Wkadk

Hvordan til at fortælle en pige, du elsker hende, når du ikke er sikker på, hun elsker dig tilbage

Når du en pige, nogle gange er det bedst bare at fortælle hende, selvom du ikke er sikker på, om følelsen er gensidig. Det er bedst hvis du gør, og ikke holde tilbage for længe, ​​eller hun kan begynde at tænke anderledes om dine følelser for hende.

Steps

Hvordan til at fortælle en pige, du elsker hende, når du ikke er sikker på, hun elsker dig tilbage. Vid, at selv om hun ikke elsker dig, er det en lettelse at få dette fra brystet.
Hvordan til at fortælle en pige, du elsker hende, når du ikke er sikker på, hun elsker dig tilbage. Vid, at selv om hun ikke elsker dig, er det en lettelse at få dette fra brystet.
 1. 1
  Vid, at selv om hun ikke elsker dig, er det en lettelse at få dette fra brystet.
 2. 2
  Må ikke gøre en stor produktion af det. Bare give den til hende lige.
 3. 3
  Må ikke være en idiot, eller et drama konge / dronning, da dette kunne gøre hende afvise dig. Bliv ikke vred med hende, hvis hun siger nej.
 4. 4
  Husk, kærlig person er ikke noget, folk planlægge eller gøre på formålet.
 5. 5
  Gå let på hende, da at fortælle hende, at du elsker hende kan være en smule overvældende for hende, og hun kan have brug for tid til at tænke over det.
 6. 6
  Vent på det rette øjeblik. Må ikke fortælle hende at du elsker hende, når den ene af jer er blandt venner. Vent, indtil du er alene. Men når du er, skal du ikke vente med at fortælle hende.
 7. 7
  Respektere hendes reaktion. Hvis hun ikke elsker dig tilbage, dit liv er ikke slut, og det kan gøre ondt, men det er hvordan hun føler.
 8. 8
  Sørg for at du er sikker på du er klar til den følelsesmæssige rutschebane af kærlighed. Der er højdepunkter, og der er nedture, hvis du bare tænker på at sige det at få lagt, ikke. Hvis du virkelig elsker nogen, vil du respektere dem, omsorg for dem, og være der for de gode og de dårlige. Er du klar til det?
 9. 9
  "Jeg elsker dig" er et udsagn, ikke et spørgsmål. Må ikke forvente et svar, fordi det ikke eksisterer.

Tips

 • Være sikker! Kig hende i øjnene, stå oprejst, og smil. Vigtigst er det, at tale uden tøven, især hvis du handler genert på en normal basis. Du skal vise, at du tror, ​​de ord, der kommer ud af din mund og kan bakke dem op med styrken af ​​din hengivenhed.
 • Vær dig selv. Hvis hun afviser dig, ikke vred.
 • Hvis hun afviser dig, spørge, om hun ønsker at være / blive venner, at lade hende vide, at du holder af hende kunne bidrage til at ændre hendes sind sidst.
 • Kærlighed kan være en vanskelig ting. Hun kunne skifte mening efter at hun gav dig et svar. Må ikke stilk hende til at se, om hun har ændret hendes sind endnu.
 • Må ikke bede om et svar med det samme, som kunne sætte dig i en hård sted og give væk din knuse hemmelighed.
 • Må ikke fortælle alle, du ved, du elsker hende, før du fortæller hende. Det er ikke en god ting, hvis hun finder ud af på egen hånd.
 • Sørg for at du har et svar klar til eventuelle reaktioner.
 • Se pæn og være sikker på at brusebad. Det kunne bare give det ekstra bit der var nødvendigt.
 • Frygt er normal.
 • Hvis du har været hendes ven for en lang tid, og nu vil du være mere, så hun sandsynligvis ikke se dig i dette lys. I dette tilfælde skal du "ændre dig selv" i den forstand, at du er nødt til at portrættere sig selv som en person, hun kan elske og blive tiltrukket af, i stedet for bare nogen, der nyder at tilbringe tid med. Denne ændring skal være noget positivt for dig selv og illustrere dine gode kvaliteter. For eksempel begynder at gå til gymnastik: du får i form, og pludselig begynder hun at se, at godt tonet manden i hendes drømme med, at personligheden hun har elsket hele tiden.
 • Overveje ikke at sige noget overhovedet. Ingen kan lide trængende mennesker. Hvis hun elsker dig og fortæller dig så, du er alle indstillet. Hvis hun ikke gør det, enten hun er ikke klar til at fortælle dig anyways, eller hun bare ikke føler, at vejen omkring dig.

Advarsler

 • Hun kunne sige, at hun elsker dig tilbage, være forberedt på det. Hvis hun gør, dens sandsynligvis ikke i orden at sige hver eneste følelse, du har til hende med det samme, udtrykker det over tid, og hun vil højst sandsynligt indse, hvor vigtig du er for hende, hvis hun er en ven, lad ikke denne afvisning ændre dit venskab med hende. Fortæller hende, at du elsker hende bør være at opnå tættere forhold, du ønsker med hende, ikke at svække den, du allerede havde.
 • Nej betyder nej. Hvis hun vender dig ned, så husk at der er andre mennesker derude. Også, hvis hun siger nej, skal du ikke forsøge igen næste dag, uge ​​osv.