Wkadk

Hvordan bliver ballets dronning

At man kjole... at én krone... og vigtigst af alt, at en fyr! Gør dine drømme til virkelighed ved at være den Homecoming dronning! Læs videre...

Steps

Hvordan bliver ballets dronning. Være virkelig rart for alle.
Hvordan bliver ballets dronning. Være virkelig rart for alle.
 1. 1
  Være virkelig rart for alle. Homecoming dronninger er stemt ind af deres jævnaldrende, så hvis alle kan lide dig, har du en god chance for at blive valgt. Det betyder at være rart, ikke falske. Hvis du er rart at folk, men derefter snakke om dem bag deres ryg, de stadig ikke vil lide dig. Selv hvis alle andre omkring dig siger dårlige ting om nogen, sige noget lignende, "Gutter, jeg hader taler om folk, kunne du venligst stoppe." Denne måde, du er ikke at være uhøflig til dem. Holde op "ultra-sweet-kan-ikke-help-men-love-mig" attitude og du vil se en forskel.
 2. 2
  Være attraktive og. Ser tæller. Du behøver ikke at være model-tynde eller noget, men prøv at se attraktive. Vide, hvad der gør du ser godt, og hvad du bør holde sig væk fra.
 3. 3
  Prøv at forbedre dit udseende. Dit look skal være naturlig uden at ligne du har prøvet for hårdt.
 4. 4
  Lov naturligt og på en afslappet måde. Det giver off en luft af selvtillid, lethed og chicness. På den måde vil du vide, at folk stemte på dig, fordi de kan lide, hvem du er, og ikke hvem du foregiver at være.
 5. 5
  Flirt! Du ønsker at være den pige, alle elsker, og dette inkluderer fyre. Hvis du har en kæreste selv, ikke flirt, der vil bare få dig et dårligt navn. Uanset, er fortsat lige så venlige for alle.
 6. 6
  Hold dine karakterer op. Igen, vil dette blot få dig respekt og folk vil kunne lide dig mere. Husk, at holde dine kvaliteter op er vigtigt, så du selv vil komme til at hjemkomst. Du kan miste stemmer fra dem, der mener dem, der slap akademisk "tabere".
 7. 7
  Vær dig selv. Med andre ord, lad ikke andre fortælle dig, hvad eller hvem der skal være. Hvis du er genert, stadig være dig selv, men prøv at slappe af og være mere udadvendt. Lær at være selvsikker og selvsikker.
 8. 8
  Være behageligt overalt du går. Prøv at slappe af, være mere udadvendt, og have det sjovt omkring mennesker. Der er ingen grund til hvorfor du bør være nervøs - prøv at se alle som venner og behandle dem lige.
 9. 9
  Være kendt. Få dig involveret i en masse aktiviteter. På den måde, du kender en masse mennesker. Deltag andre fritidsaktiviteter i din skole som dans, basketball, fodbold, etc.
 10. 10
  Hænge ud med alle, medmindre de er i narkotika og andre dårlige ting. Gør en indsats for at komme til at kende alle, men ikke bliver venner bare at hage hjemkomst kronen. Være venlig, afslappet og åben.
 11. 11
  Være nådig. Mod lærere, skoleledere, køkkenpersonale, viceværter, kammerater, alle sammen! Du vil ikke kun blive respekteret af dine kammerater, men også dine ældre.
 12. 12
  Har du brug for en date? Nej! At være ballets dronning, behøver du ikke den bedste dato rundt. Hvis du ikke har en kæreste til at tage dig så gå med venner, vil folk se dig som værende selvsikker. Og hvis nogen spørger dig, hvem du er ikke interesseret i at gå med, skal du ikke være uhøflig slå dem ned med ynde og taknemmelighed.
 13. 13
  Kampagne. Du kan ikke vinde, medmindre folk ved, du vil stemme på dig! Gør din plakat nice, læsbare, og ikke alt for prangende! En idé: Prøv at gøre noget for vælgerne. Såsom, giver ud cupcakes til alle på frokost eller købe dem hatte, der siger stemme for dig selv. (Men de behøver ikke at være hatte! De kan være badges, smykker, T-shirts osv.) Du kan også holde enkel og bare sige "Stem på mig!" i gange.

Tips

 • Smil så meget som du kan - selv på dårlige dage.
 • Få nyt tøj og holde din garderobe ajour med den nyeste mode.
 • Øv taler og smiler foran spejlet.
 • Gå til en frisør for en mere trendy frisure.
 • Lær de nyeste sange og danse.

Advarsler

 • Tag ikke dette alt for alvorligt. Du vil virke desperat, hvis du viser, at du holder en hel masse om at være ballets dronning. Husk, at det er din sidste år, og du ønsker at gøre det mindeværdigt - ikke smertefuldt.
 • Dens OK, hvis du ikke vinder. Må ikke bebrejde nogen (medmindre de gjorde det med vilje), hvis du har mistet. Må ikke slå dig op. Bare trække dine skuldre og begynder at tale, dans, spille rundt med dine venner.
 • Du kan bruge mindre tid i tætte relationer med mennesker, du holder, lad dem ikke føler, de bliver snubbed. Bare fortæl dem, hvor vigtigt det er for dig, og lad dem vide, at de stadig er i dit hjerte, og du vil være tilbage, når afstemningen er i.