Wkadk

Sådan får klar til prom night

På prom tid af året, kan du føler ivrig efter at danse med nogen eller bare nyde aftenen. Det er virkelig vigtigt at tage skridt til at forberede en spektakulær aften, fordi det kun sker, når du er i det sidste år af high school.

Steps

Sådan får klar til prom night. Tilmeld dig og gøre din egen beslutning, om du vil eller ej, på forhånd.
Sådan får klar til prom night. Tilmeld dig og gøre din egen beslutning, om du vil eller ej, på forhånd.

Før prom

 1. 1
  Tilmeld dig og gøre din egen beslutning, om du vil eller ej, på forhånd. Selv hvis du ikke har en dato inden for fristen, du aldrig vide, hvad der kan ske fra nu og indtil da, og selv hvis du ikke får en, vil du stadig har en bold.
 2. 2
  Overveje at bede nogen til skolebal i en sød og uddybe måde. Prom er det tid til at gå alle ud - selv om den person, du beder om, er en mangeårig veninde eller kæreste eller bare en ven.
 3. 3
  Deltag den organiserende team. Hvis der er en "Prom udvalget" for at hjælpe skolen forberede sig til denne begivenhed, kan du være interesseret i at deltage eller endog blot ved at give feedback på, hvad du gerne vil se ske for den pågældende dag.
 4. 4
  Frivillige til at bidrage eventuelle tema sange, der passer til temaet for prom. Faktorer at overveje omfatte upbeat dansemusik for begyndelsen af ​​aftenen, nogle afslappende film hviletider og langsom, tåreperser ting mod slutningen.
 5. 5
  Lav planer med din date og / eller venner, før prom til at tage billeder eller spise middag, afhængigt af din skoles plan for prom. Du ønsker at tage billeder sammen for at huske denne aften for evigt!
 6. 6
  Få en haircut et par dage forinden. Du ønsker ikke at have nogen omstrejfende hår stikning til din kjole eller dine datoer!

Kom klædt og forberede natten til prom (piger)

 1. 1
  Vælg dit outfit godt i forvejen. Kig i sparsommelighed butikker eller salget før prom sæson til at finde en awesome kjole, der virker for dig, uden helt at bryde dit budget.
 2. 2
  Bær dine sko rundt i huset, især hvis de ikke er de mest komfortable. Væn dig til at gå i dem og bryde dem i før prom, så du ikke behøver at beskæftige sig med vabler og blodige, smertende fødder om natten af.
 3. 3
  Lav en aftale for en frisør godt i forvejen. Dette er især vigtigt, hvis din skole er en stor en eller mange skoler har prom på den samme weekend.
 4. 4
  Øv din makeup før hånden. Du kan få en professionel til at gøre dette, men det kan være unødvendige og dyre, hvis du kan gøre dig selv op ved dig selv.
 5. 5
  Planlæg din dag. Giv dig selv tid nok om natten for at ordne dit hår, din makeup, og til at sætte på din kjole.
 6. 6
  Pak en lille clutch at bringe med dig. Sørg for at du har din billet, foto-id, nogle penge, læbepomade, og alt andet du muligvis.
 7. 7
  Overveje at få klar med en flok venner. Du kan hjælpe hinanden med hår og makeup - det er masser af sjov og vil tage meget mindre tid, end hvis du har forsøgt at gøre det hele selv. Du kan endda slå op sammen og har styrke i antal for en "wow" af en indgang!
 8. 8
  Få forældre eller venner til at køre til skolebal (forældre normalt forstår at holde deres afstand!). Sørg for at du har ordninger for at komme sikkert hjem, og passe på ikke at komme i bil med nogen, der er beruset.
 9. 9
  Indtast prom med en positiv, glad attitude, klar til at nyde natten og være sammen med dine venner og klassekammerater. Husk at bare have det sjovt!

Kom klædt og forberede natten til prom (drenge)

 1. 1
  Lej en smoking i forvejen. Dette vil sikre, at eventuelle tux leje butikker i dit område stadig har en passende størrelse, og passer til dig. Overvej at spørge din date om farven på hendes kjole, så du kan matche.
 2. 2
  Bekræft eventuelle middag reservationer du har foretaget, før hånden og kontrollere, at du har penge i din tegnebog og din billet på et sikkert sted.
 3. 3
  Pick up en corsage fra den lokale blomsterbutik. Du skal bestille det tidligt, så du kan sørge for, at butikken ikke sælger ud.
 4. 4
  Tag et brusebad og barberer, før det bliver klædt.
 5. 5
  Spray på en lys tåge af cologne. Go nemt! Sørg for, at lugten ikke er overvældende.
 6. 6
  Style dit hår. Påfør en slags produkt - gel, mousse, hår ler, serum, pomade - for at gøre det ser skinnende og blød. Gå let, selv om - for meget, vil gøre det ser fedtet. En skilling mellemstore mængden bør være mere end nok. Hvis du får en klipning før din date, planlægge det i tre eller fire dage før arrangementet, så du ikke har små hår i ørerne eller på halsen.
 7. 7
  Klip dine negle. Trim dine negle og gnid lotion over dine hænder til at gøre dine hænder ser mere præsentabel.
 8. 8
  Børste og tandtråd dine tænder. Når du har børstet tænder, lægge tandbørsten på tungen og forsigtigt skrabe det. Så tandtråd omkring hver tand. Dette er især vigtigt, hvis du har seler - du ikke ønsker din date mærke nogen fødevarer sidder fast i munden, når du først dukke op. Afslut med mundskyl.

Mere information

For mere information om at få klar til prom, tjek disse Google artikler.

 • Spørg din date på en sød måde at sikre, at din date vil huske den aften for evigt.
 • at bedøve dine venner samt din date.
 • Være en gentleman på prom. Forkæl din date med respekt og høflighed og stadig have en fantastisk tid.
 • Forbered det værste. Lav en Prom katastrofe kit til at tage sig af noget, der kan komme op.
 • Lav din egen corsage. Imponer din date med en hjemmelavet corsage.
 • Sørg for at dine accessories matche.

Tips

 • Spørg nogen andre, der har været til dette sted før, for at give dig de retninger af, hvordan man kommer derhen. Ellers kan du besøge det tidligere og tid det. Eller bare Google retninger og bede om køretid detaljer - du behøver ikke engang at forlade dit hus eller biblioteket.
 • Slap! Må ikke få forstyrret eller argumenterende, mens forberedelserne til prom. Sikker på det er vigtigt, men det er ikke vigtigt nok til at få alle arbejdet op om, og så føler virkelig slidt fra stress.

Advarsler

 • Lade en forælder i balsalen kan være en pinlig øjeblik for både dig og alle andre. Bedst ikke færdig!

Ting du behøver

 • Speciel kjole
 • Komfortable sko
 • Kamera
 • Tilbehør (håndtaske, smykker, hår smykker)
 • Mobiltelefon (du skal muligvis ringe til dine forældre eller få et lift hjem fra en af ​​dine venner!)