Wkadk

Hvordan at gøre venner online

Træt af at tale med dig selv? Er du fast derhjemme eller er genert om at gå ud på egen hånd for at møde nye mennesker? Internettet er et godt sted at ryste din generthed, møde nye mennesker fra hele verden, og danne venskaber med mennesker, der deler dine interesser og lidenskaber. Vi viser dig et par måder at møde folk online.

Steps

Hvordan at gøre venner online. Tilføj værdi til samfundet, du forsøger at få venner i, ved at gøre intelligente kommentarer i de fora, deling godt indhold eller på anden måde hjælpe.
Hvordan at gøre venner online. Tilføj værdi til samfundet, du forsøger at få venner i, ved at gøre intelligente kommentarer i de fora, deling godt indhold eller på anden måde hjælpe.
 1. 1
  Tilføj værdi til samfundet, du forsøger at få venner i, ved at gøre intelligente kommentarer i de fora, deling godt indhold eller på anden måde hjælpe. Kommentere på et profil eller sende en besked til en person, der interesserer dig.
 2. 2
  Være venlig på en lignende måde til, hvordan du ville være venner med folk offline. Del historier om dine succeser og fiaskoer. Lyt oprigtigt til deres historier. Over tid reelle venskaber vil opstå.
 3. 3
  Her er nogle steder, der vil hjælpe dig med at komme ud i den virtuelle verden.

De almennyttige sites

 1. 1
  Kig efter ligesindede mennesker. Har du en favorit hobby, sport eller interesse? Hvis du gør, er der næsten 100% chance for, at der er en gruppe af mennesker derude, der deler din interesse, og har en hjemmeside, hvor folk samles for at tale om det.
 2. 2
  Find en hjemmeside, hvor folk enten er interesseret i at møde nye mennesker eller mennesker deler samme interesser. Nogle eksempler på almene sites, hvor du kan få nye venner:
  • Google. Ja, nu er du her, deltage i globale samfund! Hvis du kan lide at skrive, og du kan lide at lære om nye ting, så hoppe ind og deltage. Rediger eksisterende emner, skrive nye artikler, og patruljering godt, og interagere med Google forfatter og redaktør samfund, og du vil hurtigt få nye venner.
  • Facebook. Endnu en af ​​de næsten 1 mia medlemmer? Tilmeld dig her: facebook.com. Det handler ikke bare om at chatte med dine high-school venner, eller filtrering de mennesker, der føler det nødvendigt at bogføre enhver tanke og handling, de tager i løbet af dagen (nej, vi er ligeglade, at du skulle skylle to gange). Facebook er fyldt med grupper, der deler dine interesser.
   • Gå til App Center, og gennemse listen. Når du finder ting du kan lide, deltage i!
   • Opret din egen gruppe. Gå til din side, skal du klikke på + Groups knappen i øverste højre hjørne og udfyld formularen:
  • Easyfriends. Easyfriends.com er en social networking site for at få venner online. Du kan møde nye mennesker langs verden og forbinde med dem.
  • Twitter. Hvad der startede som en lærke er blevet en af ​​de største succeshistorier i de sociale medier revolution. Følg mennesker, der deler dine interesser, "Tweet" dine kommentarer til dine følgere, kommentere på interessante tweets på de personer, du følger, og du vil hurtigt udvikle online venskab med en hel flok diskanter. Tilmeld dig i dag, og tweet væk:!
  • Youtube. Hvis du ikke har set en Youtube video, du ikke er på internettet! Men kan du ikke har indset, at det er et fællesskab som godt. Ligesom Twitter, kan du følge videographers og andre bidragsydere, kommentere deres videoer, deltage i undertiden livlige diskussioner, og begynde at gøre venner.
  • Friendsies. Friendsies.com er en af ​​de mange online venskab sites, hvor du kan tilmelde dig og møde venner i cyberspace. Dette site er enestående, fordi det anvender et omfattende matching system baseret på en personlighedsprofil (tror 15 minutter værd af besvare personlighed og situationen-drevet spørgsmål). Deres system, så sender kompatible "venner" til din indbakke. Dette site er gratis, mens andre kan opkræve for medlemskab.
  • Linkedin. For fagfolk er LinkedIn en fantastisk måde ikke blot at netværke, men at møde de mennesker i dit område, der er involveret i samme arbejde, du er. Ikke kun det, der er hundredvis af grupper til at deltage-fra Adobe Photoshop til Leadership Think Tank-der vil få dig involveret, og møde nye mennesker på ingen tid. Hvis du ikke er medlem, kan du tilmelde dig på.
  • Livejournal. En online journal service, [www.livejournal.com LiveJournal] har et fællesskab diskuterer næsten ethvert emne, fra politik til killinger og is. Du sender til din dagbog, kommentere på andre, og få nye venner. Den grundlæggende service er gratis, selvom der er en premium konto service.
  • Second life. "Din verden. Din fantasi." er tagline for. Det er en virtuel verden, der er udstyret med yderst realistiske avatarer, dans, spil og rollespil alt fra middelalderen Dungeons and Dragons til pirater til futuristiske kamp bots. Mød folk fra hele verden, som deler dine fantasier og fantasi.
  • Tumblr. En blog hosting-platform, hvor du kan sende eller Reblog ting og modtage noter. Samfundet har også et udvalg af fandoms, som subkulturer skabt af fans. Nogle af de mest populære fandoms på Tumblr er Homestuck, Harry Potter, Rise of the Guardians og Pokemon.

Sites for børn

 1. 1
  Internettet kan være sikkert for børn! Der en hel generation kommer op, der er født ind i en verden af ​​sociale medier og online venskaber. Her er nogle steder for at hjælpe de yngre sæt møde folk, lære om livet, og have det sjovt:
  • Babydow. Babydow er et site, hvor du hæve virtuelle babyer. Deltag i andre mødre og fædre, deler virtuelle barn-hæve tips, og lære hvad der er involveret i at hæve babyer!
  • Stardoll. Med Stardoll, kan du deltage i en "virtuel påklædningsdukke" community, som er fokuseret på mode. Stardoll også prale af en Kid Safe-medlemskab.
  • Gaia online. Gaia lader børnene diskuterer anime, spil, tegneserier, sci-fi, fantasy, og alt andet du kan forestille dig.

Sites for dating

 1. 1
  Find mere end blot samtale. Mød den mand eller kvinde af dine drømme, og lære dem at kende, før du selv begynder at date. Er de kan lide dig? Deler de samme sociale og politiske synspunkter? Vil hun være i orden med din fodbold vane, og han vil være i orden med dit skab fuld af sko? Her er nogle forslag:
  • Match.com. En af de største og mest succesfulde dating sites er match.com Match.com, og de ​​tilbyder forbindelser til folk fra hele verden. De praler "hundreder af tusinder af mennesker", der finder elsker hvert år. De er en velrenommeret websted, og har regelmæssige e-mails af potentielle datoer, gratis "kemi test" til at matche folk ved kompatibilitet og meget mere.
  • Zoosk. kommer stærkt bedømt af dens medlemmer, og har en blomstrende brugerbase.
  • . eHarmony "I modsætning til andre dating sites, eHarmony tilbyder ikke søge-stedet, du udfylder en komplet personlighedstest, og tændstikker er genereret på den måde Her er den første side, der kun tegner sig for 5% af den samlede test.:
  • Masser af fisk. Selvom det ikke er så visuelt glat som Match.com, (som de kalder sig) kan prale "30.000 nye singler Per Day!" Uanset hvordan du koge det, det er en masse fisk!

Tips

 • Medmindre du er helt sikker på, hvad du laver, skal læse og skrive. Folk, der faktisk skrive deres ord og sætninger er liked meget mere på mange chatrooms og fora. At skrive "1ik3 7hi5" eller "Not typng ud ur WRDS nd sentnces" får dig til at ligne en doof, og det er rygter om, at hvis du gør det nok, du begynder at tænke på den måde. Du ville ikke gerne uheld omfatte "5P43K" i en vigtig opgave, ville du?
 • Start grupper målrettet til dem, der deler dine interesser og blive venner med gruppens medlemmer. Det vil være meget lettere at få venner med nogen, der deler en fælles interesse i de ting du gør, end en komplet og total fremmed.
 • Exchange e-mail med dem, der deler dine interesser at tale med dem oftere.
 • Spil! Masser af spil, såsom 'Minecraft' og andre online multiplayer spil omfatter chat og samarbejde. Fortsæt med at samarbejde, arbejde og have det sjovt med brugerne, og du vil hurtigt blive gode venner. Spille spil med dine venner online betyder også, at du kan gå på eventyr i spil med dem.

Advarsler

 • Det er okay at have tillid til dine online-venner op til et punkt, men ikke gøre dig selv sårbar over for angreb. Vær sikker på, hvordan du vælger dine venner.
 • Hvis personen er fornærmende dig eller chikanerer dig, gemme samtalen eller kopiere alle ordene. Rapporter det til nogen på hjemmesiden. Hvis du er mindreårig, fortæl dine forældre eller en anden ansvarlig voksen, hvad der er foregået.
 • Folk kan og vil repræsentere sig selv som andet end hvem de virkelig er. Give personlige oplysninger kan være farlige. Husk: på internettet, ved ingen du er en hund.
 • Vær forsigtig med online-venner. Bland ikke din online liv og det virkelige liv (medmindre, selvfølgelig, det er en dating site!)
 • Prøv at visualisere den person, du taler med, hvad de siger. Hvis det er mærkeligt, blokere denne person.
 • Må ikke lave planer for at mødes med nogen, du møder online på din egen. Altid mødes på et offentligt sted, og tage en ven eller et familiemedlem med dig. Vælg et sted offentligheden og sørge for at nogen anden kender.
 • Når du bruger online dating sites, ALDRIG overføre nogen penge til en person taler til dig, uanset hvad deres grund, uanset om det være at få gennem tolden, betaler for flyvninger eller hvad andre undskyldning. Folk behøver få lokket så tage forsigtighed. Ligegyldigt hvor meget du tror, ​​du har tillid / elsker online ven, dont overføre penge. Hvis du føler dig dårligt, bare høfligt fortælle dem, at du virkelig kæmper økonomisk (og lad os se det i øjnene, de fleste af os er!). Chancerne er, at det var et fupnummer, og du vil ikke høre mere fra personen, men hvis de holder taler til dig, skal du ikke bare antage det er legitimt, og ikke overføre penge.