Wkadk

Hvordan til at handle på et hus fest

At gå til en high school hus part (eller enhver House Party), og har ingen idé om, hvordan at handle? Nå, skal denne vejledning være i stand til at hjælpe dig ud fra, hvordan at ankomme, kjole, dans og endnu mere. Hus partier er en vigtig begivenhed i den sociale kalender og en nat, det kan være muligt at udløse den sociale sommerfugl inden for.

Steps

Hvordan til at handle på et hus fest. Få tilladelse til fra din forælder eller værge, eller ikke fortælle nogen, og tilbringe natten i dit værelse tegning, meditere eller skrive om sult i verden, i slutningen af krigsførelse, eller hvad John Lennon ville gøre i dag, hvis han stadig var i live.
Hvordan til at handle på et hus fest. Få tilladelse til fra din forælder eller værge, eller ikke fortælle nogen, og tilbringe natten i dit værelse tegning, meditere eller skrive om sult i verden, i slutningen af krigsførelse, eller hvad John Lennon ville gøre i dag, hvis han stadig var i live.
 1. 1
  Få tilladelse til fra din forælder eller værge, eller ikke fortælle nogen, og tilbringe natten i dit værelse tegning, meditere eller skrive om sult i verden, i slutningen af krigsførelse, eller hvad John Lennon ville gøre i dag, hvis han stadig var i live. Ved ikke hvem John Lennon er? Hvad Rumi? Kennedy? Hunter S. Thompson? Dali? Taj Burrows? Tid til at bone op på dine forskning færdigheder, så har du noget at snakke om. Dette kan være den sværeste skridt for nogle børn, og temmelig nemt for andre. Du skal vide, hvor strenge dine forældre om denne slags ting, så hvis du har kølet forældre, der tillader dig at gå Sørg for at få tilladelse. Dette vil bygge deres tillid til dig (og hvis du lyver, bare ikke blive fanget!) Må ikke bekymre dig om, hvis dine forældre er strenge. Hvor der er en vilje er der en vej! Det er ikke anbefales, at du kommer lige ud og spørge dine forældre, hvis du kan gå til en helaftens sprut up! Spørg dine forældre, hvis du får lov til at gå til enten en "piger / drenge eneste parti" eller endda "bare en stille hele natten indsamling." Sørg for at spørge din mildere forælder! Spørg altid høfligt, og hvis de ikke siger ja ved første Bevar roen! Det vil gøre dem til at føle sig skyldig. Og hvis de ikke lader dig ud efter det, er der altid snige sig ud...
 2. 2
  Bliv klar! Nu er det tid til at blive klar til festen! Sørg for at bære, hvad der føles behageligt - eller hvis du ikke har venner til festen bare sørg for at bære noget, du kan lide! Du er hvem du er. Vær dig selv, du hjerne er din stil!
 3. 3
  Rejs til festen. spille spil langs vejen, det er en tid til at fejre, hvad er du fejrer igen? at være i live, menneske, at have en fantastisk liv til forbinder med mennesker og gøre noget utroligt. samarbejder, drømme, manifest... gentage.
 4. 4
  Ankommer til festen. Må ikke være genert, banke på døren. Når du er i sørg for at hilse værten. Du behøver ikke at annoncere din ankomst, folk har så mange sanser som du gør. Og hvis du ikke kender nogen, bare gå derovre og. Start med noget, så prøv at holde dig til emnet selv.. Og hvis du er lidt genert, du går glip af en hundrede procent af de skud du ikke tager... bare få en ven til at introducere dig eller tag sammen med din ven. Bliv bemærket ved at være dig...
 5. 5
  Just Dance! Sørg for at danse i en menneskemængde, er det en overfyldt verden, uanset hvor du danse... Eller dans i dit sind, eller dans med et stykke snor, eller en marionet, eller snak om musikken, og hvilke instrumenter spiller, hvor de kommer fra i verden, og hvorvidt du rent faktisk lyst til at flytte, trykke tæerne, eller gå vild, fordi hvis du ikke gør... gør ikke. Må ikke spille sammen, passer ikke ind Accepter forskelle. Så mærkeligt det end lyder, så sørg for at du ikke danser i midten dine venner. Den måde, hvis du er en forfærdelig danser, vil ingen se dine frygtelige bevægelser, og du vil se cool, fordi du har fri vilje. Rend hvad alle andre gør, bare vide! Gør du ser så populær og centrum for opmærksomhed. Dancing på egen hånd er et ja-ja og langsom dans er helt fantastisk, super slow dans, bullet time dans eller ninja danse endnu bedre! Det er et hus part så forvente det uventede, medmindre du er suburbia, alt er det samme i suburbia, og du har sikkert fået noget håb. KØR! Hvis du kan synge med på sangen, desto bedre! Danser med, at særlige fyr eller pige er fint, men holde dine bevægelser enkel. Armene i vejret, let hofte vrikke eller håndfladen skubber. Må ikke overdrive det. Lade musikken "tager dig" er ude af spørgsmålet!
 6. 6
  Tag en drink. Hvis der er alkohol der (som der næsten helt sikkert vil være) ikke blive chokeret, ikke engang blive overrasket over, hvad sindstilstand mennesker er i, spørg dig selv, hvis du kan lide dine minder og ønsker at huske dit et liv, hvad nu hvis der sker noget fantastisk, og du kan ikke fungere, fordi du er spildt, eller du får en vane at drikke og miste år af dit liv og muligheder gør, hvad generationer af idioter har foran dig. Hvis du ikke ønsker at få drukket, men stadig ønsker at ligne dig. Bare gør det. Respekt. Tålmodighed. Først de grine af dig, så de ignorere dig, så de kæmper dig, så vinder du (M.Gandhi). Hvis du ønsker at få beruset, spille sikkert. Du ønsker ikke at blive besvimede koldt på gulvet, mens alles danse og have en god tid.
 7. 7
  Få bemærket. Livet er en fantastisk måde at få nye mennesker at kende. Præsenter dig selv og få deres navne! Det betyder, at du vil være i stand til at tilføje dem på Facebook senere eller kunne du virkelig møde dem og ikke deltage i Big Brother netværk af at fortælle hele verden, hvad alle gør, hvad deres interesser er, og hvad deres liv planer er, telefoner fungerer også. Den effekt af langsomme rimelig samtale er forbløffende. Tal med hurtige og sige for meget, du vil lyde trængende eller aggressiv. Må ikke bekymre dig om at tvinge eller gribe til en ven eller samtale. Udfordr dig selv. Folk altid bringe kameraer til hus parter til at fange begivenheden. Sørg for at få i et par fotos ligne dig selv, så folk vil se, hvad livet er. Tagged billeder af dig på Facebook kan vise, hvordan omgængelig eller kold du er på et øjeblik.
 8. 8
  Efterlad når du vil. Alle andre forlader? Prøv ikke at efterlade nogen spor, skader noget, eller glemme, at parterne er en masse arbejde at være vært, og alle værdsætter hjælpe oprydning, gør det en dans spil: ren, ren, ren, stop-, dance tid!

Advarsler

 • Altid pour dine egne drikkevarer. Må ikke acceptere en drink fra en person, du ikke kender. Du ved aldrig, nogens intentioner.
 • Aldrig komme ind i en bil med en beruset chauffør.
 • Husk at drikke påvirker ens dømmekraft. Hvis en person har drukket, vil hans eller hendes dømmekraft og kommunikationsevner ikke være på deres højeste. Lad ikke dine fortolkninger af kropssprog i stedet for sand forståelse af en persons intentioner og begrænsninger.
 • Alkohol kan være farligt.
 • Drikkeri blandt mindreårige er ulovligt og har sine egne konsekvenser.