virkelig har brug for. Du kunne selvfølgelig få en ansigtsbehandling, men du skal mindst to dage for dit ansigt til at helbrede, før du kan lægge makeup på det, og hvis det er din første gang, eller du har en masse allergi, eller du har reageret i fortiden, er eller forsøger en ny ansigtsbehandling, så skal du give dig selv senest fem dage helbredende tid.
 3. 3
  Begynder at gå gennem blade og gøre lister af makeup, som du har brug for at købe og få makeup ideer én måned i forvejen. Paperclip magasin sider, som du kan lide og holde instruktioner, hvis du ser en god makeup idé.
 4. 4
  Ring dine aftaler og bekræfte dem. Det er bedre at foretage udpegningerne tidligt, så du kender salonen, vil ikke være overbooket. Hvis du vil, begynder at gå garvning 3 til 4 gange om ugen, fordi en tan ser godt ud med enhver kjole. Et solcenter er et godt sted at få det gjort, fordi det vil være mere jævn end udendørs. Hvis du har brug for at få en skræddersyet kjole eller sko farvet, gør det nu.
 5. 5
  Prøv at få din date til at matche (i. E. Din kjole matcher hans vest / slips.). Bestil Boutonniere / Corsage. Hvis du har brugt dine forældre kreditkort til festen bus / limo og hotel, indsamle penge nu.
 6. 6
  Køb billetter så hurtigt som muligt. Hvis billetter til salg tidligere for seniorer, og derefter bruge din anciennitet. Billetter gå ud meget hurtigere end en masse mennesker tror. Prøv at få den samme tabel som dine venner. Køb sidste-øjebliks-stykker af smykker og neglelak, hvis du ikke får en pedicure.
 7. 7
  Sørg for at du har alle dine ting en uge før arrangementet. Prøv på din kjole og sørg for at det ser helt rigtigt.
 8. 8
  Polere smykker og bekræft udnævnelser. Det lyder som en masse, men det er det værd at bekræfte dem.
 9. 9
  Bekræft aftaler på dagen før prom.
 10. 10
  Skriv en liste over ting, du har brug for after party, tøj og sådan.
 11. 11
  Oplad mobiltelefon og kamera, pakke taske og hvis du vil være klar på et venner hus i morgen, få at ting klar. Prøv om kjole med sko og smykker en sidste gang og pakke overnight ting til hotellet. (Der vil være en liste over "ting, du behøver afsnit).
 12. 12
  Få en god nats søvn!!
 13. 13
  Inviter en ven over at tilbringe natten. Hvis du glemmer noget, vil hun være tilbøjelige til at huske det, og er lige så begejstrede som du er, så vil gøre dig mere ophidset.
 14. 14
  Vågn op omkring 9: 30 am på dagen for prom.
 15. 15
  Spis en morgenmad og har et æble, fordi de vågner du op.
 16. 16
  Sæt på badekåbe og tage et bad (ikke et brusebad, et bad hjælper dig slappe af).
 17. 17
  Vask ansigt og krop med sæbe, der gør du føler og lugter godt. # Shave! Brug barbergel i stedet for sæbe, så du ikke har nogen bump. Shave armhuler, ben, bikinilinje (eller brasilianske bikini linje, hvis du vil), og måske arme, hvis din kjole er ærmeløs, og du har mørkt arm hår.
 18. 18
  Komme ud og tør, og brug en pimpsten på dine ben for at gøre dem ekstra bløde.
 19. 19
  Sæt på lotion, der genskaber.
 20. 20
  Børst tænder med ekstra pleje. Brug en pre-brush kridtning skyl (ligesom Listerine kridtning). Børst dine tænder. Floss dine tænder. Brug en mundskyl som Crest Pro-sundhed, der ikke har nogen alkohol eller sukker i det.
 21. 21
  Få klædt (ikke i kjole) og male dine tånegle. Brug en farve, der matcher din kjole. Gå på indkøb for after party. (Foreslået after party indkøbsliste er i Ting, du har brug for). Hvis du går til en venner hus, pakke ting og gå.
 22. 22
  Grib din wrap / dække op, hvis du har en, og din kobling. I din kobling, bør du har pakket lip gloss, tidevandet-to-go (til din ven, der er rodet eater af gruppen) og alle andre ekstramateriale som parfume, deodorant, tandtråd, væv, Tylenol, etc.
 23. 23
  Drop kram off på hendes hus og gå til dine aftaler. Efter udnævnelser, gå tilbage til hendes hus og få ting klar til hotel / after party.
 24. 24
  Sæt på makeup og kjole og sko og smykker. Glem ikke at sætte på deodorant! Sæt på parfume, eventuelle lotion du måske ønsker, og gør sidste minut touch-ups. Så pak det hele
 25. 25
  Tag billeder i hendes hus med dine datoer og andre venner, hvis de er der. Hvis det er muligt, så spørg din familie til at gå til hendes hus og tage billeder med dig. det kan synes nørdet nu, men det vil være det værd i det lange løb, og de vil sætte pris på det, også.
 26. 26
  Gå et temmelig at tage billeder med alle i din fest bus / limo. Gå til skolebal og har en fantastisk tid!
 27. 27
  Feste hele natten lang. Lad ikke nogen ødelægge din sjov. Dette er din aften.

Tips

 • Hvis du ikke har en dato, gå alligevel! Du virkelig behøver ikke en dato for at have det sjovt, og du vil ikke være den eneste solo der. Når de spiller langsomme danse, find en anden, der er tidløs og bede dem om at danse, selv om det blot som venner. Lad ikke noget ødelægge denne aften, vil du huske det for evigt.
 • Gør ikke noget, du vil fortryde, selv i beklagelse vil ikke komme, før år senere. Hvis du har andre tanker om noget, er der sandsynligvis noget galt. Gør ikke noget, bare fordi "det" s hvad alle gør ", især ikke i aften.
 • Hvis du går med en masse mennesker, en fest bus er nok et bedre svar end en limo, fordi busser kan holde 3 gange så mange mennesker som en limo afhængigt af størrelsen.
 • Et par dage efter prom, er CVS et godt sted at printe dine billeder direkte fra dit kamera. Få dem, du kan lide (hvis du kan lide dem alle end at få dem alle, hvis ikke så gør ikke), og lave en kopi til nogen i billedet, der er hovedfokus, hvilket ikke alle på baggrunden eller noget. De vil være så taknemmelig.

Advarsler

 • Forbruget af alkohol kan være ulovligt for folk under 21 år. Check med din tilstand og lokale love. Uanset hvad, ikke nogensinde drikke og køre.
 • Sørg for at du ved hvad du laver på Prom Night. Lav planer i forvejen.
 • Nogle mennesker har sex på Prom Night og ende med at beklage det. Vær forsigtig-der kunne være konsekvenser, der vil ændre dit liv ni måneder fremover.

Ting du behøver

 • At pakke til hotellet: Efter prom tøj, pyjamas, sandaler, prom billetter, boutonniere (og kalder at minde ham af corsage), makeup, neglelak, tamponer og Midol (selvom du ikke har din menstruation) kondomer (bare i tilfælde) og Tylenol.