Wkadk

Sådan undgår besat af en fyr

Selv hvis du virkelig gerne en fyr, behøver du ikke ønsker dit forhold til (eller crush på) ham til at styre dit liv. Hvis du ønsker at holde afstand, her er nogle måder at holde fra besat af en fyr.

Steps

Sådan undgår besat af en fyr. Må ikke fortælle dine venner om din knuse.
Sådan undgår besat af en fyr. Må ikke fortælle dine venner om din knuse.
 1. 1
  Må ikke fortælle dine venner om din knuse. Hvis du fortæller dem, vil de opfordre denne indflydelse. For eksempel, de ofte vil skubbe dig, når han går af eller spredes nyerhvervede sladder om ham. Hvis du ønsker at komme over en fyr, er det bedst ikke at have dine venner konstant presser dig i hans retning.
 2. 2
  Tilgiv dig selv og ham for ikke at kunne lide dig, og du til at falde for ham.
 3. 3
  Forsøg ikke at følge ham overalt. han vil synes, du er en stalker.
 4. 4
  Prøv at forestille dig faktisk udgifter et liv med din fyr. Er det virkelig det værd?
 5. 5
  Få venner med masser af andre fyre. Ikke at gøre ham jaloux, men for at møde andre mennesker.
 6. 6
  Tag en hobby, noget andet at besætte dit sind. Du har et liv uden for denne fyr, så udforske det! Få at vide verden omkring dig.
 7. 7
  Hold dit perspektiv. Han er ikke i starten eller slutningen af ​​verden.
 8. 8
  Lav en liste over din ideelle fyr og visualisere det første møde i din mand.
 9. 9
  Spil matchmaker og oprette datoer for dine venner.
 10. 10
  Få en dagbog og skrive om din besættelse af at få det ud af dit sind.
 11. 11
  Find en ansvarlig voksen eller en ikke-sladderagtige ven til at tale om ting med.
 12. 12
  Hvis du spørger ham / hende ud, og du får afvist, så husk, at hvis han / hun havde sagt ja, end det ville have ondt mere som en break-up end bare afvisning.
 13. 13
  Stå af computeren. Selvom kigge gennem drengens Myspace eller Facebook-profil kan synes harmløs, dette blot øger besættelse og bliver en vane. Må ikke komme i vane med 'cyber-stalking ", som det kan føre til flere problemer end det startede med. Sunde relationer ikke centreret omkring computere og sociale netværkssider, begynder de med ansigt til ansigt interaktion.
 14. 14
  Prøv ikke at tænke på dem så meget. Det kan være svært ikke at tænke på ham / hende, men ikke tænke på dem hjælper. Hver gang du tænker om dem din besættelse tilbage. I stedet for at tænke på dem, tænke på andre ting, og hvis du absolut ikke kan stoppe, så tænke over deres fejl.
 15. 15
  Hvis du holder på at rødme, så prøv dit bedste for at trække vejret langsomt. Sig til dig selv i dit hoved, at hans / hendes vittigheder ikke er så sjovt, og analysere alle detaljer om ham / hende. Gør deres deres ånde stank? Er hans / hendes sneakers beskidte? Fokus på alle de negative ting.

Tips

 • Undgå at støde ind i ham. Hvis du ved, at han ville være på et bestemt sted eller gå gennem et bestemt gangen så undgå disse steder.
 • Men også være forsigtig, nogle fyre vil drage fordel af at se, hvor meget du kan lide dem til at få dig i sengen. En fyr vil fortælle dig alt, hvad du ønsker at høre, og lover dig præcis de samme ting, som du er indirekte fortæller ham, at du ønsker at høre. Så hvis du er ekstremt fysisk tiltrukket af ham, at han vil spille dig som en violin. Det vil være begyndelsen af ​​din undergang, når han får, hvad han ville have det, vil du være at bebrejde dig selv for, hvorfor han ikke kan lide dig længere, og du vil se, at han er en rigtig idiot.
 • Nyd at være dig selv og være omkring mennesker, der bruges til at gøre dig glad. Hvis det var ham, så tale med dine venner om det. Forblive positiv, fordi han ikke kan være den rigtige for dig alligevel.
 • Undgå at gøre øjenkontakt, når du ikke er i samtale.
 • Prøv at obsessing med et varmt fyr berømthed i stedet. Dette vil være sundere end besat med en fyr, du ser hver dag.
 • Hvis ingen af ​​de ovennævnte værker, og du finde dig selv desperat at stoppe lide ham, så her er der en hård, fjols bevis plan: Gå op til ham og fortælle ham, at du kan lide ham. Hvis han ikke kan lide dig tilbage, så forhåbentlig din forelskelse i sidste ende vil gå væk med tiden. Hvis han gør som dig, så vil du leve lykkeligt nogensinde efter. (Godt måske ikke lykkeligt, men i det mindste prøve det! Tro mig det vil arbejde!)
 • Må ikke kalde eller tekst fyr for meget, vil det skræmme ham væk, og det gør man ser trængende og usikre.
 • For ikke at nævne at undgå ham, hvis det er muligt, og hvis han ikke er din ven, og blot nogle fyr du havde en crush på, og derefter gå videre. Samt at undgå og eller ignorere ham, men ikke hvis han er din ven. Nogle gange vil det hjælpe, men ikke altid. Det er svært i starten, men når du begynder, og alle, vil du være bedre stillet, og måske er lykkedes at komme over ham. Må ikke tale med ham blive, kun til ham, hvis det er absolut nødvendigt,

Advarsler

 • Må ikke blive en af ​​de piger, der altid holder øje med drengene, ingen fyr ønsker at hænge rundt den slags pige, det er ikke attraktivt. Hvad er attraktiv er en pige, der har sit eget liv, og ikke kukkelure løbet drenge. Dette betyder ikke, at du ikke kan være begejstret, såret eller ked af, bare ikke basere hele dit liv omkring dem!
 • Afvisning er hårdt, men det er ikke enden af ​​verden.
 • Selvom mange mennesker tror, ​​at "få en ny crush vil hjælpe" det virkelig ikke. Det bare giver dig en anden til at lide og har brug for at stoppe smag igen i næste måned. Ingen virkelig ønsker at nu gør de?