Wkadk

Hvordan man taler til en pige i skolen (drenge)

Hvis du er i gymnasiet eller midt skole, har du sandsynligvis har masser af fyr venner. Men hvis du har problemer nærmer sig eller vedrørende medlemmer af det modsatte køn, så er det for dig.

Steps

Hvordan man taler til en pige i skolen (drenge). Gå til alle dine klasser, og spejder ud mindst 8 piger i hver klasse, som du gerne vil lære at kende, og mindst 1 eller 2 i hver klasse, som du gerne vil dato.
Hvordan man taler til en pige i skolen (drenge). Gå til alle dine klasser, og spejder ud mindst 8 piger i hver klasse, som du gerne vil lære at kende, og mindst 1 eller 2 i hver klasse, som du gerne vil dato.
 1. 1
  Tag det roligt. Prøv ikke at tænke for meget over det. Piger er ikke fejlfri gaver sendt ned fra himlen. De har følelser ligesom fyre, de har en personlighed som fyre, og de kan få lige så nervøse omkring fyre som fyre komme rundt piger.
 2. 2
  Gå til alle dine klasser, og spejder ud mindst 8 piger i hver klasse, som du gerne vil lære at kende, og mindst 1 eller 2 i hver klasse, som du gerne vil dato. (Selvfølgelig kan lejlighedsvis klasse ikke har nogen piger du kan lide i overhovedet.)
 3. 3
  Hvis din lærer giver dig tildelte pladser, det er en god ting. Det betyder, at du vil blive tvunget til at sidde ved siden af, eller relativt tæt på, piger og vil blive tvunget til at socialisere.
 4. 4
  Hvis du ikke har tildelt pladser, så dog fristende det end kan synes at sidde i en stor gruppe af fyre, som du kender, sidde ved siden af måske bare en fyr, du kender. På denne måde vil alle pladser omkring dig ikke blive taget op af fyre, du allerede kender, og det betyder flere pladser til piger. Må ikke sidde i ryggen, fordi det generelt er, hvor fyrene sidder. Sid i midten.
 5. 5
  Nu kommer den svære del. Nærmer pigerne. Tilbage til trin nummer 1 og slappe af.
 6. 6
  Hvis du sidder ved siden af en pige (som forhåbentlig du er) så prøv at tale med hende. Arbejdet op nogle modet og bede hende om lektier, tidsplanen og andre skole relaterede ting. Du kan bede hende om fritidsaktiviteter såsom sport eller band og kor, osv. Hvis du bliver nervøs, bare huske, piger er også mennesker.
 7. 7
  Mens du taler med en pige, så prøv ikke at tænke på sine kvindelige aktiver, eller noget seksuelt, da dette kan gøre dig nervøs. Tænk på hende som en god ven, i hvert fald for nu.
 8. 8
  Et andet godt trick til at starte en samtale med en pige er at se på, hvad hun er iført (dog ikke i en underlig, uhyggelig måde). Lav en konstruktiv kommentar om hendes tøj. (Hvis du ikke er så sikker eller bare for genert omkring piger til at gøre det, skal du ikke bekymre dig om det.)
 9. 9
  Vent en af dine venner er i en samtale med en pige. Meget afslappet forsøge deltage i samtalen ved at lytte for en stund, og når øjeblikket er rigtigt bare hoppe ind i det.
 10. 10
  Okay, så nu har du nogle venner, der er piger. Nu hvad gør du, hvis du stadig ikke 100 procent sikker på rundt omkring piger? Du taler til dem så ofte som muligt uden at være modbydelige. Det hedder sociale færdigheder. Og til at udvikle en færdighed du nødt til at øve og øve nogle flere. Det er ligesom at øve et instrument eller lære at køre, jo mere du gør det, jo mere får du det.
 11. 11
  Når du er fortrolig omkring piger du har brug for at gøre piger så meget en del af dit sociale liv som fyre. Når du taler med en pige, så prøv at flytte samtalen mod telefoner. Sig: "Vent bare, du har en telefon? Jeg har ikke dit nummer gør jeg?" Det er sådan en beskidt lille trick.
 12. 12
  Kald dem op, og hvis du går ud med nogle venner invitere hende med.
 13. 13
  Men hvis du ønsker at være mere end venner med en pige, tale med hende så meget som du kan uden at falde ind i ven zone (hvis hun er genert, så få hende grine). Må ikke få clingy selv. Bare spille det cool og når tiden er inde spørge hende ud

Tips

 • Pas på din hygiejne. Bær deodorant, børste dine tænder og slid blot en antydning af cologne, men ikke overdrive det, pigerne kan lide det, når fyrene dufte godt
 • Smile. Piger har en tendens til at lide fyre mere, når de smiler.
 • Prøv at lytte til hende, og også snakke om dine egne personlige erfaringer.
 • Må ikke handle som en stalker.
 • Du ved, hvordan du føler, når du kan lide en pige, nervøsitet, hvordan du vil have hende så slemt? Piger føler på samme måde! Hvis du tror, ​​de er for god til dig, piger tror det samme.
 • Må ikke være alvorlige hele tiden. Piger ikke har tendens til at lide, at medmindre der bare er, hvem du er. De fleste piger vil hellere tage et alvorligt fyr over en poser som helst dag.
 • Når du ringer til hende, ikke holde pigen venter! Piger hader når de finder sig selv venter på dig til at ringe. Tro mig, de vil glemme dig.
 • Vær dig selv.
 • Hvis en pige er "tjekker dig ud," spille det cool og bare ignorere det.. Pigen får interesserede og begynder at tale til dig, så du behøver ikke nødvendigvis at starte.
 • Hvis en pige du kan lide begynder påtrykt dig rundt og gøre dig ændre dig selv, hun ikke det værd.

Advarsler

 • Kig ikke nogen steder under halsudskæringen. Det kryber piger ud, og de ​​vil være i stand til at lægge mærke til!
 • Selv hvis du ikke formår at finde en stor mængde af veninder, det er ikke en grund til at give op på dine mandlige venner.
 • Seriøst, rå og seksuel humor er en stor no-no, ikke bare i dine bestræbelser på at flirte, men blot generelt, da dette kan resultere i at blive slået i ansigtet
 • Prøv ikke at bruge rå eller seksuel humor, som du bruger, når med dine fyr venner. Piger vil synes du er pervers eller umodne. Medmindre hun bruger det først, så du kan joke tilbage med hende, men ikke overdrive det.