Wkadk

Hvordan man taler til en crush, du ikke har talt med i lang tid (for fyre)

Mange fyre ofte ikke taler med deres crush af mange årsager..

Her er nogle tips til at komme tilbage på sporet...

Steps

Hvordan man taler til en crush, du ikke har talt med i lang tid (for fyre). Starte med at sige noget lignende, "hey jeg glemte jeg havde dig på en social networking site.".
Hvordan man taler til en crush, du ikke har talt med i lang tid (for fyre). Starte med at sige noget lignende, "hey jeg glemte jeg havde dig på en social networking site.".

Sociale netværk

 1. 1
  Starte med at sige noget lignende, "hey jeg glemte jeg havde dig på en social networking site." Så spørg dem, hvordan de har været, hvad de har været op til.
 2. 2
  Forhåbentlig vil dette starte en samtale rullende og bygger på dette. Spørg om job, sport, hvad hun har gjort siden du sidst talte. Vær meget forsigtig, når man spørger om kærester, men, gør det, fordi det viser, at du er interesseret i den del af hendes liv.

Instant messenger

 1. 1
  Sig noget lignende, "hey, lang tid ingen tale", det forhåbentlig vil have et svar på noget lignende, "ja hey jeg kender.."
 2. 2
  Gå med at tale om, hvordan hun er, hvordan hendes dag var, hvordan uge (slutningen) var gøre samtale, så prøv og bede hende om ikke at mange spørgsmål, og hvis samtalen ikke flyder prøve igen en anden gang eller gå videre.

IN PERSON (bedste idé, mest effektive.)

 1. 1
  Hvis du er sikker nok gå op til dem og sige, "hey, vi ikke har talt i aldre. Hvad har du lavet?" Derefter taler om mange ting. Ofte er disse mennesker vil være i en klasse, en klub eller en organisation, som du er i. Brug denne fælles fodslag til at begynde at tale om ting.
 2. 2
  Næste gang du ser dem gå op og snakke med dem igen, holde på gør dette, indtil du har opbygget en god kommunikation mellem jer to. Omkring nu bede hende om hendes nummer, (mobil eller hjemmetelefon), og hvis du er op til det, kalder hende eller tekst hende på dette (Bemærk dette er den eneste undtagelse for sms.. når du har taget et stykke tid)..
 3. 3
  Hvis du ikke er sikker, så vent for hende at være i en gruppe, så gå ud og deltage i denne gruppe. Så måske prøve og snakke med hende til side og gøre det meget behageligt derefter følge trin to ovenfor.

For folk i at praktisere troen

 1. 1
  Fra din kirke / bibelstudie / ungdomsgruppe-
  1. Prøv at sidde ved siden af ​​hende i Bibelen undersøgelse / service, dette giver dig mulighed for at være i nærheden af ​​hende i en ingen truende måde, og det giver en stor punkt til diskussion efter (eller under hvis så må det være) tjenesten / prædiken. Du kan tale om prædiken, så andre ting. Hvis du er sikker nok, at gøre dette 2 gange i træk, eller sidde tæt på hende næste gang, (en plads væk eller den næste pew bag men sidder til venstre eller højre for hende, men aldrig lige bag).
  2. Gå fra hende, hun er din søster i Kristus, vil hun fortælle dig lige (du håber), hvis hun ikke er interesseret.
  3. Ikke fra din kirke / bibelstudie / ungdomsgruppe-
  4. Find måder at komme til en af ​​disse (sandsynligvis kirke er effektiv eller ungdomsgruppe, hvis du er en teenager).
  5. Derefter følger ovenstående regler.

  Tips

  • Med den kristne del af at gå til hendes kirke, så prøv og sørg for at gå sammen med nogen fra denne kirke, eller endda spørge, om du kan gå med hende.
  • En rigtig gudfrygtig kvinde, ville elske det, hvis du spurgt, om du kan gå i kirke med hende. (Det viser du er en mand af Kristus, og elske og respektere hendes valg i Kristus.)

  Advarsler

  • For den kristne option-ALDRIG NOGENSINDE, NOGENSINDE bruge kirken directory hæftet at få hendes nummer fra. Det ser tacky, og er egentlig bare almindelig dum *
  • Med option one-Hvis hun ikke svare, gå direkte til at tale i person *
  • Jeg ville ikke bruge SMS (tekstbesked), billige og tarvelige, og begrænset på grund tegnbegrænsninger mange telefoner har for hver meddelelse.