Wkadk

Sådan kjole til en skolefest eller part (piger)

Gad vide hvad at bære for skolen prom eller en dans? Læse dette og forhåbentlig vil du vide.

Steps

Sådan kjole til en skolefest eller part (piger). Generelt behøver du ikke ønsker at gå med, hvad dine venner er iført.
Sådan kjole til en skolefest eller part (piger). Generelt behøver du ikke ønsker at gå med, hvad dine venner er iført.
 1. 1
  Generelt behøver du ikke ønsker at gå med, hvad dine venner er iført. Jeans og fritidstøj skole tøj er ude af spørgsmålet. Sørg for at du er klædt op ikke ned. Bære, hvad prom er om, eller bare holde sig til dress code, men prøv shopping for tøj i butikker i stedet for high street butikker, ellers vil alle være iført det samme som dig.
 2. 2
  Accessorize. armbånd, ringe, halskæder er godt, hvis det er din slags ting. Hvis ikke, gå til et naturligt look. Et ur er ikke anbefalet, men der er nogle virkelig fashionable ure derude.
  • Husk ikke at over accessorise! Det er ikke en cool look! Også undgå dangly armbånd, der gør lyde, fordi de er ret irriterende, når din dans! Alt du behøver, er virkelig, en sølv halskæde og en sød armbånd. <Br
 3. 3
  Hvis du har langt hår, du kunne bringe et hår band eller et par klip er at sætte dit pandehår tilbage, så når du danser du ikke får svedig. eller du kan medbringe deodorant, som fungerer godt, og dufter dejligt. du kan også medbringe mynte for din ånde, hvis du har tendens til at få dårlig ånde.
  • Medbring en lille pose, som har nogle 'undtagelsestilstand' stuff i det. Dette omfatter et ekstra hår band eller bøje for dårlige hår dage. En lille roll-on anti-persipant deodorant. Hvis du vil kan du også bringe ånde spray og læbe-balsam, bare i tilfælde af du og din partner kysser!
 4. 4
  Udvælge sko, der er komfortable og gå med dit outfit. Sko du ved er comfy-cute, men ikke bære alt for ofte er et glimrende valg. Tager skoene i midten af ​​dansen er et alternativ, men pas de kunne gå tabt eller stjålet. Helbreder ikke er en god idé, hvis du har planer om at danse, især hvis du vil få svedig, hvis du tager dem ud, eller hvis hoster ikke tillader det kan du altid medbringe et par lejligheder.
 • Bære noget, der er behagelig og søde. Et par hæle kan give smertefulde blærer, der vil gøre dig sidde på en af ​​de hjørne stole ser alle danse og have en masse sjov.
 • Husk sokker og sandaler er en total no-go, medmindre der er en stor gevinst for det værste og mest fælt klædt!
 1. 1
  Spørg dine venner, hvad de er iført, så du ikke ligner en copycat.
 2. 2
  Glem ikke at anvende make-up.mere farverige end sædvanligt (øjenmakeup vs lidt eyeliner til skole). Eller bære den nye læbestift du har været planlægning for noget særligt. Selvfølgelig er dansen området formentlig mørkt, så lægge flere kræfter i din outfit og går naturligt med make-up er en anden vej at gå. Husk, at ingen finder en kage ansigt attraktivt, så ikke overdrive det.
 • Et godt valg er nogle concealer, (der matcher din hudfarve!) Eyeliner og en læbestift eller lipgloss. NO MORE! Sørg også for makeup passer til dit outfit. For eksempel en smaragd-grøn kjole og smaragdgrønne eyeliner er en stor kamp!
 1. 1
  Have det sjovt! Lad det hele ud! Du har sikkert ventet på at få al denne energi ud, fordi du vil komme i problemer i klassen. Men dette er ikke et klasseværelse! Vær dig selv! Forsøg ikke at være nogen, du ikke. Hvis din en lidt genert, får sammen med dine venner og danse sammen. Det er en skole dans! Der er sandsynligvis kommer til at være nogle mennesker der danser hele ud. Gør det samme! Bare ikke gå overbord.
 • Hvem siger man ikke kan have det rigtig sukkerholdige sjap? Eller nogle af dem nachos beklædt i ostesauce? En skole dans ikke er en skole dans uden mad! Hvem bekymrer sig, hvis du har lidt af chokolade? Nobody... bortset fra dig selv!

Tips

 • Alt i alt være hvem du er og bære, hvad du ønsker at bære.
 • Må ikke bære lange ærmer eller jakker, medmindre det er koldt udenfor. Og når du kommer til dans og ingen danser, begynder at danse med en anden ven og forsøge at få flere mennesker involveret. Må ikke bare stå rundt og lave noget som nogle andre mennesker. Have det sjovt og bare begynde at danse. Du ønsker også at dukke op til festen med en ven sine bare at akavet at gå ved dig selv alt for mange mennesker stirrer på dig, når du går forbi. Og dens altid sjovt at gå til en venner hus, før dansen til at blive klar.
 • Bare have en fantastisk tid. Og hvis du ønsker, planlægger at gå til en vens hus, før / efter for mere sjov.
 • Undgå at bære noget, som du mener kan krænke skolens dress code til en dans. Du risikerer at få der og derefter at skulle forlade.
 • Hvis den part, er afslappet ikke pynte du vil se mærkeligt

Advarsler

 • -Wear noget, som du vil være behageligt i. Må ikke bære høje hæle, hvis du ved, du vil få store vabler den næste dag.
 • Forsøg ikke at klæde uhensigtsmæssigt blot at tiltrække drenge og / eller piger! Den type fyr, hvem du tiltrækker på grund af en mager outfit er ikke den type fyr, du ønsker at tiltrække! Naturligvis du måske ikke ønsker at bære en polo knappet op til toppen, men bære en Camisole under nogen super lave skjorte eller genoverveje mikro-mini. Tag et kig i spejlet og spørg dig selv, hvis du ser det bedste du kan være.