Wkadk

Hvordan man sikkert møde en person du har mødt online

Møde nye mennesker bør altid være sjovt. Men der er visse risici forbundet med personligt møde en, du har mødt på nettet. Her er et par skridt på personlig sikkerhed i disse situationer.

Steps

Hvordan man sikkert møde en person du har mødt online. Må ikke lægge for meget personlige oplysninger på din min plads / bebo siden.
Hvordan man sikkert møde en person du har mødt online. Må ikke lægge for meget personlige oplysninger på din min plads / bebo siden.
 1. 1
  Må ikke lægge for meget personlige oplysninger på din min plads / bebo siden. For meget personlige oplysninger kan betyde at sætte hvilken by du bor i, hvor du går i skole, din første og sidste navne, og hvor du hænge ud med dine venner. Grunden til at du ikke ønsker at lægge personlige oplysninger på din min plads / Bebo er fordi, hvis du gør det, kan en person, der ikke kender dig finde dig med de oplysninger, du har sat på min plads. Dette kunne være meget farlig.
 2. 2
  Fortæl en ​​betroet voksen (forældre / familiemedlem / ven), som du agter at opfylde denne person og give dem en kopi af de oplysninger, du har modtaget. Du vil aldrig vide, at de måske kender dem eller deres familie.
 3. 3
  Har en smule i baggrunden kontrol (det er meget nemt at være en anden online, uanset hvor længe du har kendt dem, behøver du ikke rigtig kender dem!), Google detaljer spørger rundt i skolen, kigge i telefonbogen, osv. Du er nødt til at få så mange oplysninger om dem, som du kan, for at sikre, at de er den person, de siger, de er (alder, skole osv.) Du kan ikke være for forsigtig.
 4. 4
  Kald dem med et hemmeligt nummer, drej dit opkalds-id sende ud (husk tekstbeskeder altid give dit nummer), eller brug en telefonboks. Du bør kalde stedet for tekst, for at høre deres stemme. Du kan fortælle en masse fra en eller andens stemme. Få at vide dem over telefonen for et stykke tid før møde dem. Minimum på to uger burde være nok. Altid gøre det kald.
 5. 5
  Aftaler at mødes et sted offentligheden. Et sted du normalt ikke ville gå. Må ikke mødes på deres plads eller din. Du ønsker at gøre dit bedste for at sikre, at du aldrig møde dem igen, hvis tingene går dårligt. Fortæl dine forældre, hvor du går hen, med hvem og hvad tid du vil blive gjort.
 6. 6
  Du skal medbringe enten to eller flere venner eller en betroet voksen, de kan forlade når du vil have dem til og møde dig på et fastsat tidspunkt (præ-arrangere denne gang og holde sig til det), når du er færdig. Bo på dette sted for varigheden af ​​dit første møde. Husk den person, du er møde, hvis de virkelig er en person, bør du få at vide, vil ikke noget imod.
 7. 7
  Mød dem et par gange under disse omstændigheder, indtil du er sikker på de virkelig er den person, du har fået at vide online, før du giver dem dine oplysninger.

Tips

 • Undgå at drikke alkohol før eller under dit møde.
 • Hvis du har nogen forbehold over at møde dem, der ikke gør. Altid tillid til dine mavefornemmelse. Det er ekstremt vigtigt at lytte til de "Red Flags", der dukker op i dit sind, når du fornemmer eller hører noget, der bare ikke synes ret om personen i den anden ende.
 • Tag din tid og ophold i kontrol, ikke blive overtalt til at gøre noget, du føler dig utilpas laver, uanset hvad de siger.
 • Vær på vagt, hvis han foreslår møde på sin plads eller din. Dette er en anden Red Flag, stoppe kommunikere med ham med det samme. Altid mødes på et offentligt, neutralt sted, helst i løbet af dagen.
 • Når du taler til ham i telefonen, og efter en smule chit chat, han pludselig begynder at tale om seksuelle ting, eller beder dig, hvad du er iført, hænge op. Dette er en "Red Flag".

Advarsler

 • Møde fremmede er farligt. Der er altid en chance for, at de ikke er dem, de siger de er.
 • Aldrig give nogen af ​​dine venners personlige oplysninger, fordi det kunne sætte dine venner i fare så godt.
 • Husk, vil du ikke lade en fremmed, du mødte på gaden ind i dit hus. Så bør du ikke give Internet fremmede, enten.
 • Hvis de begynder at følge du tager handling og lade nogen vide.