Wkadk

Hvordan til at kommunikere med kropssprog

Det siges ofte, at i ansigt-til-ansigt og endda krop-til-krop kommunikation, de ord, vi taler faktisk udgør mindre end 10% af det budskab, vi formidler, mens kropssprog tegner sig for mere end halvdelen af vores budskab. Her er hvordan man kan begynde at bruge kropssprog til at forbedre dine dag-til-dag -kommunikation og forbedre din livskvalitet.

Steps

Hvordan til at kommunikere med kropssprog. Siger han, farvel, eller?
Hvordan til at kommunikere med kropssprog. Siger han, farvel, eller?

Forstå dit eget kropssprog

 1. 1
  Være naturlig. Selv hvis du skulle til at lykkes i at kontrollere dit kropssprog "efter bogen," du ville se falsk. Mens der er visse aspekter af kropssprog, der kan forbedres for at skabe et mere effektivt budskab, du stadig nødt til at handle som dig selv og ikke være robot.
 2. 2
  Siger han, farvel, eller? Identificer dit kropssprog mønstre. Gøre en bevidst indsats for at tænke over, hvad din krop gør i forskellige interaktioner med forskellige mennesker. A kan være nyttigt at undersøge ansigtsudtryk og kropsholdning, men først og fremmest du blot ønsker at være opmærksom på hvad din krop gør, når du er vred, eller glad.
 3. 3
  Afgør, om dit kropssprog er i sync med dit budskab. Dit kropssprog er effektiv, hvis den kommunikerer den besked, du ønsker det at kommunikere. Har din kropsholdning kommunikere, eller det gør du virker usikker på dig selv, selvom dine ord udtrykker tillid? Hvis dine ikke-verbale signaler matcher dine ord, vil du ikke kun kommunikere mere klart, vil du også blive opfattet som værende mere karismatisk.
  • Kig på det store billede. Du behøver ikke at have hver eneste lille nuance "korrekt", så længe den samlede effekt af klyngen er synkroniseret med dit budskab.

Gestures

 1. 1
  Understrege noget. Har mere end én gestus. Dette vil hjælpe dig til bedre at få dit budskab igennem. Hvis du vil være sikker på, at du ikke misforstået, gentages begge bevægelser, når du taler ideen højt. Hvis lytteren ikke samle op på den ene gestus, vil han eller hun sandsynligvis være bekendt med den anden. Du behøver ikke at bruge et kropssprog gestus (eller to) for hvert ord, men det er en god idé at have en værktøjskasse med bevægelser, du kan bruge til at forstærke meget vigtige, men alligevel let misfortolket begreber.
 2. 2
  Direkte de mest positive gestus mod lytteren. Dette giver dig mere tydeligt, at du tilbyder et gunstigt resultat til lytteren. Direkte de mest negative gestus væk fra dig selv og lytteren. Denne måde kan du tydeligt angive, at du ønsker at ingen hindringer står i vejen for din tilsigtede budskab.
 3. 3
  Brug håndbevægelser omhyggeligt. Vær bevidst om, hvad dine hænder siger, som du taler. Nogle håndbevægelser kan være meget effektiv til at fremhæve dine point (åbne gestus), mens andre kan være distraherende eller endda stødende på nogle lyttere, og kan føre til samtalen eller lytte bliver lukket ned (lukkede gestus). Det hjælper også at se andre folks håndbevægelser at se, hvordan de kommer over til dig.
 4. 4
  Hold en check på andre kropssprog signaler. Watch for vandrer øjne, hænder plukke på fnug på tøjet og konstant sniffling. Disse små håndbevægelser tilføje op og er alle garanteret at dæmpe virkningen af ​​din besked.

At være bevidst om dit publikum

 1. 1
  Genkend mennesker. Sure, behøver du ikke nødvendigvis kender de mennesker i din målgruppe, eller at nye ven i din gruppe, men de er nikkende sammen med dig og kigger bevidst på dig alligevel. Det betyder, at de forbinder med dig. Så belønne dem med din kvittering.
 2. 2
  Brug ansigtsudtryk bevidst. Til formål at afspejle lidenskab og generere empati med lytteren ved hjælp af bløde, blid og klar ansigtsudtryk. Undgå negative ansigtsudtryk, såsom rynker brynene eller hævede øjenbryn. Hvad er eller ikke er negativ er afhængig af kontekst, herunder den kulturelle kontekst, så blive styret af din situation.
  • Være opmærksom på uventet adfærd, der tyder på at du er på tværs af kulturer kolliderede, såsom en knyttet næve, en slouched kropsholdning, eller endda stilhed. [2] Hvis du ikke kender den kultur, stille spørgsmål om kommunikation udfordringer, før du begynder at tale med folk i deres kulturelle kontekst.
 3. 3
  Kommuniker øje til øje. Øjenkontakt etablerer rapport, hjælper med til at overbevise, at du er troværdig, og viser interesse. Under en samtale eller præsentation, er det vigtigt at se på den anden persons øjne, hvis det er muligt og opretholde kontakten til en rimelig mængde tid (men ikke overdrive det, lige så meget som føles naturligt, omkring 2-4 sekunder ad gangen ).
  • Husk at tage i alle dit publikum. Hvis du adresserer en bestyrelseslokalet, ser hvert medlem af bestyrelsen i øjet. Forsømme en enkelt person kan let tages som et tegn på handling, og kan miste din virksomhed, optagelse, succes, eller hvad det er, du forsøger at opnå.
  • Hvis du behandle et publikum, pause og få øjenkontakt med et medlem af publikum for op til 2 sekunder, før de bryder væk og genoptage din tale. Dette bidrager til at gøre de enkelte medlemmer af publikum føler personligt værdsat.
  • Vær opmærksom på at øjenkontakt kulturelt ordineret. I nogle kulturer det anses for at være foruroligende eller uhensigtsmæssig. Spørg eller forske i forvejen.

Generelle tips til effektiv kommunikation

 1. 1
  Berøring ens ansigt signaler angst. Forbedre din kropsholdning. Hvis du konstant er foroverbøjet eller røre dit ansigt, vil du aldrig se, imødekommende eller på lethed. Forbedring af din kropsholdning og arbejder på at fjerne nervøse tics kan være svært og vil tage tid, men du vil hurtigt forbedre din generelle non-verbal kommunikation.
 2. 2
  Håndbevægelse almindeligt anvendt i argentina til ca formidle "hvad dælen tænker du?" Identificer kulturelle normer. Hvis du for nylig har indgået en ny kultur, kan det være nødvendigt at justere dit kropssprog. Kulturelle normer vedrørende kropssprog (dvs. hvor langt væk du skal stå fra nogen, hvor meget øjenkontakt, du bør gøre, og hvilke gestus betragtes tabu), varierer betydeligt, og hvis du ikke taler det samme kropssprog som de lokale, du 're kan misforstås en hel del. Dette kan somme tider blive mødt med meget alvorlige konsekvenser.
 3. 3
  Koncentrer dig om vanskelige situationer. Det er meget vigtigt at sørge for din kropssprog er klart i interaktionen med folk, du ikke kender meget godt. Disse situationer (første datoer eller jobsamtaler, for eksempel), kan fortjene særlig opmærksomhed. Komme foran et spejl og praktisere disse interaktioner. Tale højt som du normalt ville og omhyggeligt se, hvad din krop gør. Du kan også videobånd selv i flere minutter, og derefter se at identificere, hvordan du måske præsentere dig selv bedre.
 4. 4
  Sig hvad du mener. For de fleste mennesker, kropssprog, der effektivt styrker den talendes hensigt kommer naturligt, når de mener, hvad de siger. Problemet er naturligvis, at vi ikke altid sige, hvad vi mener. Hvis du forsøger at for eksempel, vil du sandsynligvis nødt til at ændre dit kropssprog til at forhindre det i at vække mistanke. Det er ofte lettere at bare sige, hvad du føler.
 5. 5
  Overhold dine egne udtryk bruge dit kropssprog til at hjælpe dig med at forstå, hvordan du føler. Hvis du ikke er helt sikker på hvordan du føler dig om noget eller nogen, være opmærksom på, hvad din krop siger. Andre mennesker vil være i stand til at læse dit kropssprog til at bidrage til at belyse, hvad du føler, så du skal være i stand til at læse dit kropssprog bedre end nogen anden kan. Bruge kropssprog betyder i realiteten ikke kun kommunikere med andre, men også at lære mere om dig selv.

Tips

 • Brug de mest positive (eller hvis det er berettiget, negativ) fagter og ansigtsudtryk første og sidste. Selv om det er rigtigt, at vi gør vores mest mindeværdige indtryk inden for de første 5 til 10 sekunder, laver vi også et afgørende indtryk inden for de sidste 5 til 10 sekunder så godt.
 • Hvis du ved, at du bruger et tegn, der let kan misforstås, stat så hurtigt som muligt, og oplyse dit tilsigtede betydning, højre væk. For eksempel, hvis du krydser dine arme for varme, kan du ønsker at sige, "Jeg er kold, er du?" På den måde vil personen ikke tro, at du bare være uimodtagelig.
 • Vær ærlig og ikke-fordømmende. Tale og fagter er co-udtryksfulde. Hvis du siger, hvad du mener, vil dit kropssprog følge.
 • Forsøg ikke at læse for meget ind i en fremmed kropssprog. Det gør dem ubehageligt og kan give antydning af dig at dømme dem.
 • Det er nogle gange nyttigt at observere kropssprog, der er passende for en given indstilling eller blandt visse mennesker, og derefter matche dine bevægelser til dem af mennesker omkring dig. Hvis du ikke er bekendt med den kultur eller de mennesker, med hvem du taler, kan det være den eneste måde at få dit budskab igennem eller undgå en pinlig brøler.
 • En måde at arbejde på at udvikle dit eget system er at studere tegnsprog og derefter lejlighedsvis bruger lignende symboler, når man taler.
 • Husk at have det sjovt, og ikke ligne din tvinge dig selv til at ligne det.
 • Vi taler alle kropssprog.
 • En gang imellem, skal du bruge den modsatte gestus af din tiltænkte mening. Dette er ikke ment til at forvirre lytteren, men snarere for at se, hvor godt de er opmærksomme på dine bevægelser.

Advarsler

 • Forstå, at folk er tilbøjelige til at misfortolke dit kropssprog. Altid forsøge at være klar og forsøge at styrke din mening.
 • Ikke alle bruger de samme fagter til at formidle den samme betydning. For eksempel spredes i de amerikanske meter fra hinanden typisk formidler budskabet du står din jorden. I Japan dine fødder vil typisk være sammen, med hænderne direkte på siderne for at formidle denne betydning.
 • Må ikke antage, at du rigtigt har identificeret betydningen af ​​en anden persons kropssprog uden kontrol. For eksempel, fortolke folk en persons arme krydset over deres bryst. Betyder, at de distancerer eller vise en defensiv karakter. Måske er de simpelthen koldt!
 • Faking en gestus eller ansigts træk at formidle en mening er det samme som at lyve og kan tolkes på denne måde. Når folk siger, at nogen synes falsk, er de normalt at henvise til manerer, der synes forfalsket.
 • En persons brug af kropssprog kan og normalt over tid.