Wkadk

Hvordan skal man behandle med ensomhed

Folk føler sig ensomme af en række årsager, herunder simple social kejtethed og forsætlige isolation. Alle oplever ensomhed. Heldigvis er der dog er en række måder at overvinde det.

Steps

Hvordan skal man behandle med ensomhed. Erkend, at vi alle får ensom.
Hvordan skal man behandle med ensomhed. Erkend, at vi alle får ensom.

Første del: forstå din ensomhed

 1. 1
  Erkend, at vi alle får ensom. Det betyder ikke at der er noget galt med dig. Folk er særligt tilbøjelige til ensomhed i løbet af store liv overgange, især dem lavet til det bedre. Hvis du ændrer på måder, såsom udforske nye alternativer og stier for dig selv, er du forpligtet til at få en lidt ensom som du ser for folk, der deler dine nye interesser og tanker.
 2. 2
  Skelne mellem ensomhed og ensomhed. Ensomhed er, når du er ulykkelig over at være alene. Solitude er, når du er glad for at være alene. Du er ikke i ensomhed, når du ønsker at være sammen med mennesker. Der er folk derude, som du kan forholde sig til og blive tæt med.
 3. 3
  Tilmeld dig et online-community. Nogle gange kan det hjælpe. Del dine tanker og erfaringer, eller stille spørgsmål til dem, der går igennem lignende situationer. Online forums ofte tillade dig at hjælpe andre, mens de hjalp selv. Også tjekke de gratis telefon Buddies peer rådgivning samfund.
  • Husk at være sikker, når online. Ikke alle er, hvem de siger de er, og rovdyr lever af ensomhed.

Del to: overvinde ensomhed

 1. 1
  Ring eller få sammen med de mennesker, du kender. Selv hvis de ikke er der, du ønsker at være med lige nu, menneskelig kontakt gør skabe mere kontakt lettere. Dette omfatter din mor og fyr på tælleren deli.
  • Gør mere lytning end at snakke. Lytte og tegning folk ud vil uddybe dine kontakter mere end blot at tale uendelighed om dig selv.
  • Må ikke udtømmer dine eksisterende forbindelser, disse er alt hvad du har i øjeblikket.
 2. 2
  Bliv involveret i aktiviteter. Deltag i en sports liga eller tage en klasse. Frivillige inden for dit samfund. Hvis du er meget genert, finde en gruppe for social angst, selvom det har at være online. Kig på steder som Craigslist eller lokale nyheder hjemmesider for aktiviteter i dit område.
  • Må ikke deltage funktioner med det ene idé om at gøre venner eller møde folk. Prøv at gå med nogen forventninger overhovedet, og til at nyde dig selv, uanset hvad der sker. Kig efter aktiviteter, der interesserer dig, og at også omfatte grupper af mennesker som bogklubber, kirkelige grupper, politiske kampagner, koncerter og kunstudstillinger
 3. 3
  Udfordre dig selv at tage initiativ til sociale relationer. Må ikke vente for folk til at henvende dig - du nærmer mennesker. Spørg den person, hvis de ønsker at chatte eller få en kop kaffe. Du skal altid vise interesse for andre mennesker, før de vil vise interesse i dig, hvis de nogensinde gør.
  • Husk, at du forsøger at gøre et sted for dig selv i en anden persons liv, og være hensynsfuld. Tror ikke, at bare dukke op vil give dig øjeblikkelige venner. Det kan være en lang, omhyggelig proces, og de fleste mennesker, du møder har allerede deres egne venner og liv.
 4. 4
  Tilbring tid med din familie. Selv hvis du ikke har en stor historie med et familiemedlem, chancerne er, de vil tage dig op på en invitation. Du kan dele venner og møde nye mennesker sammen. Dette vil hjælpe med at mindske det akavet følelse af at være alene i det offentlige.
 5. 5
  Må ikke tillader dig selv at svælge. I stedet for vedvarende dvæle ved hvor alene du føler, gøre noget for at få dit sind fra det. Tag en tur, cykle eller læse en bog. Udforsk aktiviteter og hobbyer, og vær ikke bange for at prøve nye ting. Har erfaring giver dig et grundlag, hvorpå du kan kommentere på flere sociale situationer (og dermed tale med flere personer) og strejke op samtaler, der vil interessere andre mennesker.
  • Hold dig travlt. Under ned-tiden er, hvad der forårsager følelse af ensomhed at krybe i. Kast dig ud i arbejde eller fritidsaktiviteter.
 6. 6
  Gør sociale aktiviteter ved dig selv. Mange gange er det ikke partneren eller en ven, du mangler, men de aktiviteter og fritidsinteresser du delte. Tag dig ud for en dato. For eksempel, hvis du ville have gået ud til middag eller en film på et tidspunkt derefter tage dig ud til en film eller en hyggelig restaurant. Selv i første omgang, kan det virke akavet at gøre tingene selv, at du plejede at gøre med en anden, ikke holde dig tilbage. Det er ikke mærkeligt at være ved dig selv og ud gøre tingene! Når du huske, hvorfor du gjorde disse ting før, kan du nyde den aktivitet, selv igen.
  • Tag en bog, et blad eller et tidsskrift med dig, hvis du går ud for at spise eller har kaffe på egen hånd, så du vil blive besat, når du normalt ville være konversere. Husk på, at folk går ud på egen hånd med vilje bare for at have "mig" tid af sig selv, det er ikke som om folk vil se på dig sidde alene og antage, at du ikke har nogen venner.
 7. 7
  Overvej at få et kæledyr. Hvis du virkelig kæmper uden kammeratskab, overveje at vedtage en hund eller kat fra din lokale dyr husly. Kæledyr har været indenlandske kammerater for århundreder for en grund, og vinde tillid og hengivenhed for et dyr kan være en dybt berigende oplevelse.
  • Være en ansvarlig kæledyr ejer. Sørg for at dit kæledyr er steriliseret eller kastreret, og kun forpligte sig til at bringe et kæledyr ind i dit liv, hvis du er parat til at håndtere de daglige opgaver til pleje af det.
 8. 8
  Være en behagelig tilstedeværelse. Trække folk mod dig selv ved at give underholdende selskab. Være gratis snarere end kritiske. For en afslappet kommentar, ikke nitpick andre folks tøj, vaner eller hår. De behøver ikke at blive mindet om de har en lille plet på deres skjorte, når de ikke kan gøre noget ved det. De behøver at høre, at du mener, at deres trøje er cool, eller du læser deres artikel. Gør ikke en big deal af det, men bare henkastet nævne det, når du kan lide noget. Dette er en af ​​de bedste isbrydere rundt, og det skaber tillid støt, efterhånden som folk kommer til at forstå, at du ikke vil kritisere dem.
 9. 9
  Hvis du ikke allerede er, begynde at udøve, overveje at deltage i en gym. Det er et godt tidspunkt i dit liv til at arbejde på selv-forbedring.

Tips

 • Lær at være tilfreds med dig selv. Når du / elsker hvem du er, det viser. Folk kan lide at være omkring dem, der er optimistisk og selvsikker.
 • Opret en positiv stemning og atmosfære. Indse, at ensomhed kan være et rigtige tidspunkt til at prøve noget nyt, slappe af eller pleje din kreativitet. Efter alt, brugte nogle af de mest berømte personligheder en masse tid alene.
 • Når vi taler om dig selv, undgå at komme alt for personlige. Dette kan sætte folk ud og invitere mishandling. Fortæller historier om dit kæledyr er ikke alt for personligt. Det åbner op for kommunikation med alle, der kan lide dyr og især dem, der kan lide din kat (eller hund).
 • Tag ikke tilfældige bekendte til at være dybe sande venner, du kan stole på med alt. Byg, at tillid gradvist og acceptere dem som de er. Der er ikke noget galt med at have masser af bekendte, en retfærdig antal venner du ville være behageligt møde person til at dele aktiviteter og en meget mindre intime gruppe af venner, du ville stole på med personlige oplysninger. Tænk på dine kontakter som en række koncentriske cirkler.
 • Husk, at grunden til du er selvbevidst er fordi alle er selvbevidst. Folk er ikke at fokusere på dine fejl - snarere er de mere tilbøjelige at fokusere på deres egne.
 • Lær at meditere, så du har oplevelsen af ​​at blive elsket og plejet følelsesmæssigt fra andre kilder end mennesker.
 • Erkend, at man kan være "ensom i en menneskemængde." Du har måske venner, familie og bekendte, men stadig føle sig ensom. For nogle mennesker er det svært at forbinde med dem omkring dem. I dette tilfælde kan uden rådgivning hjælpe.
 • Prøv ikke at sidde fast i en skure med rutiner, rutiner tillader dig at gå på auto-pilot, så du kan dagdrøm om, "hvad kunne være." Endnu værre, du er mindre tilbøjelige til at handle på disse dag-drømme, fordi du vil være komfortabel med dine rutiner. Ryste op!
 • Husk, at nå ud til en anden ensom end du kan give dig mere lykke end du kan forestille dig.
 • Elsk dig selv og forkæle dig selv. Gå til en spa eller en kosmetolog for at få dit hår gjort.
 • Læs litteratur og gå til museer / teater / dans. Kunst når indeni.
 • Bevise for dig selv, at du kan udfordre denne ensomhed og drej det som en motivere til at prøve eller lære nye ting, såsom at lære tegning eller guitar Det vil gøre dig gladere.
 • Bare lyt til blød stille musik, men ikke til trist. Du kan også bare spille og gøre ting, eller bare tænke på sjove ting, der skete i dit liv.
 • Lær at nyde ensomme aktiviteter. Hvis du allerede har et godt tidspunkt, der tiltrækker folk, der ønsker at deltage i og få glæde også. Den slår aldrig fejl - når du vil ensomhed, vil folk begynde at komme op for at tale med dig!
 • For dem med religiøse overbevisninger, mener fællesskab med dem i din tro. De fleste kirker burde have en slags regelmæssig fællesskab. Hvis din kirke ikke gør, så overveje at starte en.
 • Hvis du er i skole eller college overveje at bede nye mennesker i dine klasser til at have en fest eller hænge ud engang. Det er en fantastisk måde at møde nye mennesker!
 • Nogle gange kan du være den ene til at bringe ud af dig selv. Må ikke lade dig være denne person, selv om du er nødt til at gå gennem akavet øjeblikke i en kort tid. Det er bedre at tage chancen for at gå ud, møde mennesker, og prøve nye ting. Elsk dig selv, så andre kan elske dig så godt.
 • Ringe til en person eller tekst nogen. Måske, du skal bare vide, at nogen er der for dig.

Advarsler

 • Hvis du føler dig ensom, overveje at tage en pause fra sociale medier websteder som Facebook og Twitter-de ikke hjælpe dine sociale relationer. Ikke alene kan folk nogle gange være grusom på disse websteder, se andre "opdatere deres status" med sjove aktiviteter kan gøre dig endnu værre. Prøv i stedet at gøre noget udenfor. Måske tage en lang gåtur, lege med din hund, eller hænge ud med en søskende.
 • Ensomhed er en tilstand, hvor kulter, bander og andre grupper drage fordel af den sårbare og vil have en negativ indflydelse på dig. Vær forsigtig og lytte til, hvad andre har at sige om enhver gruppe, du tænker på at deltage.
 • At blive alt for afhængig af online communities som en social stikkontakt, kan føre til afhængighed og flere komplikationer. Brug den som et redskab til at møde mennesker i dit lokalområde, der deler dine interesser og gøre en indsats for at komme sammen med dine venner online. Det kan være en god filter til at sortere ud gensidige interesser, men forventer ikke folk til at være den samme offline, som de er online.
 • Du kan finde dårlige mennesker i dårlige grupper. Prøv at finde gode folk i gode grupper.
 • Hvis du har en vedvarende følelse af ensomhed, søge lægehjælp. Det kan være et tegn på depression.