Wkadk

Hvordan til at vælge din gallakjoler

Der er meget få gange i dit liv, når du kommer til at bære en virkelig glamourøs, Sensationel kjole. Hvorfor ikke gøre dit Prom Night en af ​​de gange med et smukt smigrende, perfekte prom kjole? Læs videre for at finde ud af hvordan.

Steps

Hvordan til at vælge din gallakjoler. Begynd din søgning til din gallakjoler tidligt.
Hvordan til at vælge din gallakjoler. Begynd din søgning til din gallakjoler tidligt.
 1. 1
  Begynd din søgning til din gallakjoler tidligt. Du må ikke have en dato endnu, men vil du ønsker at begynde at kigge på modeblade og butikker så tidligt som tre til fire måneder før din prom.
 2. 2
  Sørg for at du ikke vælge en, der alle andre vil have, du skal være anderledes. Bare vær dig selv.
 3. 3
  Planlæg dit budget for din prom kjole og begynde at spare så hurtigt som muligt. Vær sikker på at give ekstra penge til små tilbehør som hårspænder, strømpebukser, og make-up.
 4. 4
  Se nogle berømthed røde løber begivenheder og tage noter på dine foretrukne stilarter. Du kan bare være i stand til at finde en lignende gallakjoler i din lokale butik.
 5. 5
  Prøv på kjoler i en række forskellige stilarter og stykker for at finde en, der virker bedst for din krop. Hvis du har en slank figur, kan du kigge bedst i en kappe-stil kjole, der viser din silhuet. Hvis du er kurvet, kan du overveje en A-line kjole, der vil fremhæve din talje og minimere dine hofter og lår. Hvis du er korte og petite, kan kjole shopping være et mareridt, cocktail kjoler blive fuldgyldige kjoler og fest kjoler bliver cocktail kjoler. Hvis du leder efter en længere kjole, kigge efter en kort kjole, der er lang på dig. Det vil passe bedre og vil passe dig alle andre steder uden at være for lang.
 6. 6
  Når du har indsnævret dit valg til en bestemt gallakjoler stil, prøv på at stil i en række forskellige farver og finish. Kig efter en glamourøs nuance, der bringer farve i dit ansigt. Når du vælger et stof finish, huske på, at skinnende finish vil være tilbøjelige til at vise tal mangler, mens mat finish vil tilsløre og mindske uønskede funktioner.
 7. 7
  Start shopping for sko og tilbehør mindst 2 måneder i forvejen for prom eller formelle dans. Denne måde, kan du prøve på dine sko, taske, og klæde alle sammen på Dress Shop. Hvis du skifter mening, kan du i det mindste vende posen og sko, hvis tiden tillader det, og du vil kun betale lay væk gebyret snarere end at få stukket med en dyr kjole ingen andre ville nødvendigvis ønsker.
 8. 8
  Planlæg at vælge og købe din gallakjoler mindst fire til seks uger før din prom. De fleste formelle kjoler (herunder gallakjoler) kræver ændringer for en perfekt pasform, og du gerne vil give tid nok til at fuldføre disse ændringer.
 9. 9
  Sørg for at du ikke køber din kjole for langt i forvejen, som før store begivenheder kan du nemt tabe og tage på i vægt, fra stress eller noget andet, f.eks. Gram. perioder, kæreste problemer, stress, sæson (vinter versus forår).
 10. 10
  Et par uger før din prom, prøv på din kjole med dine sko, smykker, make-up og frisure for at være sikker på at du kan lide det færdige look. Gå og bevæge sig rundt i din gallakjoler lidt at give det en trøst check.
 11. 11
  Om natten på din prom, sætte din kjole og en "cover-up" (enhver ren skjorte eller jakke), før du lægger make-up eller styling dit hår. Dette vil forhindre enhver make-up pletter eller produkt pletter på din fabelagtige gallakjoler.

Tips

 • Hvis prom spørgsmål om mode og teenage magasiner ikke er kommet ud af den tid, du er klar til at starte din søgning, tjek nogle online butikker og prom planlægning sites for idéer. De har ofte meget mere information end den typiske trykte magasin og færre reklamer at vade igennem. Nogle hæderlige prom planlægning og shopping sites kan nævnes:, Prom rådgivning og The brude butik.
 • Tag en ven eller to med, når du forsøger på kjoler. Det er altid bedre at få to eller tre udtalelser om sådan et vigtigt køb.
 • Hvis du lægger på din kjole, før du gør hår og make up derefter drapere et håndklæde eller sætte på en knap op skjorte over din kjole for at forhindre make up snavs og ulykker med mad, drikke, make-up, hårspray, små brødre, etc.
 • På den anden side, kan du ønsker kjolen til at være en overraskelse. Eller dine venner kan have en helt anden stil til dig. I stedet tage din mor med dig eller endda din søster (hvis hun er tæt på din alder eller ældre end dig).

Advarsler

 • Pas på når du handler med venner, især for en stor post som en formel eller gallakjoler. En ven kan sige kjolen ser ikke godt, fordi hun ønsker det for sig selv. Så tag din mor eller søster først, og vælge et par kjoler, så tag venner til den endelige udvælgelse.