Wkadk

Sådan vinder en teenage piges hjerte

Så drenge, gad vide hvordan man får en pige, du kan lide? Nå her er nogle meget gode anvisninger, og hvis du følger dem korrekt, vil du helt sikkert lykkes!

Steps

Sådan vinder en teenage piges hjerte. Gør hende til at grine.
Sådan vinder en teenage piges hjerte. Gør hende til at grine.
 1. 1
  Vær selvsikker. Piger elsker det, når drengene har tillid til. At handle selvsikker, er du nødt til at tro på dig selv. Du skal dog ikke være kæphøj.
 2. 2
  Være romantisk. Piger næsten altid falde for romantiske fyre.
 3. 3
  Gør hende til at grine. Piger elsker sjove guys! Men du behøver ikke sige afskyelige ting, som du synes er sjovt, som blot vil brutto hende ud.
 4. 4
  Vis hende, at du holder af hende! For eksempel fortælle hende, at du er villig til at hjælpe hende med hendes lektier (Hvis hun beder dig om at hjælpe hende med lektierne) snarere end at gå til din vens fest.
 5. 5
  Se og lugte godt. Kjole i cool tøj og bære nogle dejlig cologne eller noget, men ikke går overbord.
 6. 6
  Smil ofte, når du er sammen med hende.
 7. 7
  Gør øjenkontakt. Hvis hun ser tilbage på dig, så er svaret måske være positiv! Men ikke bare holde stirrer på hinanden i en time med intet andet at gøre.
 8. 8
  Stick op for hende. Hvis nogen taler dårligt om hende, selv om det ikke alvorligt, tåler ikke dette.
 9. 9
  Flirt! De fleste piger kan lide flirtende fyre. Men ikke over gøre det. Du kan flirte med hende ved at smile en masse, kildede hende blidt (selvom nogle piger måske ikke lide at blive kildet), komplimenterede hende, fortæller hende, at det var sjovt at være sammen med hende eller blinkede til hende (mange piger synes det er virkelig sexet, når en dreng blinker til dem, så giv det en chance!). Du kan også flirte i dine egne veje, så længe du ikke gør noget, at hun ikke kan lide. Famler uhensigtsmæssigt vil gøre et meget dårligt indtryk.
 10. 10
  Spørg hende ud til et særligt sted, et sted hun aldrig ville glemme. Hvis de to af jer har hængt ud for en uge eller deromkring, og du føle, at hun kunne være ind i dig, skal du ikke være bange for at spørge hende ud. Tro på dig selv, og tænk på, hvor meget det er værd at spørge, fordi hvis hun er enig, vil du have masser af sjov.
 11. 11
  Gør det til en romantisk date. Tag en tur med hende ved solnedgang på stranden. Det ville være det perfekte sted at prøve at kysse hende.
 12. 12
  Sørg for at du er i et privat sted, hvis du ønsker at kysse. De fleste piger foretrækker en privat romantisk kys. Det betyder ikke, du tager hende til dit værelse i din seng. Tage hende til en rolig, romantisk leder sted, og hun vil sandsynligvis få den besked, du vil et kys. Men hvis hun ikke ønsker at komme til et privat sted med dig, der enten betyder, at hun ikke er klar til at kysse dig, det er hendes første gang, hun føler sig utilpas med dig, eller hun er bare nervøs eller genert. Må ikke tvinge det, når hun er klar, vil du vide.
 13. 13
  Drille hende, og være legende. Må ikke såre hendes følelser selv, drille hende i en spøgende og sjove måde, og sørg for, at hun ved, at du bare laver sjov. Aldrig drille hende ved at gøre grin med hende.
 14. 14
  Prøv at finde ud af, om hun er glad og tryg ved dig.
 15. 15
  Holde hendes hånd. Hvis hun forsøger at komme tættere på dig, kan det signalere, at hun er i dig. Hvis hun smiler bare og / eller rødmer, kan det betyde, at hun kan lide dig, men hun er genert.
 16. 16
  Fortæl hende, at hun ser smuk og smil, men vær oprigtig. Intet er værre end at fortælle en pige, hun er smuk, når hun ved, det ikke er sandt. Prøv at komplimentere hende på bestemte ting, som hvor smuk hendes hår er, eller hvor blød hendes hånd føler i jeres.
 17. 17
  Vær opmærksom på hendes kropssprog. Hvis hun forsøger at komme tættere på dig, holder din hånd og klemmer den blidt, smiler meget, ser på dig det meste af tiden, putter dig, knus dig, Pecks din kind, så betyder det, at hun kan lide dig, og hun er glad for at være sammen med dig, og hun var virkelig ser frem til at gå ud med dig. (Hvis hun ikke betale meget opmærksomhed til dig, kan du gøre hende jaloux ved at flirte med en anden pige foran hende. Vær forsigtig, med dette.)

Tips

 • Hvis du ikke kysse under den dato, så prøv at give hende et kort farvel kys, hvis du droppe hende hjem.
 • Hold dig mobiltelefon slukket eller på lydløs under datoen.
 • En teknik, piger bruger til en undskyldning for at putte til drengen er at ryste, som om hun var koldt. Hvis hun gør det, ikke mister din chance og wrap dine arme omkring hende. Dette vil gøre hende føle sig trygge og sikre. Hun vil helt sikkert elske det, især hvis du har muskler!
 • Gør kiss meget blød, lys og blid. Forsøg ikke at spise hende op!
 • Prøv ikke at spørge hende det samme, hvis hun ønsker at kysse dig. Piger kan lide det, når fyrene falde antydninger af, at de ønsker at kysse dem, og hvis de også ønsker at, de dropper hints så godt. Piger tror, ​​at det er romantisk, når en fyr tal ud de ønsker et kys gennem deres hints. Og plus, det er virkelig sjovt at stryge hendes ansigt eller køre fingrene gennem hendes hår! Hun vil nyde det også!
 • Hvis hun tager det første skridt og kysser dig, så betyder det, at hun er helt vild med dig!
 • De fleste piger som soft close-mund kys, men nogle kan ikke. Så start med en nær-mund kys, men ikke gå videre til en passioneret kys. Lad pigen gøre det, hvis hun vil. Hvis hun ikke gjorde det, gør du heller ikke, selvom du vil. Lad pigen være fortrolig med at kysse dig! Nogen måde, hvis det er din første date, skal du give hende en blød, blid close-mund kys.
 • Du kan prøve at give hende slik eller blomster eller en udstoppet bamse som en gave på din date. Du kan også give hende en smuk halskæde. Det er ikke en god ide at give hende en ring som en gave!
 • Hvis du kyssede, behøver du ikke at lade hele verden vide det.
 • Hvis du er på en film sammen, lægge din arm omkring hende. Hvis hun bosætter sig i din arm, så betyder det, at hun ønskede dig til at gøre dette, og hun er glad for at være i nærheden af ​​dig.
 • Efter din date, hænge bare rundt med hende som en ven. Må ikke være nøjeregnende og ikke forsøger at kysse hende foran alle. Hvis du gør det, kan hun tror, ​​du bruger hende. Vær venlig til hende efter den dato.
 • Kør dine fingre blidt gennem hendes hår (hvis håret ikke er bundet). De fleste piger elsker det, når et fyrene leger med deres hår!
 • Hvis en streng af hendes hår er i hendes ansigt, blidt putte det bag hendes øre, mens gøre øjenkontakt med hende. Piger tror, ​​denne teknik er meget romantisk, og det ville gøre hende smelte, hvis du gjorde det rigtige.
 • Må ikke bruge ordene "Jeg elsker dig" til at fortælle hende, at du kan lide hende. Fortæl hende noget lignende "Jeg kan virkelig godt lide dig".
 • Du kan bruge dette trick, der gør hende til at tænke på dig: Ring og spørg hende, hvordan hun er. Gør dette for to eller tre dage, og så skal du ikke gøre det for to dage. Hun vil måske undre, hvorfor du ikke har kaldt, og vil derfor tænke på dig.
 • Hvis du virkelig ønsker at lade hende vide, du er til hende, men føler sig genert til at fortælle hende selv, ikke har din ven fortæller hende for dig. Det vil gøre dig synes som om du mangler selvtillid, som til mange piger, er en slukke. Hvis du ikke kan fortælle hende selv, måske er du ikke klar til at fortælle hende endnu.
 • Læs hendes tip. Hvis hun virkelig ønsker at kysse dig, er de mest sandsynlige ting, hun vil gøre hakke din kind, kramme dig, så prøv at være så tæt som muligt på dig, flirte ved at lægge hendes hår bag hendes øre, eller sige, at du har bragt hende til en smuk og romantisk sted. Prøv at forstå, hvad hun mener gennem hendes kropssprog!
 • Må ikke umiddelbart indsætte dit tungen i munden! Det vil ikke hjælpe på alle! Lad Alt går langsomt og blødt. Det er, hvordan de fleste piger kan lide det!
 • Må ikke være for genert til at tage de første skridt! De fleste piger foretrækker fyre til at gøre de første skridt, og de for det meste går til selvsikre fyre!
 • En masse piger droppe små hints, for eksempel hvis du sagde "Jeg kan ikke lide piger, der flirter meget" hun kunne sige noget lignende "Yeah! Jeg hader når folk gør det" eller "Det er derfor, jeg ikke kan lide det ". Så husk at holde øje med de små kommentarer eller fagter.
 • Slagtilfælde hendes kinder meget blidt med tommelfingeren. Gør det så blødt, at hun næsten ikke kan mærke din tommelfinger. Piger som det.
 • Hvis du har kysset på din date, og havde det sjovt, eller hvis du tror, ​​hun er i dig, ikke være bange! Fortæl hende, at du kan lide hende!
 • Hvis hun giver dig et kys på kinden, ikke handler umodne eller ligne en Goon. Piger hader at
 • Ved slutningen af ​​din date, fortæl hende hvor meget sjov du havde og spørge hende, om hun havde nogen sjov.
 • Må ikke holde på og på og på at tale om din date. Du kan få hende på nerverne.
 • Sørg for, at hun er behagelig og glad med at kysse dig.
 • Det hjælper også at diskutere dine sympatier og antipatier med hende, før du kysser.
 • Hvisk til hende, mens kysse hende. Piger elsker virkelig det, når du hvisker pæne ting som "Jeg har drømt om at kysse dig, siden det første minut jeg så dig!" eller "du er smuk." Sørg dog, at dine læber ikke mister kontakten med hendes. Undgå adjektiver som "hot" eller "sexet".
 • Hvis du er kommet virkelig tæt på hende, og hun virker OK om det, læne ind og kysse hende. Gå i 90% og lod hende komme 10%. Hvis hun ikke gør det, så skal du gå 100%!
 • Fortæl hende at hun er smuk, fortælle hende at hun er den smukkeste pige, du nogensinde har mødt. Når du siger romantisk ting at en pige, ville hun sandsynligvis ikke få øjenkontakt med dig, men hun vil smile og / eller rødme. Hun vil smelte indefra!
 • Må ikke blive skuffet, hvis hun ikke kysse dig, måske fordi det var din første date, hun var bare genert eller nervøs.
 • Hvis du har lyst til at hun er i dig, så prøv at kysse hende! Men gøre alting gå blødt og langsomt. Husk, at piger er følsomme, og hader det, når du styrter ting. Så læner ind mod hende lidt. Hvis hun læner sig mod dig, eller kommer tættere på, eller bare smiler til dig, så go for it!
 • Hvis hun virker flirtende med dig efter den dato, kan du også, men ikke gå alt for langt! Alternativt kan du bare ikke flirte.
 • Nogle fyre, der virkelig tryg og god til at synge synge til deres crush over telefonen!
 • Hvis du planlægger at fortælle en pige, du kan lide hende, er det en god ide at fortælle hende et par dage efter din date. Må ikke fortælle hende, før din date!
 • Bryd den berøringsfølsomme barrieren! Kramme hende, slagtilfælde hende, gør undskyldninger for at røre ved hende, men ikke over gøre det!

Advarsler

 • Husk, at udseende er ikke alt! En pige måske i første omgang ikke lide, hvordan du ser, men når du bruger tid sammen med hende, kan hun begynde at kunne lide dig på grund af din personlighed.
 • Hvis du forsøger at gøre hende jaloux, lad hende tror, ​​du kan lide hende!
 • Aldrig bede hende om sex på noget tidspunkt!
 • Hvis hun skubber dig væk, når du læner dig til at kysse hende, stop!
 • Se ren på din date, og ikke stinke!
 • Giv ikke op! Hvis du ikke lykkes på din første date, prøv igen!
 • Aldrig forsøge at gøre hende til genstand for en joke!
 • Sørg for at du ikke har noget fast i dine tænder eller seler.
 • Må ikke gøre hende tror du er en fyr, der bare vil have hende i sengen. Ever!
 • Sørg for at din ånde lugter godt.
 • Må ikke være for grødet. Undgå at sige "Jeg elsker dig bagfra" eller "du er smuk" hvert andet sekund, da det vil irritere hende.
 • Respektere hendes grænser på alle tidspunkter.
 • Piger elsker generelt det, når fyrene vise foran dem! Men du behøver ikke være alt for kæphøj eller få over-visse af dig selv og ligne en idiot.
 • Gør hende føle sig godt tilpas med dig!
 • Må ikke stirre på hende som en idiot. Hun havde ikke kun tror du er underlig, men også føle sig utilpas med dig.
 • Husk at være dig selv! Hvis du opfører dig som du er selv, kan pigen falder for hvem du er at være, ikke for hvem du foregiver at være!
 • Forsøg ikke at haste tingene!
 • Hvis hun har bundet hendes hår, skal du ikke køre dine hænder gennem det! Du kan ødelægge hendes hår gøre! Nogle piger ikke kan lide folk rører deres hår overhovedet, så vær forsigtig!
 • Vær sikker på, at hun er den, du ønsker. Sørg for at du vil ikke have hende, bare fordi hun er populær, rig, smuk, etc.
 • Må ikke tvinge hende til at kysse dig!
 • Må ikke tale om sex med hende!