Wkadk

Hvordan at være ærlig

Det er blevet sagt, at ærlighed er den bedste politik. Det lyder som den enkleste ting i verden, men at være virkelig med andre og kan være en reel udfordring. Politisk korrekthed, er følsomme over for andres følelser, og vender ubehagelige sandheder om dig selv normalt kræver masser af tålmodighed, årvågenhed og hårdt arbejde.

Steps

Hvordan at være ærlig. Forstå funktionen af uærlighed.
Hvordan at være ærlig. Forstå funktionen af uærlighed.
 1. 1
  Forstå funktionen af uærlighed. De fleste af os har lært at være uærlig som. Den proces, der ofte begyndte med erkendelsen af, at forskellige former for adfærd resultere i forskellige resultater. For eksempel vundet siger visse ting (eller ikke sige visse ting) ønskelig godkendelse og ros, eller den uønskede misbilligelse og kritik, hvis ikke straf. Overbærenhed i uærlig adfærd for at få de ønskede resultater var bare et lille skridt væk. Med tiden tankeprocesser bag sådanne handlinger bliver så forankret i vores underbevidsthed, at man ikke engang er opmærksomme på dem. En tid kommer, når man mister evnen til at vide, hvornår og hvor grænsen går, og hvor negativt påvirker uærlighed vores liv (se Advarsler nedenfor). Uredelighed ofte bliver et redskab til:
  • Foregive, at der er noget galt med os.
  • Skift skylden til andre.
  • Undgå forlegenhed.
  • Afledningsmanøvrer os selv.
  • Minimer.
  • Undgå ansvar eller arbejde.
 2. 2
  Fess op. Vær villig til at behandle spørgsmål, hvor du har været mindre end ærlige i fortiden, uanset om du tog en og derefter nægtet det, eller åbenlyst om hvis skyld en bilulykke var. Mens gennemgå dine tidligere overtrædelser kan skabe ubehag og i erkendelse af, hvor du har været uærlig i fortiden kan hjælpe dig med at identificere mønstre og stoppe dem fra at fortsætte.
  • Hvis du føler for at have været uærlige i fortiden, undskyld til den person, du løjet for og / eller finde en kreativ måde at gøre tingene rigtigt. For eksempel, hvis du holdt penge, som du vidste, var ikke din, og ikke gøre en god tro indsats for at vende tilbage til sin ejer gøre en indsats for at finde ejeren og returnere en tilsvarende eller større beløb, eller hvis du ikke kan finde ejeren efter at prøve, lave en donation til velgørenhed for et tilsvarende eller større beløb. Hvis du har løjet for en person, der spiller en vigtig rolle i dit liv (en væsentlig anden, slægtning eller ven) den bedste (men de fleste svært) ting at gøre, er at komme ren.
  • Anfør de områder, hvor du kan have en svaghed. Det kan være så simpelt som en tendens til at gøre op undskyldninger for fejl eller så kompliceret som en forkærlighed for at stjæle. Husk, at uærlighed er rodfæstet i frygt, så du skal kigge efter og står denne frygt. Ved notering områder, hvor du har et problem, og derefter arbejder på at beskæftige sig med dem, kan du bevidst kæmpe disse vaner. Hvis du finder dig selv liggende, fordi du frygter misbilligelse fra nogen, for eksempel, måske du nødt til at lære at stoppe med at være en folk pleaser og være dig selv. Vigtigst er det, indrømmer dine fejl, så du kan selv og bruge disse erfaringer til at styrke din vilje til at gøre det bedre. Du kan ikke fastsætte, hvad du behøver ikke anerkende som et problem.
 3. 3
  Tænk ærligt. Dette lyder måske dumt, men hvis du ikke tror helt ærligt, vil du ikke være ærlig. Fordomme og forudfattede meninger kan gøre det svært at skelne, hvad sandheden egentlig er. Må ikke tage tingene for pålydende. Når du læser, ser eller hører noget, ikke gøre antagelser. Tilbyd gavn for tvivl og være skeptisk, hvis nødvendigt. Når du foretager en forpligtelse til at kommunikere og forstå sandheden, kan det være ydmygende at indse, at det meste af det, vi tror, ​​vi ved, er faktisk bare baseret på forudsætninger snarere end fakta. Husk på en jødisk ordsprog: "Hvad du ikke ser med dine øjne, ikke vidne med din mund."
 4. 4
  Øv at være ærlig på de enkle ting. Dette er især vigtigt i situationer, hvor "farve" de faktiske forhold ville ikke gøre nogen forskel i verden, der dækker en god bid af (fra at sige sandheden, at undgå simple tankeløse handlinger som at afhente en persons blyant eller snuppe et æble fra naboens træ til snack på uden at tænke over det). Abraham Lincoln blev berømt for at gå meget langt for at returnere et par cent, der ikke tilhører ham, deraf tilnavnet "Honest Abe". Ved at anvende ærlighed på de små ting, vil du få for vane at være ærlig i almindelighed.
 5. 5
  Øvelse Takt. Vi ved alle, at det at være bogstaveligt ærlig kan såre følelser, og blive sur. Det kan også fejlfortolkes som kritik eller manglende støtte. Det er meget fristende at fortælle en "hvid løgn", når der beskæftiger sig med følsomme kære (især børn), men du kan stadig være ærlig ved at være kreativ i, hvordan du udtrykker sandheden.
  • Fremhæv det positive. Flytte fokus væk fra, hvad i al ærlighed, du synes er negativt. I stedet for at sige "Nej, jeg tror ikke, du ser godt ud i disse bukser "siger" De er ikke så flatterende som den sorte kjole, der kjole ser virkelig fantastisk på dig. Har du prøvet det på med de strømper du havde til min fætter bryllup sidste år? "
  • Du har ret til at forblive tavs. Hvis du er skubbet ind i et hjørne og ikke ved, hvordan man skal reagere, siger "Kan vi tale om det en anden gang?" eller "Jeg ved virkelig ikke føler sig trygge taler om dette. Du bør virkelig tage dette med..." Du må ikke sige "Jeg ved ikke" hvis du virkelig kender, det kan komme tilbage til at bide dig i den bageste senere. Den person kan fange på og indse, at du ved noget, og de kan få nøjeregnende. Gentag dig selv og lade samtalen så hurtigt som muligt.
  • Når alt andet fejler, være ærlige-men forsigtigt. Pak potentielt sårende sandhed i påskønnelse, ros, og eventuelt, hengivenhed.
 6. 6
  Find en balance mellem fuld offentliggørelse og privatliv. Bare fordi du er ærlig betyder ikke, du er nødt til at lufte ud af alle dine (eller nogen andens) business. Der er nogle ting, som vi ikke taler om, fordi det ikke er oplysninger, som personen spørger kan være berettiget til. På den anden side bør tilbageholde oplysninger, som du kender oplyses lyver ved undladelse. For eksempel fortæller ikke en romantisk partner, at du har et barn, eller at du har været gift i fortiden, er forkastelig af de fleste. Beslutter, hvilke oplysninger en person bør eller ikke bør vide, er en personlig beslutning. Bare fordi du tror en person er bedre tjent med ikke at vide noget, betyder ikke, at du handler i deres bedste interesse ved at skjule disse oplysninger. Følg din tarm, og sætte dig selv i den pågældendes situation: "Hvis jeg var i deres sko, ville jeg rettelig føle sig forrådt, hvis disse oplysninger ikke blev delt med mig på et passende tidspunkt?"
 7. 7
  Husk, at være ærlig er ikke let. I sin kerne, er at være ærlig vanskeligt, fordi det gør os sårbare. Det viser folk, hvem vi virkelig er, og at vi laver fejl, hvilket giver dem en chance for at kritisere og afvise på en mere sårende måde, end hvis vi havde skjult sandheden eller løjet til at begynde med. Og nogle gange, sandheden bare gør ondt. Men ærlighed udvikler tegn, samt troværdighed og tillid, som alle er byggestenene i og sunde relationer. At være ærlig er ikke et mål, at du tjekker ud en liste, det er en løbende proces, der både vil udfordre og gavne dig hele dit liv. Intet er så befriende som at have noget at skjule.

Tips

 • For de fleste mennesker, der er beregnet til gavn nogen betragtes ikke uærlig, så længe du er sikker på, at den person, du holder den hemmelige fra helt vil forstå, når de finder ud af. Stadig, det er en fuzzy linje afgøre, hvilke hemmeligheder er uærlige-holde en fødselsdagsfest overraskelse under wraps er en ting, ikke at fortælle en, at de er vedtaget, eller at deres er død er vanskeligere, og vil kræve en personlig sortering af etik.
 • Vi laver domme, antagelser og teorier hver dag, men for at være ærlig, er det vigtigt for os at anerkende dem som det, de er: ideer om, hvad sandheden måtte være, ikke den hårde sandhed selv. Når du laver en redegørelse, så prøv at tilføje sætningen "I min erfaring..." eller "Personligt har jeg observeret, at..." i starten, afslutte eller den med "... men det er bare min observation / erfaring, der måske ikke være, hvordan tingene er overalt." For eksempel: "I min erfaring, har en tendens folk, der har fysisk krævende job at være mere fit end i kontor job, men det er bare min egen observation Det er måske ikke være, hvordan tingene er overalt.". Det lader folk vide, at du gør en observation, er begrænset til din situation, i stedet for at lave en generel erklæring (dvs. stereotype eller generalisering) det er ikke sandt.
 • Nogle vil måske finde det hjælper til at holde styr på dine udsagn til andre i skriftlig form (et tidsskrift eller diagram af en slags). Dette kan hjælpe dig til at se, hvor mange gange du er ærlig, og hvor mange gange du er uærlig. Lær af disse erfaringer. Under et referat af tidligere situationer, hvor du var uærlig kan hjælpe dig til at overveje, hvad kan du gøre bedre i fremtidige situationer. Visualisere, hvordan det vil være, hvis du er ærlig og derefter lade gå videre trygt!
 • At være ærlig virkelig kan være virkelig hårdt, men for at være en stærkere person, vi har brug for til undtagen at før vi bliver ærlige, vi er nødt til at sætte alle vores fejl ud på bordet. Der for du kan svare på deres spørgsmål om du er høns lange fejl.
 • Hvis nogen presser dig ind at fortælle sandheden om noget, du gjorde, sige noget i retning af "Jeg gjorde det uden at tænke. Jeg var forkert at gøre det. Men jeg ved, jeg har lavet en fejl, så jeg vil være bedre nu! Giv mig en chance for at vise dig, at jeg ikke mente det, og at jeg kan være en god ven. "
 • Hold disse visdomsord i tankerne:
  • "Aldrig gøre noget, du bliver nødt til at lyve om senere. Hvis du er nødt til at lyve om det, bør du ikke gøre det."
  • "Søn, fortæller altid. Så vil du aldrig nødt til at huske, hvad du sagde sidste gang." Sam Rayburn (1882 - 1961), citeret Washingtonian, November 1978
  • "En halv sandhed er en hel løgn." Jiddisch ordsprog
  • "Sandheden frygter ingen spørgsmål." Ukendt
  • "Den ubarmhjertige løgne får ofte at vide i stilhed." Adlai Stevenson
  • "Åh, hvad en indviklet web vi flette, når først vi praktiserer at bedrage" Sir Walter Scott

Advarsler

 • Hvis du opdager, at du ikke kan styre din lyve, kan der være følelsesmæssige problemer på arbejdspladsen, der ligger uden for rammerne af denne artikel. Overveje møde med en rådgiver eller anden professionel, der kan hjælpe dig med at arbejde gennem disse spørgsmål på lang sigt. Det kan være, at uærlighed er en vane, som du har indstillet for hele dit liv, og det vil tage en god del af introspektion og arbejde at trævle dette mønster.
 • Vær på vagt, når nogen fortæller dig noget i fortrolighed, og du kender i din tarm, som du skal dele disse oplysninger med andre (kendskab til en forbrydelse, en løgn, eller en skadelig handling mod en anden). Dette sætter dig i en vanskelig situation, især når sandheden i sidste ende kommer ud og den person ramt af det finder ud af, du vidste hele tiden. Hvis nogen starter en sætning med "Må ikke fortælle så-og-så om det, okay?" være parat til at tilbyde din egen disclaimer: "Hvis det er noget, jeg ønsker at vide om, hvis jeg var i deres sko, skal du ikke fortælle mig, jeg ønsker ikke at være ansvarlig for at holde nogens hemmeligheder, men min egen.. "
 • Vær opmærksom på grupper af jævnaldrende eller venner, der kan svinge dig til "omstrejfende" fra dit valg at bo på "lige og smal". Som enhver dårlig vane, kan du blive presset til at relatere, hvis du vælger at hænge omkring mennesker, der ikke har integritet og ikke værner ærlighed. Du behøver ikke automatisk at finde nye, mere sande venner, men vær opmærksom på din sårbarhed over for fristelsen, hvis du fortsætter foreninger med åbenlyst uærlige mennesker.
 • Uredelighed har mange negative konsekvenser. De er ofte ikke umiddelbar eller mærkbar, de som regel bygges op over tid, indtil de ramte os som en mur, på hvilket tidspunkt det kan være svært at se, hvordan uærlighed har spillet en rolle i ulykkelighed. Konsekvenserne kan omfatte:
  • At blive følelsesløs til vores egne følelser, hvis vi skjuler dem i lang nok tid
  • At blive dybt forvirret over, hvad vi egentlig ønsker
  • Realiseringen en dårlig situation værre
  • Ikke at være forberedt til at håndtere konsekvenserne af vores beslutninger og virkeligheden i vores situation, og dermed få mere ondt af det i sidste ende
  • Bliver hjemsøgt af og frygt for, at din uærlighed vil blive opdaget
  • En følelsesmæssig tilstand, der bedst kan beskrives som en "tung hjerte"