Wkadk

Sådan at spørge nogen til skolebal

Så du har valgt den person, du gerne vil tage til Prom, men hvordan kan du finde ud af, om de ønsker at dele det med dig? Her er nogle måder at stille.

Steps

Sådan at spørge nogen til skolebal. Gå efter den ligefremme invitation.
Sådan at spørge nogen til skolebal. Gå efter den ligefremme invitation.
 1. 1
  Gå efter den ligefremme invitation. Du behøver ikke at spørge nogen til Prom i en omfattende og kreativ måde. I stedet gør dine ord gøre arbejdet ved at være venlig og oprigtig. Vent et øjeblik alene med din potentielle date, så fortæl ham eller hende, hvorfor du tror, ​​de er utrolig, og spørge, om de gerne vil gå til dans med dig. Hvis du kender din potentielle date er en microfleece slags person, eller du er på kort tid, er dette den bedste vej at gå.
 2. 2
  Eller gør din invitation kreative. På nogle områder er modige og originale Prom invitationer standarden. Hvis det er tilfældet, hvor du bor, eller du blot ønsker at gøre noget, der vil skille sig ud, så læs videre.
  • Embrace, at du kan se fjollet. En del af at spørge nogen til Prom i kreativ måde viser ham eller hende, at du gik til en stor indsats for at gøre invitationen mindeværdig. Det kan være unik, fordi du ende med at gøre en offentlig visning af hengivenhed, eller fordi din potentielle date vil vide fra karakteren af ​​den invitation, som det tog en betydelig mængde tid og tænkte. Uanset hvad det er, acceptere, at du måske nødt til at se lidt sårbar og latterligt. Men hey, er potentialet forlegenhed værd for den rigtige Prom date!
 3. 3
  Beslutte, hvor langt du vil gå. Hvor omfattende din invitation er kunne afhænge af, hvad slags tid og penge du har. Hvis du kort på begge, så fortvivl ikke! Du kan stadig komme op med en sjov invitation. Denne artikel har nogle potentielle forslag til ethvert budget.
 4. 4
  Spørg din date i løbet af en offentlig begivenhed. En invitation udstedt i en stor begivenhed vil altid holde i din date hukommelse og - hvis du spiller det rigtigt - kan gøres gratis. Tænk om potentielle steder for dig at gøre dette: Under en fodboldkamp, ​​pausen af ​​skolens spille på en ånd rally, eller under en anden begivenhed, hvor en masse mennesker begge kender, vil være til stede.
  • Hvis du spiller en sport, sætte noget op med announcer af spillet. Når dit navn er annonceret, optrappe på banen og har announcer sige noget i retning af "[Dit navn] vil gerne vide, om [forventede dato navn] vil gerne gå til Prom med ham / hende." Sørg nogen, du stoler poster det, du ønsker at på bånd.
  • Gør dobbelt ekstra at din date vil være til stede ved begivenheden, hvis du vælger denne metode.
  • Hvis du spørger nogen til Prom denne måde gøre din faktiske invitation oprigtig. Må ikke knække vittigheder på din bekostning, eller at din date i løbet af spørge - bare høfligt og trygt bede ham eller hende til dans. Noget lignende, "Jamie, jeg synes du er fantastisk og jeg ville elske det, hvis du ville gå til Prom med mig. Hvad siger du?" er stor.
  • Vær forberedt på afvisning. Ulempen at spørge nogen til Prom foran andre mennesker er, at du har et publikum til stede, hvis han eller hun fortæller dig "nej." Hvis du virkelig tvivl om, hvorvidt dit valgte dato vil acceptere, måske vælge en anden mulighed for at spørge.
 5. 5
  Efterlad en smart bemærkning eller tegn for din date. Spørge nogen indirekte som dette tager nogle planlægning, men det er mindre oprørende, hvis han eller hun siger "nej." Derudover vil din date have en sjov memento minde ham eller hende om din invitation.
  • Lav en sød ordspil. Billedet i starten af ​​denne artikel er et godt eksempel - et spor af Hershey er kys, der fører til et skilt, der hedder "Nu hvor jeg har kysset jorden du går på, vil du gå til Prom med mig?", Sandsynligvis sat på andens gulvet i soveværelset. Opret et ordspil hjælp af andre firmanavn slik barer (såsom opbygning af en invitation omkring "stjerne" og Starbursts) eller fødevarer elementer ("Jeg ved, at vi melon, men honningdug du ønsker at gå til Prom?"). For ekstra sjov, gør det, så din date har at arbejde for at finde dit navn - for eksempel, hvis du gik med kys, kan du udpakke den ene kys, skriv dit navn på et lille stykke papir, og pak det kys med papir inde.
  • Confetti bombe andens skab, soveværelse eller bil. Dette er en rodet løsning, men absolut en mindeværdig én. (For minimal rod, vælger et skab.) Efterlad din date et notat refererer en "part", og instruere ham eller hende til at "finde" deres dato i aviserne, så skriv dit navn på en af ​​de glider. (For at gøre det ekstra hårdt, skriver hvert bogstav i dit navn på en anden stykke papir.) Jazz op dit konfetti med skinnende blandinger til rådighed på de fleste håndværk eller part levering butikker.
  • Få en almindelig hvid bomulds T-shirt. Skriv dit navn på det i permanent markør. Skriv navnene på omkring 30 andre piger / drenge (samme køn som dig) i vaskbart markering, men sørg for, at markøren kommer ud i vask. Skriv et notat, der siger at vaske skjorten for at finde ud af, hvem spurgte ham / hende til skolebal, så når han / hun vasker det kun dit navn vil blive efterladt. (Angiv, at de ikke bør vaske skjorte med andet tøj.) Fortæl dem, at hvis svaret er ja, skal de bære skjorten den næste dag. Wrap det op og lad det på hans / hendes dørtrin eller send det.
  • Vedhæft en note til en fjernbetjening bil bede dem om at gå til skolebal med dig og til at skrive deres svar på noten selv (give dem med en pen, også!). Banke på din date dør og hurtigt løbe og gemme sig. Når din date besvarer døren, køre bilen op til dem med noten og vente, indtil de besvare og lukke døren, før du kører bilen tilbage til dig. Denne metode vil ikke fungere, hvis der er trin, der fører op til døren, eller hvis datoen ikke er hjemme!
  • Læg dig ned foran persons hus. Har en ven tegn omridset af din krop med kridt. Efterlad en note bag, der siger "Jeg ville dø for at gå til skolebal med dig" eller "My tiltrækning til dig er dødelig. Vil du komme til skolebal med mig?" Med denne metode, sørg for at få deres forældres tilladelse, ellers endda et "ja" fra din date kan få tilsidesættes af et "nej" fra en forælder, der ikke sætter pris på kridt graffiti på deres ejendom.
 6. 6
  Send din date på en ådselsæder eller skattejagt. Det kan tage en masse hjælp og planlægning, men en skattejagt kan være en stor invitation. Her er nogle muligheder:
  • Køb et dusin roser, og skåret ud små sedler, der passer inde i hver rose. Skriv ledetråde inde 11 af de roser, som vil føre til den næste, og sætte den egentlige invitation i sidste rose. Skjule tilsvarende. (Bemærk, at thornless roser er bedst for denne plan, da din date sandsynligvis vil samle dem i hans eller hendes hænder.)
  • Efterlad en måde for din date til at angive hans eller hendes svar i slutningen af ​​skattejagt. Det kunne være en kort eller board med "Yes" og "No" checkmark bokse eller instruktioner til at udføre en bestemt opgave, hvis svaret er "ja".
  • Alternativt kan du vente på din date i slutningen af ​​skattejagt og udstede invitationen selv. For ekstra nuttethed, kan det sidste punkt på listen være en rose eller lille gave, som du giver til ham eller hende, som du spørger.
  • Tilmeld dig en af ​​dine venner eller din potentielle date venner til at deltage i jagten, i en bil, som der er to sæt nøgler. Har denne person køre din date til de forskellige steder for skattejagt, og gøre det så din date har at se langt væk fra bilen for anden-til-sidste skridt, så i bagagerum til det sidste trin. Brug af andet sæt nøgler, komme ind i bagagerummet på bilen, mens han eller hun er væk, så du kan hoppe ud og pop spørgsmålet i slutningen. Bemærk, at du kun skal gøre dette, hvis du er helt sikker på stammen vil blive åbnet inden for 5 minutter. For sikkerhed, tage en mobiltelefon med dig, så du kan ringe efter hjælp, hvis nødvendigt.

Tips

 • Må ikke trække tiden. Den tidlige fugl får normalt ormen!
 • Må ikke være genert, når du beder!
 • Beder gennem en ven er en stor no-no. Det handler ikke kun viser manglende tillid, men det er også uoriginalt. Du kan dog have en ven spørge, om din potentielle date allerede har forpligtet sig til at gå med en anden.
 • Find ud af, hvis de allerede har en dato, før du spørger. En situation, hvor denne person ønsker at gå til Prom med dig, men er forpligtet til at en anden er akavet for alle.
 • Hvis du ikke får omgående svar, kan du være på standby. Det er sandsynligt, at de håber en anden vil spørge, og du er Plan B. Hvis du har mistanke om dette er tilfældet, så fortæl dem at lade dig vide inden for et par dage, eller du vil antage, at svaret er "nej".
 • Spørg ikke gennem notater eller tekster. Sommetider får de blandet op, og den forkerte person får det. I stedet skal du sørge bede personen direkte.
 • Tag afvisning yndefuldt - skuldertræk og siger, "tak alligevel Jeg håber du har en god tid med hvem du går med!".