Wkadk

Hvordan skal man behandle med cyber-mobning som barn eller teenager

"Cybermobning" er, når et barn, preteen eller teenager er plaget, truet, chikaneret, ydmyget, flov eller på anden måde målrettet efter et andet barn, preteen eller teenager ved hjælp af internettet, interaktive og digitale teknologier eller mobiltelefoner. Det er utrolig sørgeligt og sårende, for ikke at nævne svært at håndtere. Hjælp til håndtering af cybermobning, læs videre.

Steps

Hvordan skal man behandle med cyber-mobning som barn eller teenager. Identificere den person gør det.
Hvordan skal man behandle med cyber-mobning som barn eller teenager. Identificere den person gør det.
 1. 1
  Gem hver besked. Cybermobning er noget lettere for en bølle at udføre, da de ikke behøver at gøre noget, når offeret er lige der foran dem. Men du er klogere end som så. Du kan bare ønsker at klikke på "slet" på hver hadefulde email, tekst eller IM. Men dette er ikke den rigtige vej at gå. Fordi der kan komme et tidspunkt, hvor denne bølle skal indberettes, og du får brug for alle de beviser lige der foran dig. Gem og udskriv hver og gennemsnitlig ting, de sender. Bogmærke eller "favorit" de websider, de diss dig på. Den dag vil komme, når du har brug for denne uholdbare beviser.
 2. 2
  Aldrig deltage. Hvis du modtager en "bølle"-meddelelse, aldrig involvere sig mere, end du har brug for. Besvarelse at sårende kommentar vil kun forværre problemet, hvad du siger på internettet, bliver der, uanset hvad du gør, og vrede, sorg, eller enhver anden følelse, der kan forårsage dig til at gøre dette, vil du fortryde. Hold dig cool. Det er okay at være ked af, men reagere på bølle ligesom de har reageret på dig, vil løse noget andet end at tilføje mere benzin på bålet.
 3. 3
  Identificere den person gør det. Emails, skærmnavne og billeder af sig selv kan være bedrager og midlertidigt skjule en bølle. Men der er måder at finde ud af den skyldige part. Først nedskrive e-mail eller screenname du har modtaget dette fra. Tjek din indbakke-har du nogensinde modtaget noget fra denne person før? Dette kan fingerpeg dig i. Hvis ikke, skal du blot gå til e-mail-udbyder (efter @ del af e-mail) hjemmeside og søge på screenname du har. Hvis profilen ikke er blokeret, skal du være i stand til at se denne persons navn. Når alt andet fejler, få andre involveret. Lad dine forældre eller lærere kender situationen. Mest sandsynligt, kan de spore IP-adressen, og få den nøjagtige placering af angriberen.
 4. 4
  Nærme sig dem personligt. En cyber bølle er intet, når det ikke bag deres internet maske. At tale med dem om det på forhånd, måske endda skræmme dem væk. Hvis denne person ikke synes at blive intimideret eller problemstillinger mere voldelige eller ydmygende trusler, skal du kontakte en voksen til at gribe ind.
 5. 5
  Hvis sagen er alvorlig, sigtelse. Mobning af enhver art er ulovligt i de fleste stater. Efter at lade en forælder ind i situationen, give dem mulighed for at kontakte bølle forældre (hvis skolen ikke allerede har gjort dette). Hvis du har lidt alvorligt fra dette, eller erfarne ydmygelse eller voldelige trusler / handlinger, kan denne pige / dreng suspenderes, udvises eller endda arresteret afhængigt af, hvor alvorlig de har handlet mod dig.

Tips

 • Kun give din email, IM, blog, eller enhver anden screenname til folk, du absolut, positivt stole, og faktisk kender personligt.
 • For at forhindre cyber-mobning sker for dig... ALDRIG give nogen af dine adgangskoder (for e-mail, blog, eller endda AIM konti) til nogen, selv den bedste ven du har kendt siden børnehaven. Dette er for din sikkerhed og velvære!
 • Hvis det bliver rigtig ud af hånden, så lad en slags autoritet kender. Nogle gange er det bedre at lade nogen skridt i og sætte en stopper for det.
 • Hvis en bruger krydser linjen, behøver du ikke at reagere. I nogle tilfælde er at ignorere cybermobning den bedste vej at gå.

Advarsler

 • Husk, som med enhver form for mobning og misbrug, dette er ikke din skyld, og du ikke har eller har brug for at tage det alene. Det vil hjælpe dig, og muligvis andre til at rapportere cyber-mobning.