Wkadk

Hvordan til at tabe sig uden at dine forældre at kende

Mange teenagere ønsker at tabe et par pounds, men frygter, at deres forældre vil tænke, at de er anorektiske. At tabe et par pounds uden dine forældre bemærke og bekymrende, bruge disse tips og teknikker.

Steps

Hvordan til at tabe sig uden at dine forældre at kende. Fortæl dine forældre, du ønsker at spise sundere.
Hvordan til at tabe sig uden at dine forældre at kende. Fortæl dine forældre, du ønsker at spise sundere.
 1. 1
  Fortæl dine forældre, du ønsker at spise sundere. I stedet for at gøre din kost om de ting, du ønsker at undgå (kalorier, dårlige kolesterol, sukker, mættet fedt), understreger alle de ting, du gerne vil forbruge (flere vitaminer, flere mineraler, sunde olier, sunde fedtstoffer), som vil automatisk ukrudt visse fødevarer ud af din kost. Ikke alene vil disse ændringer hjælpe dig tabe sig på en sund måde, men logikken bag din gøre det vil være umuligt at argumentere med, i virkeligheden, kan du endda få hele familien om bord. Læs hvordan man spiser sundt for flere henvisninger, jo mere du kan sikkerhedskopiere dine valg, jo mere rimelig, du vil lyde. ("Det er fyldt med mættet fedt. Du kender vores familie har en historie af hjertesygdomme" lyder meget bedre end "Jeg ønsker at se godt ud i skinny jeans.")
 2. 2
  Spis masser af lavenergi-density fødevarer. Disse fødevarer, såsom frugt og grøntsager, er høj i volumen, men lav kalorier, hvilket betyder at de ser ud og føles som en masse på trods af, at de indeholder lidt kaloriefattige energi. Snack på æbler, gulerødder og andre sunde lækkerier foran dine folk så ofte som muligt, og sørg for at tage ekstra portioner af veggies på middag i stedet for flere kalorie-tætte alternativer. Ikke blot vil dette gøre dig synes glubende, men det vil faktisk hjælpe dig forbruge færre kalorier og tabe lettere. Bedst af alt, vil ingen være i stand til at gøre indsigelse mod din sunde nye kostvalg.
 3. 3
  Spis flere små portioner i løbet familiens måltider. Tjene dig selv en lille mængde af fødevarer og derefter få sekunder eller endda tredjedele. Du behøver ikke at afslutte det hele, men det faktum, at du fik flere portioner vil gøre det ud som du spiste mere, især fordi ingen vil være i stand til at se alt side-by-side på din tallerken.
 4. 4
  Få mest ud af dine skolemad. Hvis din familie måltider tendens til at være store og fede, spise små, sunde måltider, når din familie er ikke rundt for at gøre op for det. For eksempel har en salat med en lille forbinding til frokost på skolen, så det senere, kan du få Lasagne, at din far gjorde.
 5. 5
  Spise bedre på restauranter. Dette kan være en vanskelig opgave, især hvis din familie får forretter og dessert, så vælg dit eget måltid med omtanke. Begrænse dig selv til en skive brød eller en rulle, og fortælle din familie, at du gemmer plads til dine vigtigste måltid. Gå efter kylling og / eller fisk som din vigtigste skålen og få en salat med olie og eddike dressing på siden. Hvis alle bliver dessert, så prøv at sige du ikke kan lide noget på menuen, ellers får en frugtsalat, lille del af vanilleis eller anden sund indstilling. Det kan hjælpe at spise lidt af en usund ting (ex. snuppe en Buffalo fløj fra forretter del), men sige, at du ikke kan lide det meget, og undgå at have mere.
  • Må ikke bare sidde der, det henleder opmærksomheden på det faktum, at du ikke spiser så meget. Hvis du spiser langsomt og snakke hele tiden, vil det virke som om du havde mere.
 6. 6
  Lave aftensmad selv. Lær at forberede sunde, kalorielette måltider og tilbyde at gøre dem til din familie. Ikke blot vil du have den ultimative kontrol over, hvad der går ind i din mad, men dine forældre vil blive glade for, at du har vist initiativ og lettet deres arbejdsbyrde. Vær sikker på, at måltidet du forberede er afbalanceret (dvs. indeholder veggies, kulhydrater og protein), hvis det er for åbenbart lav-cal (dvs. salat, dampede grøntsager og mere salat), vil din familie enten hader måltid, tror 're på en crash diæt, eller begge dele.
 7. 7
  Nyd dine måltider. Ikke blot vil dette hjælpe med at holde dit forhold til din mad et sundt, men hvis du gør et punkt synligt værdsætte den mad du spiser, vil folk ikke tror, ​​du bliver alvorlig eller begrænse dig selv.
 8. 8
  Træn i skolen. Brug campus træningscenter, tage en sport, køre på banen, eller tage en dans klasse. Prøv at styrke-træning ved at løfte vægte, hvilket ikke kun vil gøre dig mere tonet, men også øge dit stofskifte, muskuløse mennesker har vist sig at forbrænde flere kalorier, selv når de er i hvile. Gør intervaltræning (dvs. vekslende mellem lav og høj intensitet aktivitet) for at forbrænde kalorier. Dette har vist sig at være en et særligt hurtig og effektiv måde at forbedre hjerte sundhed og udholdenhed, samtidig tabe sig.
  • Hvis du bruger campus gymnastiksalen ikke er for dig, så prøv styrke-træning derhjemme. Brug dåser i stedet for vægte og motion diskret i dit værelse.
 9. 9
  Være mere aktiv i små, daglige måder. For eksempel, hvis du løber tør for mælk derhjemme tilbyde at gå til en butik i nærheden af ​​dig og få mere. Gå til en nærliggende vens hus i stedet for at blive kørt. Hvis du går til gymnastik eller har motion udstyr derhjemme, læse en skole bog, mens du går på løbebåndet / bruge elliptiske / osv. denne måde, hvis du træner i lang tid, dine forældre kan kridt det op til dit væsen absorberet af dit arbejde.
 10. 10
  Må ikke fjerne usunde fødevarer fra din kost. Nægter at tage så meget som en bid af denne pot stege / enchilada / fødselsdagskage / etc. vil ikke kun gøre opmærksom på det faktum, at du er på en kalorie korstog, men også gøre dig mere tilbøjelige til at miste tålmodigheden med din kost og give efter for spiseforstyrrede. Skær ned på fødevarer, der ikke gør din krop en tjeneste, men ikke gå til kulinariske ekstremer.
 11. 11
  Opretholde en sund figur. Slankning er en ting, men at blive stick-tynde er en anden, ingen mængde af bedrag i verden vil være i stand til at skjule en afmagret krop - eller de mange sundhedsmæssige problemer, der kommer med det. Lær at og lad din selvtillid give dig en makeover.

Tips

 • Drik et glas vand før hvert måltid, så så vil du ikke ønsker at spise så meget, og du vil tabe vægt.
 • Hvis du sidder der bare ser tv alene, stå op og gøre nogle sprællemænd, køre på plads, eller gøre nogle sit-ups på sofaen.
 • Husk, dine forældre, og især din mor, har øjne i bagsiden af ​​deres hoveder. De vil bemærke, hvis du mister mere end 5 pounds, så vær parat til at diskutere dine livsstilsændringer.
 • Shop for dagligvarer med dine forældre, og da de ikke søger, ser på næringsdeklarationen af ​​elementer, før du foreslå at købe dem. På den måde kan du få sunde ting, som ikke nødvendigvis siger fedtfattig eller kost.

Advarsler

 • Lyv ikke om, hvad du spiste. Hvis du gør, og bliver fanget, så dine forældre får mistænkelige om dine spisevaner.
 • Aldrig tabe for meget vægt. At være undervægtig kan forårsage mange helbredsproblemer.