Wkadk

Sådan at massere din partner

Massage er altid en sanselig oplevelse: Det er karakteren af ​​det. Ligesom alle skabninger, behøver mennesket fysisk kontakt i deres liv, men desværre, de fleste er for travlt eller for genert til at kommunikere gennem berøring. Mange mennesker nyder massage på en regelmæssig basis, da det hjælper dem til at føle sig godt om sig selv, og, selvfølgelig, giver en massage er en fantastisk måde at vise nogen, at du holder om dem. Af vores fem sanser, er touch den mest meningsfyldte. Give hinanden en luksuriøs massage kan bringe dig og din partner.

Steps

Sådan at massere din partner. Massere ryg, nakke og skuldre.
Sådan at massere din partner. Massere ryg, nakke og skuldre.
 1. 1
  Opsæt din massage:
  1. Vælg et værelse med nok plads til at flytte rundt, og fastlægge en dyne. Det bedste sted at give din partner en romantisk massage er på gulvet - en seng er alt for elastiske.
  2. Sætte scenen med masser af varme (tænde ild, hvis du har en), stearinlys og afslappende musik. Sluk telefonerne.
  3. Hent nogle puder til at holde din partner behageligt, nogle håndklæder og beroligende massage olie. Rummet skal være varmt for din partners komfort. Placer din olie inden for rækkevidde, og jo mere behårede din partner er, jo mere olie, du behøver.
 2. 2
  Komme i position:
  1. Spørg din partner om at få komfortable på dynen, liggende med forsiden nedad med en pude under hans eller hendes hoved og en under fødderne. Dække deres krop med to store håndklæder.
  2. Knæl overskrævs din partners bund, og sørg for du er både komfortabel. Tag noget af din vægt på dine ben, og du vil være i stand til nemt at nå langs din partners ryg uden at belaste din egen.
 3. 3
  Begynd din massage:
  1. Placer dine hænder på din partners ryg, over håndklæder, og bede dem om at tage 3 lange, dybe vejrtrækninger. Som de indånder, ånder ligesom de gør.
  2. Fold den øverste håndklæde, hæld lidt olie i din hule hånd og gnid dem sammen for at varme det.
  3. Fej hænderne op fra bunden af ​​ryggen, på hver side af rygsøjlen, over skuldrene og slaglængde glat ned med fingerspidserne til starten. Hold det lys ved første, forsigtigt stigende pres som du gentager. Husk at tage din tid.
 4. 4
  Massere ryg, nakke og skuldre:
  1. Placer den ene hånd oven på den anden og cirkel omkring hver af skulderbladene. Staying pæn og langsom, puder af dine fingre bruge til at massere toppen af ​​skuldrene, rundt om siderne af halsen og op til bunden af ​​kraniet.
  2. Hold den samme rytme i gang, da du afhente musklerne omkring toppen af ​​skuldrene med fingrene og tommelfingre, klemme for at løsne dem op. Når din partners skuldre føle sig afslappet, feje ned til bunden af ​​rygsøjlen med et par mere lange, bløde strøg.
  3. Spred dine hænder med en tommelfinger på hver side af rygsøjlen. Start på basen, kører op til toppen og forsigtigt ned igen. Med håndfladerne, øger forsigtigt presset, hver gang du går, så dine hænder dulme musklerne på begge sider af ryggen.
  4. Flyt på nogle petrissage - at holde presset på håndfladerne, lave små cirkler med tommelfingrene hele vejen op begge sider af rygsøjlen. Rør ikke ved knoglerne i rygsøjlen, men hvis du føler nogen knuder langs din partner er tilbage, du måske ønsker at bruge mere tid på dem: spørg din partner, hvordan det føles. Hold hænderne olieret. Fej ned igen, derefter gentage så ofte du kan begge lide.
  5. Fold håndklæder ned lidt mere. Foretag puder af dine hænder og bevæge sig op og ned over din partners lænd, balder og hofter.
 5. 5
  Massere din partners ben:
  1. Flyt til en knælende position mellem din partners fødder og giver en lang, flyder slagtilfælde til benene: ankel til lår og tilbage igen.
  2. Vær opmærksom på deres fødder: at sørge for dine hænder er velsmurt, gøre små tryk cirkler med tommelfingrene under tæerne, omkring buer, hele vejen rundt om hælen og rundt om anklerne. Hvis din partner synes kildne, er det bedst at lade denne del ud.
  3. Gør cirkulære bevægelser fra rødderne af tæerne, op over fødderne, omkring anklerne og op langs benene. Hold fingrene uden for de vigtigste muskler, tommelfingrene indeni. Vedligehold din rytme. Hold dine bevægelser langsomme og bløde, og holde bevægelse.
  4. Forkæl din partners ben med lange, nedadgående strøg fra den øverste lår til fodsålerne. Som du slagtilfælde ned, håndfladerne trykke mere fast og løft derefter på tæerne.
 6. 6
  Massere fronter af ben og fødder:
  1. Få din partner til at vende. Når de er behagelige liggende på ryggen, satte pude under knæene - hvis de har en back problem, tilføje flere puder efter behov. Dække dem op igen med håndklæder.
  2. Fold den nederste håndklæde op og olie hænderne. Brug håndfladerne til at give lange, selv stryger hele vejen fra tæerne til toppen af ​​benene og ned igen - gå meget let hen over knæene.
  3. Løsne op tæerne ved at rulle pude hver enkelt, fast mellem tommel-og pegefinger. Derefter hvile din partners ankel i håndfladen af ​​en hånd og massage med den anden hånd: tommelfinger på den ene side fingre på den anden.
  4. Fortsæt op ad benene med din tommelfinger-og-fingre bevægelse. Du bør gå blidt over knæene, men meget fast på lårene. Holde din rytme, og med masser af olie på hænderne, afhente de øvre lårmuskler og squeeze - som du gjorde med skuldrene.
  5. Arbejd forsigtigt ned benene med cirkulære bevægelser, der giver pres på ned slagtilfælde med fingerspidserne, og på den op slag med håndfladerne. Fold håndklædet tilbage ned for at dække ben og fødder.
 7. 7
  Massere forsiden af din partners overkrop:
  1. Flyt til en position bag din partners hoved.
  2. Fold den øverste håndklædet ned og lave lange bløde strøg fra skulder til taljen. Som du kommer tilbage til skuldrene, forsigtigt bruge ryggen af ​​dine hænder til at fortsætte streg over din partners hals og under hagen. Efter ned til skuldrene igen, feje håndfladerne langs overarmene derefter tilbage til skuldrene. Gentag så ofte som du kan begge lide.
  3. Spred dine fingre og cirkel omkring brystmuskler (Pecs).
  4. Massage omkring skuldrene og op i nakken. Lav små tryk cirkler, ved hjælp af puder af dine tommelfingre, på hver side af rygsøjlen til bunden af ​​kraniet. Rør aldrig rygsøjlen sig selv: det er ubehageligt og kan medføre personskade.
  5. Cradle din partners skulder muskler i håndfladerne, og glat forsigtigt i cirkler til hver side.
 8. 8
  Massere templer og hovedbund:
  1. Hvil din partners hoved i begge hænder. Brug faste cirkulære bevægelser, dine hænder flytte alle over deres hoved - prøv at holde i konstant kontakt med hovedbunden. Du bør faktisk føler hovedbunden bevægelse.
  2. Fastlægge deres hoved blidt ned og slagtilfælde deres pande med fingerspidserne. Slagtilfælde let mod dig, der passerer den ene hånd hurtigt over den anden, løft off, når du når hårgrænsen. Gør dine slag lysere og lysere, når du fortsætter.
 9. 9
  Fuldføre massage:
  1. Lægge hænderne på din partners mave med masser af olie, og feje dine hænder i en blid slagtilfælde, op over brystet og ned langs armene endelig løfte off fra hænderne. Gentag så ofte som du vil.
  2. Tag det roligt. Måske deler en drink, eller sidde sammen. Nyd hinandens selskab.

  Tips

  • Den mest værdifulde kvalitet i en god massør er empati - evnen til at "føle", hvad du partner føler. Det er nemt, hvis du lader dig mærke deres kropssprog - er deres muskler slapper under dine hænder? Er de smiler? Og, selvfølgelig, så glem ikke at spørge dem, hvordan det er for dem!
  • Hvert så ofte, under massage, så spørg din partner, hvis de ønsker du havde gjort mere af et bestemt bevægelse, eller hvis du har glemt noget.
  • Nogle personer er nervøse for at blive rørt: dette kan vise sig som ticklishness eller en tendens til at spændt op, når du lægger en hånd på dem. Hvis din partner er syg-at-lethed som dette, skal du starte gradvist, med en ikke-truende område som deres hænder, hovedbund eller toppe af deres skuldre. Det er vigtigt ikke at haste. Holde din hånd på plads vil lette fornemmelser af tickleishness
  • Når du modtager din massage, det er fint at spørge din partner til at gå langsommere, for at bruge fastere eller flere blide tryk, eller for at undgå en smertefuld område.

  Advarsler

  • Massageolie vil skade latex kondomer eller membraner, så bruge en anden massage medium, hvis du vil bruge enten
  • Undgå kontraindikationer opført på nedenstående link. Hvis nogen er til stede din partner kan ikke masseres!
  • Ikke ved et uheld såre dem ved at massere for hårdt.

  Ting du behøver

  • Stort værelse med klar gulvplads
  • Duvet
  • Puder
  • Håndklæder
  • Stearinlys
  • Afslappende musik
  • Massage Oil
  • Drik (valgfri)