Wkadk

Hvordan til at tabe som teenager

Er du træt af at føle ned om din vægt? Eller måske dine forældre / peers er nagende dig om din dobbelthage?, Denne artikel læse og tage rådgivning i betragtning. Det kan være sværere at tabe sig som en teenager på grund af alle de godbidder, du ser i frokoststuen, eller når du ser dine venner spiser pizza. Det bliver hårdt, det er helt sikkert, men hvis du er virkelig bestemt og motiveret, så kan du gøre det! Følg disse enkle trin, og du være der på ingen tid overhovedet! Men husk, ikke overdrive det, fordi det er usundt! Vær stærk, ikke svag! Gør det og ikke give op!

Steps

Hvordan til at tabe som teenager. Forbruge sunde fødevarer og ikke springe måltider.
Hvordan til at tabe som teenager. Forbruge sunde fødevarer og ikke springe måltider.

Pre-vægttab

 1. 1
  Lav et mål! Start med noget simpelt, ikke starte med et latterligt mål, at du aldrig vil opnå, som du bare vil føle sig dårligt, når du ikke komme der.
 2. 2
  Lav en plan! Kig på din kalender og finde nogle fritid, efter skole eller sport praksis og tilføje en øvelse rutine til at udfylde hullerne.

Sund kost

 1. 1
  Forbruge sunde fødevarer og ikke springe måltider. Spis fem små måltider hver dag, hver 3-4 timer. Deres blodsukker bliver stabil, og du vil ikke føle sig så sulten.
 2. 2
  Spis ved bordet, ikke stående. Har et bestemt sted, hvor du vil spise alle dine måltider (medmindre du er ude med venner). Dette holder dig fra at spise mad mindlessly foran fjernsynet. Tag dig tid til at tygge, tælle til 30 for hver bid. kan hjælpe dig med at tabe. Du vil opdage, at du vil få fuld hurtigere, og vil ikke have at spise så meget.
  • Husk, at det tager mindst 20 minutter at faktisk mærke, at du er fuld eller ikke sulten længere. Prøv ikke at spise for meget, når du føler dig tilfreds stoppe spise og lad dig ikke spise længere, hvis din ikke færdig.
 3. 3
  Spis ikke fra 09:00 til 06:00. Dette vil holde din krop på en tidsplan. Fordi dit stofskifte ikke er højt natten (især når du sover), betyder det også din krop vil ikke spise mad, når det kan mindst fordøje det.
 4. 4
  Når du snack, vælge sunde frugter og grøntsager i stedet for slik eller chips. Hvis du virkelig hader veggies, få noget fedt fri dressing til at gå med det, eller i stedet vælge den nye fedtfattige chips, der for nylig dukkede disse dage. Light yoghurt hjælper øge dit stofskifte og smager fantastisk. Popcorn, minus tilsat salt eller smør, er fremragende munchies. Det er fuld af fiber.
 5. 5
  Før du går til en restaurant, kig på, hvad der er på menuen online, hvis du kan, og vælge, hvad du ønsker, at der (nogle gange de endda vise dig de ernæringsmæssige oplysninger). Ikke alene betyder det, at du kan vælge noget sundere, betyder det også, at du ikke er tilbøjelige til at give efter for cravings og vælge noget, du bare ikke kan spise.
 6. 6
  Spørg om mindre portioner på måltid tidspunkter. Det er nemmere end at forsøge ikke at spise alt, hvad du får, fordi det er en automatisk vane at afslutte din meals.Try spise på en mindre plade, også. It tricks din hjerne til at tro, du har spist mere, end du egentlig har.
 7. 7
  Drik mindst 8 glas vand om dagen. Du behøver ikke at drikke dem ned på én gang, men holde nipper hele dagen. Gør hvad er behageligt og bekvemt for dig, så længe du drikker denne mængde vand. Dette vil hjælpe dig føle sig mere fuld.
  • Andre end vand, vil næsten alt du drikker indeholder kalorier. Lær at elske smagen af ​​vand, og tage i mere væske dagligt for at forbedre din sundhed og fordøjelse. Frugt-og grøntsagssaft, som er berøvet deres fibre, er ringere til at spise de frugter og grøntsager selv, så prøv at undgå saft.
 8. 8
  Prøve sutte en mynte i stedet for tyggegummi. Tyggegummi er godt til at brænde kalorier, men ikke din mave. Skrå tvinger dig til at sluge mere puff-producerende luft og du kan ikke passe ind i din skinny jeans. Hvis du har brug for frisk du ånde, så prøv at sutte en mynte.

Øvelse

 1. 1
  Gå så meget som du kan. Den gennemsnitlige person brænder omkring seks kalorier per minut walking. Forsøger at gå mindst en mile en dag til at begynde. Hver dag gå lidt længere. Gå i et rask tempo, og hvis du finder du får forpustet derefter langsomt ned. I begyndelsen er det mere vigtigt, at du i det mindste gang, snarere end walk hurtigt.
  • Tag trappen i stedet for at tage elevatoren.
  • Gåture kun 15 minutter om dagen forlænger levetiden med tre år, undersøgelser siger.
  • Dance af dig selv til musikken på tv eller din MP3-afspiller. Eventuelle bevægelser vil gøre dig tabe sig, så har det sjovt og danse din vej til en tyndere dig!
 2. 2
  Øvelse. Det betyder ikke noget, hvis du løfter vægte, gå rundt dit nabolag, svømme, eller jogge på et løbebånd, vil du tabe dig, så længe du motion 3-4 dage om ugen, og brænde mere end dit kalorieindtag. Hvis du ikke har et løbebånd, finde en pool, gå ind taljen dybt vand og køre i stedet, det brænder lige så mange kalorier som kører på et løbebånd.

Andet

 1. 1
  Vejer dig selv hver uge på en bestemt dag om morgenen før du spiser og efter du går på toilettet. Dette vil vise at du har tabt vægt i stedet vejer hver dag. Hvis du stadig vokser, så skal du ikke vægt overhovedet. Du vil synes, at du har taget på i vægt i fedt, men du virkelig bare er vokset en smule. Messure omkring din taljen i stedet. På den måde kan du se om du har mistet fedt.
  • Vejning dig selv hver dag kan føre til, hvad nogle kalder "skala besættelse" eller en usund fiksering på daglige resultater. Væskeophobning i kroppen kan være så meget som fem pounds per dag, så skalaen kan også være lidt misvisende.
  • Husk at tænke på vægttab som en løbende proces. Dit hårde arbejde og beslutsomhed vil kunne betale sig, men så længe du holder din spiritus højt og din outlook optimistisk. Meget få mennesker er helt tilfreds med deres kroppe, men prøv at elske din krop så meget som muligt. Det vil helt sikkert elske dig tilbage.
 2. 2
  Optag dine fremskridt. Denne måde kan du mærke nogen større ændringer. Hold en log over alt, hvad du spiser, hver øvelse du gør, og hvor mange inches din talje er (eller hvad slags kropsdel, der har brug for vægttab). Tilføj dit samlede kalorieindtag på denne dag (prøv og holde det på et maksimalt 2000), og hvor mange kalorier du har brændt (de fleste øvelse maskiner vil give dig et skøn over, hvor mange kalorier du har brændt). Hvis din kost eller motion forandret dig kan se, hvad plan virkede bedst for dig.
  • Også, hvis du optager de kalorier du har spist, kan du indtaste dem på hjemmesider, der vil derefter beregne, om du skal have spist mere, eller færre kalorier den dag, og du kan planlægge fra det.
 3. 3
  Vær selvsikker. Hvis du er overbevist om du vil være mere tilbøjelige til at have nogle store fremskridt! Det rent faktisk virker!
 4. 4
  Må ikke være for hård ved dig selv! Hvis du tilbringe en dag i din pyjamas og se et par film for dagen, ikke sved det. Hvis du har en stor feed af junk food en dag, så fortvivl ikke! Bare komme tilbage på sporet næste dag!

Tips

 • Lyt til musik mens de træner. Prøv at gøre en anden øvelse med hver skiftende sang. (Rytmisk udøver)
 • Giv ikke op! Vi ved, det er så svært at pludselig begynde at spise sundt og motion hver dag! og faktisk holde sig til det. Du ønsker at give op og gå tilbage til din gamle måder, fordi du føler at du ikke miste nogen vægt overhovedet... men gør det ikke! Hvis du får viljen, magt og vilje, det tager at tabe sig, vil det være den bedste beslutning i dit liv! Hver gang du er et skridt væk fra at give op, bare billede i dit sind, hvor god du vil se og føle, hvis du bare holde i gang. Bevise til alle, der tvivlede du kan gøre dette, at du kan have en sexet krop!
 • Lå i sengen flad med en pude og bare løfte dine ben til at din mave omkring 25 gange om dagen.
 • Ved motion, tænke, hvordan du ser efter du mister nogle vægt, det øger dine ønsker at udøve.
 • Må ikke stress, hvis du ikke miste nogen vægt i den første uge. Stress får dig til at tage på i vægt. Stay positive at tabe sig hurtigere.
 • Snarere end at sidde, stå. Stående forbrænder kalorier, også.
 • Må ikke springe måltider! Du tror måske, at springe måltider vil hjælpe dig med at tabe, men sandheden er, det gør lige det modsatte. Hvis du springer et måltid, er du mere tilbøjelige til at få munchies og bespotte ned junk fødevarer, der er fulde af fedt og sukker.
 • Prøv at børste tænder efter hvert måltid & snack. Alt synes mindre fascinerende med tandpasta i munden.
 • Teenagere har brug for at få omkring 8 til 10 timers søvn per nat. Det har vist sig, at de får til tider kun 6 timers søvn.
 • Hvis du bliver sulten mellem måltiderne, har en sund snack. Det vil holde dit blodsukker op og holde dig fra overspisning det næste måltid.
 • Hvis du føler at du er alene, at der er altid folk der går gennem de samme ting.
 • Starte med en lille mængde af vægten til at tabe (3 til 9 pounds). Når du se, at 3 til 9 pounds komme ud, vil du føle stor og føles som et beløb af vægt, du taber er en åbenbaring.
 • Prøv at gøre sidde ups, crunches eller ben elevatorer.
 • Doing yoga strækker dine muskler, hvilket giver dig lange, magre muskler.
 • Jog, hvis du ikke føler sig trygge kører.
 • Hvis du har brug for en sød prøve en ispind. Det har mellem 5-10 kalorier og det hjælper trang.
 • Lejlighedsvis aflad er acceptable. For eksempel, hvis mor gjorde hende berømt cherry pie til jul tager et lille stykke. Bedre endnu, ikke spiser skorpen. Du får smag, minus et par kalorier.
 • Hvis du exersize du vil føle sig mere trygge I din krop, selvom du er stadig den samme vægt.
 • Igen, ikke stress om omfanget. For eksempel, hvis du er en 5 m 12 år gammel pige skal du være til 110 pounds, men der er andre faktorer. For eksempel kan du have en familie træk, der gør kvinderne i din familie mere muskuløs. Det betyder, at du sandsynligvis nødt til at være omkring 125 eller 135. spørg din læge, fordi de kender din familie optegnelser og vil hjælpe med at finde en vægt sundt for dig.
 • Tag en sport, som du vil nyde, vil du virkelig mærke en forskel.
 • Prøv at drikke te eller grøntsagssaft før hvert måltid. Du vil føle sig mere fuldt ud, før du begynder at spise.
 • Selleri er et stort vægttab snack. Det er blevet bevist, at det tager flere kalorier at spise selleri end den mængde kalorier i selleri sin egen. Så du kan tabe sig ved at spise! Det er aldrig godt at proppe dig selv med nogen bestemt fødevare, selv om, så spiser det med omtanke.
 • Gå efter en løbetur. Stræk at varme op, så få et par venner sammen og begynde en "jogging gruppe«. Det er meget sjovere med venner, og lytte til musik kan tage dit sind off hvad du rent faktisk gør, hvis du ikke kan lide at køre.
 • Det er også vigtigt at huske på din krop type, forventer ikke at ligne en model, hvis alle i din familie er firskåren, eller ikke så muskuløs.
 • Skalaen kan lyve for dig. Det er derfor, der er denne ting kaldet NSV-non-skalaen sejr. Du kan få 4 pounds endnu taber 4 inches, eller fald i bukser størrelser. Så du skal ikke græde, hvis du ikke miste nogen vægt efter en uges hårdt arbejde!
 • Drikke grøn te øger dit stofskifte.
 • Kjole i slankende outfits, vil det gøre dig se tyndere, og du vil føle sig bedre om dig selv!
 • Det kan tage op til to måneder at mærke en kæmpe forandring i kropsvægt for teenagere.
 • Journal din fødeindtagelse, som har vist sig at hjælpe du mister pounds så godt. Årsag når du indse, hvor meget din sætte i din krop, vil du indse, hvad du har spist uden at mærke dig selv.
 • Sørg for at du har en realistisk vægt mål. (10 pounds en måned er ikke realistisk.)
 • Nogle mennesker finder det lettere at "kost" med en ven eller endda din mor!
 • Læs altid sikkerhedsforskrifterne, før du bruger elektrisk udstyr. Det er ikke sundt / kønt at have en rød sår alle op din arm (løbebånd brænde).
 • Besøger et træningscenter kan være en sjov måde at udøve.
 • Tal med folk om, hvorfor du ønsker at tabe sig. De fleste mennesker har gode idéer til, hvordan man gør det.
 • Tænk sammenføjning Weight Watchers. De har teen programmer, der er meget effektive. Deltag de ugentlige møder for at være sammen med folk som dig, der også ønsker at tabe sig. Men glem ikke at bede om forældre tilladelse.

Advarsler

 • Hvis du er på slankekur korrekt, bør du tabe 1 eller 2 pounds en uge. Det er 5-10 pounds en måned! Hvis du mister mere end 3 pounds en uge, kan du blive tabe for hurtigt, hvilket er usundt. Afhængig af din vægt og mængde af vægt nødvendig tab, kan det dog ikke være usundt. Husk, at hvis du taber dig for hurtigt, kan du opleve hårtab. Altid tale med din læge, hvis du er bekymret.
 • Se og tjek ernæring etiketter. Bare fordi de siger noget er fedtfattig på forsiden, betyder ikke, det er godt for dig.
 • Prøv ikke at blive besat med et bestemt antal. Spejlet og dine egne følelser er en bedre indikator for din succes.
 • Være besat af at tabe vægt kan føre til spiseforstyrrelser.
 • Tests har vist, at hvis du får på en skala for meget du faktisk få mere vægt, så det er bedre at basere det på noget som, hvordan du føler dig i dine yndlingsjeans eller hvad din familiemeddelelser.
 • Aldrig forsøge at sulte dig selv. Hvis du gør det, vil sætte dit stofskifte i "sulte-mode", som vil bremse stofskiftet og bremse vægttab. Men hvis du beslutter at faste (en kontrolleret periode, hvor man kun drikker vand eller juice for at rense din krop eller en støtte vægttab), vil daglig motion holde dit stofskifte fra aftagende, hvilket vil medføre hurtig vægtøgning, når du begynder at spise faste stoffer.
 • Hvis du opdager, at du ikke tabe sig efter et par uger, kan du ønsker at se en ernæringsekspert.