Wkadk

Hvordan til at bekæmpe fair i parforhold


Hvordan kommer det er okay at kæmpe for at komme til toppen af ​​din klasse, men ikke i orden at kæmpe med din bedste ven eller fortrolige for at komme til det bedste resultat med hensyn til en meningsforskel to har over noget, du både pleje om? Fordi du risikerer at beskadige forholdet! På andre relationer, kan du konkurrere med al din energi, men du kan ikke ydmyge eller ødelægge din bedste ven! Ligesom der er "fair" måder at bekæmpe kræft (dvs. kemoterapi snarere end en shot gun), der er retfærdige måder at bekæmpe med din ægtefælle eller chef.

Steps

Hvordan til at bekæmpe fair i parforhold. Antag den rigtige tankegang.
Hvordan til at bekæmpe fair i parforhold. Antag den rigtige tankegang.
 1. 1
  Antag den rigtige tankegang: så længe du følger reglerne i spillet, er det godt at have en konkurrencedygtig, opvarmet tenniskamp med en modstander. Det samme gælder for en følelsesmæssig kamp med din partner. Det skærper os, gør os bedre i denne arena, og lærer os en hel del om den anden person, og hvordan de fungerer, hvis de er både mandlige. Hvis din modstander er din veninde eller ægtefælle, så pas på! Vær ekstra forsigtig:
 2. 2
  Ingen fysisk vold eller følelsesmæssigt misbrug, mens de taler / kampene.
 3. 3
  No name ringer eller cussing ud i den anden person. Må ikke angribe deres karakter ved at sige "Jeg vidste ikke du var så..." eller "Du er så..."
 4. 4
  Hold dig til emnet påstand. Ingen opdrage fortiden, medmindre det er emnet.
 5. 5
  Undgå at overdrive som i "du altid......" eller "Du har aldrig......" eller "Jeg er den eneste, der nogensinde......". Udtalelser som disse er ubrugelige usandheder og gøre lidt for at forbedre problemløsning.
 6. 6
  Hvis du har tilgivet dem noget i fortiden, ikke bringe det op nu som ammunition.
 7. 7
  Ingen gå eller løbe ud af kampen. Hvis du har brug for en pause, fordi du får for følelsesmæssige at tænke klart og huske de retfærdige regler for konflikter, bede om en pause og er enige om, når kampen genoptages. Du behøver ikke at sige dette forhold er over eller bede om en skilsmisse: bare for at tage en time-out. Sig det!
 8. 8
  Ingen ultimatummer eller trusler. Pointen for fair kamp er ikke at vinde, men at kæmpe med din partner, indtil du kan komme til at win / win-løsninger eller kompromisser. I mellemtiden nyder sparring med den anden person og skarphed begge dine evner til at holde sig oven vande i verden af ​​menneskelige realiteter. Absolut ikke truer med at afslutte forholdet, medmindre du mener det. Må ikke "bryde op" med den person bare for at genvinde kontrollen / magt.
 9. 9
  Du glemmer påskønnelse på din egen risiko. Sammen med kritisere den andens grunde være hurtig genkende, når de er rigtige eller om spørgsmålet.
 10. 10
  Ingen sind-læsning. Må ikke sige til den anden person "Du behøver ikke engang bekymre sig om mig, fordi...", "Du tror at..." eller "Du gjorde det, fordi...". I stedet for at fortælle den anden person, hvordan de føler, bede den anden person, hvordan de føler.
 11. 11
  Hold det relevant for hinanden. Må ikke opdrage hinandens familie. Må ikke sammenligne til andre mennesker ved at sige ting som "Hvorfor kan du ikke være mere som [så og så], han altid gør dette eller hint."

Tips

 • Husk, at der er et formål (s) til at kæmpe med dit forhold partner: begge har brug for nogle muligheder for at afklare spørgsmål, bede om spørgsmål om adfærd og udtrykke negative følelser.
 • Et forhold kamp kan øge coping evner og holde power forskelle mellem partnerne på et acceptabelt niveau, så at forholdet forbliver afbalanceret. Gjort rigtigt, konflikter er meget nyttigt at ændre, hvad der skal ændres, løse problemer og harmonisere forskelle.
 • Begge kan lære at udtrykke skuffelser og klager på en human, respektfuld måde.
 • Den måde, du kommunikerer påvirker alle Disse regler kan anvendes på hver parforhold,! Børn, familie, venner kollegaer også. Det viser, at du interesserer dig for de øvrige personer, psykisk velvære samt deres fysiske.

Advarsler

 • Vær opmærksom på potentialet for eskalering, hvis begge parter ikke spiller fair, og de vil have mere "for at vinde", end at løse problemer. Råbe, fornærmende, beskylder og skyde skylden er taktik, der gør ondt en masse, stoppe øjeblikkeligt og planen for en anden dag.
 • Må ikke kæmpe i et forhold, medmindre begge parter er enige om at anvende de grundlæggende regler, der er nævnt ovenfor.

Ting du behøver

 • En angivne tidspunkt og sted afsat til "kamp", aftalt med begge parter og ikke forventes at blive afbrudt af børn, TV eller telefon.
 • Også en aftalt mængde tid for kampen. Stop, når tiden er gået. Hvis ikke færdig, få aftaler, når og hvor de skal fortsætte.
 • Diagrammet beskriver "Fair Fighting Rules" (se Kilder nedenfor)