Wkadk

Hvordan man har modet

I det almindelige liv, er vi tilbøjelige til at leve i vores egen lille område af komfort. Ofte omtalt som vores "comfort zone", dette er den sikkerhedsbarriere, at vi bygger omkring os til at beskytte os mod følelser af smerte, forstyrret og et ønske om at reagere defensivt. Hver dag hjælper det at tage et skridt uden for denne comfort zone for at udvide vores grænser og udforske mere liv. Sunde udfordringer hjælper os til at opbygge mod og styrke!

Steps

Hvordan man har modet. Gør en lille ting uden for din komfort zone hver dag.
Hvordan man har modet. Gør en lille ting uden for din komfort zone hver dag.
 1. 1
  Gør en lille ting uden for din komfort zone hver dag. Det behøver ikke at være et stort skridt, bare noget andet end hvad du normalt gør eller siger. Selv ændre dine tanker om nogen eller noget, der har været generer du kan have en stor indvirkning på åbne dig op til nye perspektiver om verden og måder at håndtere vanskelige situationer.
 2. 2
  Tro på dig selv. Omgiv dig med mennesker, der tror på du også vil hjælpe. Din følelse af selv-værdi vil blive styrket, hvis du giver dig selv mulighed for at "tænke, at du kan være nogen eller gøre noget." At tro på dine færdigheder og evner er nøglen til at bruge dem godt, og dette styrkes af kærlighed og komplimenter fra dem, som bekymrer sig om dig.
 3. 3
  Opret nogle mål for hver dag. Starte med små mål at foretage ændringer i din livsstil, som vil hjælpe dig med at vokse mere modige og ligefremme i din tilgang til verden. Start små og være mere åben og tillidsfuld af dine bekendte, så dit samfund, så vil din region og endelig din verden. Over tid, kan dine mål vokse sig større og større, som du bliver mere og mere modig om at interagere med andre og dele dine færdigheder og viden.
 4. 4
  Hav en god attitude. Når man står med noget skræmmende, tænk på det som en udfordring, der kan ændres til en mulighed. Vend udfordring til en pligt, du skal gøre, og ikke spørgsmålstegn ved det, bare beskæftige sig med det. Det er meget lettere at være bange, når du ikke behøver at gøre det skræmmende opgave - når du skal se det i øjnene, du pludselig finder dig selv at nå på reserverne inde i dig selv, at du sandsynligvis ikke var klar var der. Stol på dine instinkter, færdigheder og dømmekraft, og står over for den udfordring op.
 5. 5
  Tøv ikke med. Hvis siger, du laver noget, der kræver et "pludselig springet", for eksempel, picking up en edderkop, hvis du hader edderkopper, eller springe fra en afsats, hvis du hader højder, ikke gør en nedtælling. Det gør det kun værre. I stedet skal du blot holde din ånde, hurtigt at vurdere situationen for den sikreste løsning og gå efter det.

Tips

 • Selvom det er vigtigt at prøve nye ting, hvis du finder en vis rutine, der virker rigtig godt for dig eller en bestemt hobby, som du absolut elsker, holde hobbyer går.
 • Hold dit sind ud af, hvad der gør dig nervøs, og fortælle dig, at du kan gøre det. Negative tanker er lig negative resultater! Tro på dig selv!

Advarsler

 • Lyt ikke til usund kritik fra andre.
 • Kend dine fysiske grænser. Må ikke gøre noget ekstremt farligt bare at være modig. Der er en fin linje mellem mod og bare dum.
 • Kend din følelsesmæssige grænser. For eksempel, hvis at gøre noget i en menneskemængde sender dig ind i en panik ikke tvinge dig selv til at gøre det. Nogle af os er bygget mere følsomme over for sådanne situationer end andre, og med god grund, er for nogle mennesker de risikotagere og nogle er den risikoaverse. Uden begge slags mennesker, ville samfundet ikke trives.