Wkadk

Sådan at fortælle, hvis en pige kan lide dig, selvom hun allerede har en kæreste

Lad os sige, at der er en pige på din skole, du kan lide, men hun har en kæreste! Hey, hun bare kan lide dig tilbage, men du skal være opmærksom på de signaler hun sender dig til at være sikker på om dette. Denne artikel kommer fra en udtalelse fra en kvinde, men husk, at næsten alle piger er forskellige.

Steps

Sådan at fortælle, hvis en pige kan lide dig, selvom hun allerede har en kæreste. Læg mærke hendes kropssprog, når hun taler til dig.
Sådan at fortælle, hvis en pige kan lide dig, selvom hun allerede har en kæreste. Læg mærke hendes kropssprog, når hun taler til dig.
 1. 1
  Læg mærke hendes kropssprog, når hun taler til dig. Nogle gange vil pigerne give fingerpeg, når du taler til hende. Hun kan bide hendes underlæbe en masse, når hun er omkring dig. Hun kan ikke nødvendigvis hænge ud med dig en masse at lide dig! Sørg for at du har en masse ting i dit hoved, at hun kan lide, fordi så ud af det blå, kan du tage dem ud.
 2. 2
  Se og se, om hun gør øjenkontakt med dig, eller stirrer på dig mere end én gang. "Dette er et godt fingerpeg om at fortælle, hvorvidt hun lide dig.
 3. 3
  Lyt til hvordan hun taler om sin kæreste og tonen i stemmen hun bruger! "Er hun snakke om alle sine fejl i en boret stemme? Hun ikke kan lide ham så meget, som hun plejede. Også, hvis du kender til sikker på, at hun har en kæreste, men alligevel taler til dig en masse og aldrig nævner ham, kunne det betyde, at hun kan lide dig.
 4. 4
  Se om hun forsøger at komme i nærheden af dig. Hun kan sidde ved dig, "uheld" se dig i hallen i skolen osv.
 5. 5
  Tænk over denne pige, og tænk så på sin kæreste. Er hendes kæreste uhøflig, mens hun er meget sød? Du har måske hørt, at modsætninger tiltrækker, men normalt ikke i dette tilfælde.
 6. 6
  Du må ikke ændre for denne pige, men prøv at blive hendes ønskede kæreste, og lad hende vide, at du kan lide hende. "For nogle kan det være nervepirrende, men piger som enhver fyr, der vil bare fortælle hende, hvordan han føler.
 7. 7
  Må ikke føle sig dårligt, hvis hun vender dig ned. Der er masser af fisk i havet, og hun kan have bare været helt tilfreds med sin kæreste! Dette er ingen grund til du to kan ikke blive venner.
 8. 8
  Vær tålmodig. Til sidst kunne hun komme rundt.

Tips

 • Hvis du har to tillidsfulde venner (en dreng, en pige) bede dem om at forsøge at finde ud af, om hun kan lide dig. Men ikke fortælle alle.
 • Det kan hjælpe, hvis du har en ældre søster, der kan fortælle dig, hvis hun kan lide dig eller ej.

Advarsler

 • Hvis pigens kæreste finder ud af du kan lide hende, vil han højst sandsynligt til at blive rigtig ked af med dig. Sørg for ikke at sprede den rundt.
 • Som nævnt før, piger varierer! Dette er blot en generel idé om nogle signaler fleste piger afgiver.