Wkadk

Hvordan man taler til den pige, der kan lide dig

Det faktum, at du er sikker på, at en pige kan lide dig, kan faktisk gøre dig mere nervøs for at nærme sig hende, da du føler dig mere er på spil. Følg disse trin for at øge din selvtillid.

Steps

Hvordan man taler til den pige, der kan lide dig. Husk, at hun kan lide dig.
Hvordan man taler til den pige, der kan lide dig. Husk, at hun kan lide dig.
 1. 1
  Husk, at hun kan lide dig. Forhåbentlig vil holde dette i tankerne tillidsvækkende, da du allerede er begyndt på et udsigtspunkt. Hvo intet vover, intet vinder.
 2. 2
  AFSLAG OVER beklagelse. Det er bedre at vide, at du to ikke havde en chance, snarere end at leve off falsk håb!
 3. 3
  Bare vær dig selv. Dette er kritisk. Det er vigtigt, at din Beundrer acceptere dig for hvem du er, og ikke hvem du tror hun vil have dig til at være. Ethvert forhold vil i sidste ende mislykkes, hvis du deltager i falske forudsætninger.
 4. 4
  Vær ærlig, når der gives en kompliment. Det er nemt at fornemme, når nogen er uoprigtig. Hold komplimenter kortfattet og ikke overdrevent personlige, før du virkelig kender hende godt. En indsigtsfuld kompliment, at bemærkninger på hendes opførsel, kan personlighedstræk eller handling være stærk, når den leveres på rette tid og sted. Det giver hende mulighed for at se, at du ikke bliver banalt eller overfladisk, og at du værdsætter hende for hvem hun er.
 5. 5
  Tal med hende i overværelse af hendes venner. Sørg for at få øjenkontakt og omfatter hendes venner i samtalen. Dette er ikke kun udviser gode manerer, men det vil indynde dig med sine jævnaldrende. Det vil også bidrage til at gøre hende og andre føler mindre selvbevidst, hvis du er venlig og afslappet.
 6. 6
  Deltag i en klub eller deltage i en aktivitet, hvor hun er involveret. Dette vil øge både din komfort niveauer og give dig et fælles grundlag at bygge et venskab. Men hvis du virkelig har ingen interesse, ikke at tvinge dig selv til at deltage. (Se # 2 og # 3 ovenfor). Hvis der er en overvægt af piger i klubben, lad ikke at afskrække du. Husk, dit formål for at deltage er at komme til at kende hende, men hvis det ikke skulle arbejde ud, vil du have udvidet dit netværk af andre tilgængelige piger til at socialisere med i fremtiden. Det faktum, at der er få fyre i klubben betyder, at du har fjernet konkurrencen.
 7. 7
  Piger er menneske også. Huske på, at hun kan lide dig og sandsynligvis lider under de samme usikkerheder, som du gør, skal bidrage til at reducere din angst. Hvis det er meningen at være, venskab er en proces, der skulle udvikle sig naturligt med tiden. Tillid og respekt er ikke tjent natten over.
 8. 8
  Sig hej! Tage initiativ! Når du passerer hende i hallen, siger, "Hej So-And-So!" Gør det ofte også.

Tips

 • Må ikke lugte, altid vaske dig selv.
 • Tillid er nøglen!
 • Vær ærlig.
 • Sørg hun ikke driller dig bare.
 • Gør ikke noget ulækkert, da dette ikke vil imponere pigerne.
 • Vær dig selv.
 • AFSLAG OVER fortryde!!!

Advarsler

 • Må ikke være for anmassende eller for fremad, pigen kan blive ubehageligt betydning hun måske ikke ønsker at tale med dig igen.
 • Bare slappe af og ting vil være behageligt for dig at holde.