Wkadk

Hvordan til at være mystisk at tiltrække folk

Har du problemer med at flirte? Lavet til piger, denne artikel er perfekt for dig. Der er en sidste trick i ærmet, der har været slumrende i din underbevidsthed, mysterium. Hvis du kan mestre kunsten at være mystisk, du kan have din knuse svøbt omkring din lillefinger.

Steps

Hvordan til at være mystisk at tiltrække folk. Lær at smile mystisk.
Hvordan til at være mystisk at tiltrække folk. Lær at smile mystisk.
 1. 1
  Være vage. Gøre andre nysgerrige er nøglen til at blive mystisk. Hvis nogen beder dig om din weekend, gøre nogle vage svar som "Jeg mødtes med nogle venner, og vi gjorde nogle ting i byen." hvis de spørgsmål du videre, bare sige ingenting og smiler hemmelighedsfuldt.
 2. 2
  Lær at smile mystisk. En skævt lille smil er perfekt. Cocking hovedet let og meget subtilt hæve dine øjenbryn gør det ser endnu mere hemmelighedsfulde eller mystisk.
 3. 3
  Skriv i en dagbog. Når du er i et område, hvor din knuse er også placeret enten foregive eller rent faktisk kradse ting ned i din notesbog. Hvis han kommer forbi, eller hvis nogen andre gør, luk dækslet langsomt og igen, flash den mystiske lille smil. Hvis din knuse bliver mere tiltrukket af dig, vise ham din journal, uden at han spørge, eller lad ham læse over skulderen. Dette lader ham vide, at du er dybt tillid til ham.
 4. 4
  Lær masser af obskure fakta. Den måde, hvis din knuse eller nogen anden er i en samtale, og du er i nærheden, lydløst lytte, kan du lave en bemærkning om deres emne i en soft-spoken stemme. Hvis din knuse siger noget om din viden (som en kompliment) forlegent kigge ned. Generthed er meget vigtigt at uudgrundelige.
 5. 5
  Klæd mystisk. Må ikke bære noget virkelig afslørende eller prangende. Bær bootcut eller flare jeans (ingen straights eller Skinnies, beklager), der ikke har huller i dem. Bær toppe, der er måske lidt for store eller bare lange, ligesom tunikaer. Lange nederdele er stor, også, såvel som dangly øreringe og løse hår. Hvis du bruger en jakke gør det en, der har masser af lommer (at gøre folk nysgerrig efter, hvad kunne være i dem) og slid små tennies eller lejligheder. Du ønsker at gå til overdækket og søde. Put forskellige poster i dine lommer, og sæt dem ud fra tid til anden. Se om din knuse bekendtgørelser. For eksempel, hvis du trækker ud en svensknøgle og han ser dig med det smil og glide den op igen ærmet. Dette antyder, at du er spændende, bare fuld af overraskelser!
 6. 6
  Kig ud i det fjerne. Folk fortolker det som 'din hjerne er konstant i dybe tanker. " Det er en temmelig mystisk udseende.

Tips

 • Smil mystisk. En masse.
 • Tavs stirre på din knuse fra tid til anden, men blink og langsomt kigge væk, når han ser dig stirre.
 • Hvis et problem dukker op, har altid en plan.
 • Huske masser af tilfældige fakta og ansætte dem, når der bestemt emne dukker op i chance samtale.
 • Lov genert. Det er, hvor alle dine smilende kommer ind
 • Kun taler, når folk taler til dig.
 • Må ikke bruge en masse tid på ét sted, bevæger sig rundt gør folk spekulerer på, hvad der præcist er så vigtigt, at du er nødt til at gå gøre det.

Advarsler

 • Må ikke være for mystisk. Dette kan føre til mistanke, en KÆMPE turn-off.
 • Drop din mystiske forstillelse lidt, når du endelig fange ham, men ikke droppe det helt. Du ønsker at holde ham på hans tæer, altid forudse jeres mange overraskelser.
 • Må ikke bære afslørende tøj. Det kommer ud som prangende og whorey, ikke sød og mystisk.

Ting du behøver

 • Et crush eller sympati for nogen
 • Et organ fysisk i stand til at bevæge ansigtsmuskler
 • Et tidsskrift eller notebook