Wkadk

Sådan date en arbejdsnarkoman

Der er dem af os, der krybe ved tanken om at arbejde weekender, og der er dem, der trives i det. Når de to verdener kolliderer, kan dating være stenet, med begge parter føler utilfredse.

Det er muligt at date en arbejdsnarkoman, hvis du er parat til at tale gennem de spørgsmål, udvikle grundregler sammen, der både du er glade for at holde, og finde kompromiser, både du kan leve med. Hvis du tror, ​​det er værd at forsøge at finde en vej gennem din date workaholism, vil de følgende trin giver dig en idé om, hvordan man griber udfordringen, selv om det betyder i sidste ende, at du opdager, at denne dato er bare ikke den ene for dig.

Steps

Sådan date en arbejdsnarkoman. Prøv at være forstående, før hoppe til negative konklusioner.
Sådan date en arbejdsnarkoman. Prøv at være forstående, før hoppe til negative konklusioner.
 1. 1
  Undersøg, om din date er en arbejdsnarkoman. Nogle afslørende tegn kan nævnes:
  • Du er den eneste person uden for din date familie, der er intimt. Han eller hun har ingen andre venner (medmindre de er også på samme arbejdsplads).
  • Han eller hun tager alt alt til fordel for arbejde, herunder dig.
  • Hver gang du kontakte din date, bliver han eller hun "stadig arbejder", uanset hvad timen. Din date synes at have en dårlig opfattelse af tid.
  • Selv vigtige begivenheder såsom en familie fødselsdag er ikke nok til at overbevise din date til at droppe arbejdet.
  • Din date besvarer telefonen, kontrollerer og sender e-mails, eller laver ordrer på nye forsyninger hele vejen igennem en dato.
 2. 2
  Prøv at være forstående, før hoppe til negative konklusioner. Det kan være virkelig frustrerende, når din date er aldrig mulighed for at deltage de samme funktioner og aktiviteter, som du, men det er vigtigt at forsøge at forstå det drev, lidenskab og betydningen af ​​det arbejde for din date. Læring, hvorfor arbejdet er så vigtigt for din date kan øge din egen forståelse og værdsættelse af de behov bag at arbejde så hårdt. Overvej de mulige årsager, hvad du ser som arbejdsnarkomani:
  • Jobbet betyder en hel del til din date.
  • Det er en lidenskab, især hvis det er din date egen virksomhed eller noget, han eller hun ønskede at gøre alle hans eller hendes liv.
  • Der er en løbende stor arbejdsbyrde og din date er samvittighedsfuld til at gøre hans eller hendes side til at overholde tidsfrister og arbejdsbelastning.
  • Jobbet kommer med lange arbejdstider, herunder nætter og weekender. Hvis din date accepterer dette, er det vigtigt for dig at lære at acceptere det også.
  • Det er blevet en vane godt før du kom, og det er svært at bryde den.
 3. 3
  Tal med din date om hans eller hendes arbejdsliv. Find ud af alt, hvad du kan om, hvad der inspirerer og driver din date på arbejdspladsen. Måske forstå dette bedre, vil hjælpe dig med at klippe dem nogle slæk. Selvom alle disse er indikatorer, at din date kan være permanent optaget, kan de vækker en vis sympati i dig.
  • Det er en forretning start-up (altid en meget hård tid i livet).
  • Din date søger en forfremmelse og den eneste reelle måde at komme i betragtning til det er at blive set arbejder hårdt hele tiden.
  • Din date kommer fra en familie af hårde-arbejdere og blev opdraget til at opfatte lange arbejdstider som "normen". Og er helt tilfreds med det!
 4. 4
  Kig på dine egne overbevisninger og holdninger om at arbejde. Spørg dig selv, hvad din egen holdning til arbejde, er at se, om du laver mere af sagen, end den fortjener, eller måske forvirrende ambition med arbejdsnarkomani. Hvis du ikke synes det er en god ide at gøre mere end det minimum på arbejdet, eller du er en person, der har et job, der ikke bløder ud sæt timer, kan du have en meget anderledes tankegang fra din date om niveau af dedikation til at arbejde. På den anden side, hvis du er en reformeret arbejdsnarkoman, eller nogen, der tror dybt i en work-life balance, kan hvad du observere allerede være en god indikator for advarselsskilte for dit forhold fremtidsudsigter. Det kan hjælpe at se nogle af fordelene ved dating en arbejdsnarkoman:
  • Du får en masse tid til dig selv til at forfølge dine egne interesser uden at have din date vejrtrækning ned din hals hele tiden.
  • Dit kærlighedsliv kan være bedre og sundere end du forventer - forskning udført af professor i psykologi Jonathon Schwartz viste, at seksuel tilfredsstillelse scorede højest for kvinder dating eller gift med arbejdsnarkomaner.
  • Du vil ikke ender med at føle kvalt af en dato, der er trængende, kompatibel, eller kedeligt.
 5. 5
  Tal med din date om, hvordan deres workaholism gør du føler. Det er det punkt, hvor du kan være i stand til at nå frem til en. Hvis det er tilfældet,! Stor Eller, kan det være det tidspunkt, hvor du indser, at din arbejdsnarkoman dato tager workaholism for langt og vil ikke nogensinde virkelig passer dig i. Fortæl din date, hvordan det føles at spille andenviolin i forhold til hans eller hendes job og give nogle faktuelle eksempler gange, når din date arbejde har forstyrret din dating liv sammen.
  • Forklar, at du fuldt ud forstår hans eller hendes passion for jobbet, men at du vil have nogle balance, således at de to af jer har også kvalitetstid sammen.
  • Undgå at lægge skylden. Bare fremføre kendsgerninger og hvordan den lystige-go-runde af aldrig være sikker, om ikke din date er tilgængelig påvirker dig personligt. Det er vigtigt at huske, at "for arbejdsnarkomaner, alle æg fra selvværd er i kurven arbejde", så at kritisere deres arbejdspladser beslutninger vil ikke endear dig til din date.
  • Forklar, hvordan du gerne vil tingene skal være, og derved realistiske være. Beder om lidt mere tid sammen, er rimelig, men beder om din dato for at få et nyt job er ikke!
 6. 6
  Enige om nogle grundregler. Hvis du føler, at din date har reageret godt på din tale, tyder på, at de to af jer lave nogle grundregler, eller, for at sikre sundheden for din dating liv. Mens du sandsynligvis ikke få omfanget af aftalen til mere tid sammen, at du leder efter, skal du gå ind i denne forhandling i god tro, forventer at sænke nogle af dine egne forventninger så godt, hvis du er parat til at gøre dette arbejde.
  • Spørg, at din date slukke hans eller hendes telefon under en dato, medmindre det er en ekstrem nødsituation.
  • Spørg for ingen eller sende en mail under datoen.
  • Overvej at have visse nætter afsat til netop jer to minus arbejde. Måske lørdag eller søndag aften er en god aften for jer begge at røre base, spise sammen og se en film. Prøv at gøre dette en regelmæssig dato nat.
  • Overveje møde op til frokost en gang om ugen. Hvis du er parat til at gå på kompromis, gøre frokost dato i nærheden af ​​din date arbejdssted at opmuntre ham eller hende til at se dette som en nem ting at gøre.
  • Hvis din date accepterer, at der sandsynligvis er en stor afhængighed af at bruge mere tid på arbejdet end at lægge på plads mere effektive arbejdsgange og er villig til at se på mulighederne, overveje, om du kan hjælpe med eventuelle forslag til forbedring af work / life balance.
  • Undgå nagende, indlæg eller klynker på dette punkt. Det vil ikke gøre nogen forskel, men det vil gøre dig vises smålige og klæbende. Hvis din date er uforpligtende eller nægter at drøfte de spørgsmål, begynde at tænke alvorligt over, hvor dette forhold er overskriften.
 7. 7
  Hvis der, efter at tale det igennem, føler du, at fortsætte med at date din arbejdsnarkoman dato ikke kommer til at arbejde ud, klippe dit tab nu. Hvis du føler følgende erfaringer gælder for dig, er det sandsynligt, at din dating forhold er dømt:
  • Du har ikke fået det i dig at holde være tålmodig med det arbejde undskyldninger.
  • Din date vil ikke drage nogen kompromiser under det foregående trin.
  • Du føler, at din date aldrig er helt opmærksomme på dig, når du er sammen, at der altid er det ene øre til telefonen, tanker om arbejde går gennem hans eller hendes hoved selv når du konversere.
  • Du er intenst jaloux på arbejdspladsen som værende "den anden interesse" og føler, at den tid, arbejde tager op er langt mere end dit forhold.
  • Du føler han eller hun er ved at blive ligegyldige for dig, eller hvis han eller hun er konsekvent at bryde en eller flere af de grundlæggende regler, du har accepteret sammen.
  • Intet nogensinde ændrer. Det føles som et løbebånd, der går rundt og rundt, og at din date vil aldrig få væk fra det, uanset hvad. For eksempel din date business "start-up" stadig "starter op" år efter det begyndte!
  • Du kan ikke hjælpe, men føler, at din date har en dårlig fornemmelse af prioritering, mangler evnen til at planlægge ordentligt, eller blot at smide timer ved arbejde problemer i stedet for at finde kreative og bæredygtige løsninger.
 8. 8
  Kig efter de advarselstegn, når dating igen. Hvis du får ud af et forhold med en arbejdsnarkoman grund af arbejdsnarkomani, altid holde skiltene i tankerne for fremtidige potentielle datoer. Det er nok en god idé ikke at komme ind i et nyt forhold med nogen, der:
  • Gør datoer med dig, men holder annullere dem i sidste øjeblik.
  • Siger, at han eller hun vil få tid til dig, men aldrig formår at gøre det.
  • Foredrag om arbejdet non-stop, herunder fortæller dig, at forretningen går gennem hårde tider, eller har en masse arbejde at komme igennem, etc.
  • Opfører sig som om han eller hun er uundværlig, når du diskuterer arbejde.
  • Du er venstre venter aldre, mere end én gang, for et arrangeret dato sammen.

Tips

 • Måske har du brug for at tage et blad ud af hans eller hendes bog og deltage lidt mere for at dit eget arbejde?
 • Må ikke aflede din date, mens de arbejder. Det er meget frustrerende, når du har fået til at fokusere, men nogen er distraherende dig - være årsag til at holde op din date med opkald, tekster og e-mails er ikke et smart træk!
 • Forstå, at din date måske ønsker du bare så meget som du vil have ham eller hende. Han eller hun er ikke at være ligegyldige, men snarere, prøv at se det som bare at være opmærksomme på hans eller hendes arbejde.
 • Når din date er optaget, tage tid til dig selv. Gå ud med venner, tage et langt bad, forkæle dig selv.
 • Er du i stand til at hjælpe din date ud måske? Hvis han eller hun bruger en masse tid på arbejde på grund af desorganisering, dårlig time management, eller ikke forstår tingene godt, er du i stand til at tilbyde hjælp i disse områder (uden nøjeregnende, selvfølgelig)? På den anden side, du er ikke din date sekretær, så ikke overdrive det.
 • Må ikke kræve hvert sekund af din date opmærksomhed. Det kommer fra den ene yderlighed til den anden.

Advarsler

 • Undgå at forsøge at ændre din date. Du kan ikke stoppe ham eller hende i at arbejde, og du helt sikkert ikke ønsker at være årsagen din date mister sit job.
 • Må ikke være klæbende og trængende og whiney. Du er ikke et lille barn.
 • Arbejdsnarkomani er nok den mest socialt tolereret afhængighed. Mange mennesker vil kæmpe med næb og kløer for at forsvare nytten af ​​at være en arbejdsnarkoman. Hvis det ikke gør gel med dig, må du ikke ændre dine egne forestillinger. Arbejdsnarkomani er ikke sundt langsigtet og er ofte et tegn på, at arbejdsnarkoman har dårlige prioriteter og vil ikke være i stand til at opretholde denne tempo. Det er ikke din sted at dømme eller prædike, men hverken er det dit sted at hænge om ensom og ulykkelig venter på det uundgåelige nedfald.

Ting du behøver

 • Gode ​​ideer til datoer, der fortryller din arbejdsnarkoman interesse