Wkadk

Sådan ser imødekommende

Partier og andre sociale funktioner kan virkelig være et træk tider. Du står ved punchbowl eller sidde ned på en sofa og se alle andre sammenblanding, men ingen synes at vil chatte med dig. Du er attraktive, og - hvad der er galt med disse mennesker? Det kunne være, at du sender de forkerte signaler. Uanset hvor smuk du er, eller hvor god en conversationalist du kan være, hvis man ser truende, optaget eller bange, kan folk ikke være tilbøjelige til at tale med dig. Her er hvordan du bruger din kropssprog til at se mere og imødekommende.

Steps

Sådan ser imødekommende. Overvej hvad din krop projektering.
Sådan ser imødekommende. Overvej hvad din krop projektering.
 1. 1
  Smile. En varm og indbydende smil kan sætte nogen på lethed, og det gør også dig til at ligne du har en stor tid. Smilende gør folk ønsker at være omkring dig, og komme ind på det sjove.
  • Hvis du fange nogens øjne, sørg for at give et lille smil, og sørg for at smile ofte i løbet small talk. Det lader folk vide, at du sætter pris på at tale med dem.
  • Smile med dine øjne. Når du gør øjenkontakt, ikke stirre eller blænding. I stedet blødgøre øjet udtryk og gøre dine øjne "smile" eller "glimt" for at vise, at du er venlige og interesserede i at tale med den anden person.
  • Hvis du ikke er sikker på, hvordan at smile med øjnene, komme foran et spejl og praksis smilende uden at bruge munden. For de fleste mennesker, er de øjne faktisk vigtigere end munden i overvejelserne om, hvorvidt et smil er ægte.
 2. 2
  Åbne op. Når folk er ubehageligt i en situation, de har en tendens til at lukke af fra andre og vise lukket kropssprog. Hvis du hellere vil ikke blive efterladt alene, lever det og vise det.
  • Være nysgerrig omkring de mennesker omkring dig. Må ikke være bange for at spørge folk spørgsmål og starte samtaler. Hver eneste deler en modvilje til at bryde isen, men du vil skinne for
  • Være klar til samtale. Hvis nogen starter en samtale med dig, være modtagelige.
  • Sørg for at du vise din åbenhed ved at vinkle dig mod andre mennesker, siddende eller stående med en opretstående (men ikke stiv) kropsholdning, og uncrossing dine arme.
  • Overhold på hvilke måder andre er åbne for dig, eller har været i fortiden. Prøv at komme ind i deres tankegang og lære af deres åbenhed.
 3. 3
  Brug dine øjne. Dine øjne er ikke kun dit vindue til verden, er de også andre folks vindue ind i dig. Hvis du begrave hovedet i en bog, stirre på gulvet, eller kigge op i loftet, du lukker dette vindue.
  • Scan dit miljø med dine øjne, og ikke være bange for at få øjenkontakt med folk.
  • Du ønsker at give direkte øjenkontakt, men ikke for meget. Nøglen til store øjenkontakt er at vide, hvornår man skal kigge væk, og når at vende tilbage til nogens øjne - ligesom når du er færdig en sætning, eller når de er begyndt at tale.
 4. 4
  Overvej hvad din krop projektering. Vi har alle taler med kropssprog, og du behøver ikke at faktisk sige noget til at kommunikere et budskab til andre. Desværre kan din krop ikke altid sige, hvad du ønsker det.
  • Hvis du siger "Jeg er for travlt" eller "Lad mig være" med fagter som krydsede arme eller nedadgående øjenkontakt, er det sandsynligt folk vil ikke interagere. Andre mennesker se din krop for signaler, så det er vigtigt at være opmærksom på hvad stikord du viser.
  • Hold dig selv med en høj, åben holdning. Smile, når du laver øjenkontakt med nogen. Hold din krop i en afslappet og let, og andre vil flokkes til dig.
  • Undgå telefonen. Vi har alle brug for at sende en SMS en gang imellem, men hvis du konsekvent tjekke din telefon ingen vil ønske at blande sig med din travle selv. At se ubureaukratiske du skal være tilgængelige.
 5. 5
  Pas på selv-komfort fagter. Det er okay at føle sig nervøs, keder sig eller ulykkelig, men hvis du virkelig ønsker at socialisere og møde mennesker, du skal passe på ikke at synes at have nogen af disse negative følelser. Hvis du er opmærksom på, hvad din krop siger, kan du undgå at opbevare disse barrierer.
  • Undgå at røre din hånd på dit ansigt, især sætte det over din mund. Hvis du har en drink, kan holde dit glas med munden give folk indtryk af, at du ikke er interesseret i at tale med dem.
  • Metronomisk fagter, såsom mund aflytning, kan signalere utålmodighed eller kedsomhed, så folk måske tror, ​​du ikke har tid til at snakke, eller ikke er interesseret i samtalen.
  • Andre nervøse vaner - plukke på dine neglebånd eller bide dine negle for eksempel - kan også gøre dig synes fjernt eller tabt i tanker.
 6. 6
  Approach andre. Hvis folk ikke nærmer dig, hvorfor så ikke gå til dem? Intet gør man ser mere og imødekommende end aktivt at opsøge folk og taler til dem.
  • Være fordomsfri. En masse gange grunden til at vi ikke nærme nogen er, fordi vi bliver overdrevent fordømmende overfor vores omgivelser som en forsvarsmekanisme. Lad dig værdsætter andre og virkelig tror, ​​at du kan have en stor samtale med nogen.
  • Tal om hvad som helst. Selvom ingen kan lide en Ordgyder, når du deltage i en samtale, handlingen er vigtigere end indholdet. Må ikke bekymre dig om, hvorvidt du siger de rigtige ting. Fokusere på at bruge dit sprog klart og tale om ting, som du synes er interessant, og resten vil følge efter.
  • Hvis du er i et miljø, hvor du ikke kender nogen, jo længere du venter alene, mere ubehageligt du forpligtet til at føle. Se hvordan man taler til fremmede for flere råd om hurtigt at deltage i det sociale juble.
 7. 7
  Imødegå eventuelle dybere spørgsmål. Den bedste måde at se imødekommende er rent faktisk at nyde dig selv i sociale interaktioner. Hvis du altid føle angst i sociale sammenhænge, ​​er du nødt til at komme over din angst.
  • Tal med venner og familie om din social angst. Nogle gange bare at lade det hele ud hjælper dig med at forstå dine problemer mere.
  • Spørg nogen, du stoler at give dig råd om at overvinde angst. Måske har du en ven, der er virkelig kommet ud af hendes shell nylig - prøv at lære, hvad der virkede for hende, og hvad der kan fungere for dig.
  • Opsøge sociale situationer. Den eneste måde at komme til at kende dig selv bedre og for at reducere angst på lang sigt er at sætte dig selv i situationer, der er uden for din komfort zone. Måske med et par daglige mål, som at tale til en indbydende fremmed i cafeen, eller starte en samtale med en person, du føler dig tiltrukket af.
  • Overvej professionel hjælp. Hvis du føler dig overvældet af at forbedre dine sociale færdigheder, er det ikke en dårlig refleksion på dig til at søge professionel hjælp - du skal være stolt af dig selv for at tage et skridt. Alle har brug for lidt ekstra engang, og fagfolk har et væld af råd og erfaring at tilbyde.

Tips

 • Placer dig selv for samtalen. Hvis du står op, men alle andre sidder ned (eller omvendt) mennesker vil finde det vanskeligt og lidt akavet at tale med dig. Hvis du ønsker at tale med nogen, eller hvis du interagerer med nogen, positionere dig selv, så du kan mageligt tale.
 • Må ikke straks vende væk, hvis nogen ser på dig. Kig ind i deres øjne for en kort sekund så se væk. Det vil gøre den anden person mere interesseret i dig.
 • Når du taler med en person, du ikke vippe dit ansigt væk fra dem. Det gør tingene mere besværligt, end hvis du var på udkig dem i øjnene.
 • I en social situation, tilbyde en eller anden måde. Sommetider har en specifik opgave kan hjælpe dig til at føle sig mere fokuseret end bare stående rundt føler sig forkert. Det er en fantastisk måde at møde andre og være omgængelig uden at føle, at du ikke ved, hvad de skal gøre. Fremragende opgaver: skære grøntsager, vaske op, holde musikken kørende, picking up brugte plader osv. På samme tid, ikke over-fokusere og bruge opgaven som en undskyldning for ikke at engagere sig i samtalen.
 • Læser en avis, ved hjælp af din telefon eller lytter til musik med hovedtelefoner kan lette den monotoni af en lang togtur, men i situationer, hvor du ønsker at se imødekommende mister disse rekvisitter.
 • Bortset fra kropssprog, kan andre elementer i dit udseende påvirke, hvor imødekommende man ser. Dressing i tøj i lyse / lyse farver med teksturer, der ser bløde at røre (tror fløjl, kashmir, angora, fløjlsbukser) vil gøre dig skille sig ud mere i en menneskemængde og ser mere imødekommende.