Wkadk

Hvordan du får din kæreste til at hænge ud med dig

Kan ikke synes at få din kæreste til at tilbringe nok tid sammen med dig? Føler sig afvist og skubbet til side af din mand? Nå her er hvordan du får din kæreste til at tilbringe mere tid sammen med dig.

Steps

Hvordan du får din kæreste til at hænge ud med dig. Undersøg dine følelser, og hvorfor du føler som om han ikke er bruger nok tid sammen med dig - hvis du kan behandle og forstå dine tanker på egen hånd, så at finde en løsning og udtrykke dem er meget lettere senere.
Hvordan du får din kæreste til at hænge ud med dig. Undersøg dine følelser, og hvorfor du føler som om han ikke er bruger nok tid sammen med dig - hvis du kan behandle og forstå dine tanker på egen hånd, så at finde en løsning og udtrykke dem er meget lettere senere.
 1. 1
  Undersøg dine følelser, og hvorfor du føler som om han ikke er bruger nok tid sammen med dig - hvis du kan behandle og forstå dine tanker på egen hånd, så at finde en løsning og udtrykke dem er meget lettere senere. Det kan være, fordi du føler, at han føler sig flov over dig, eller fordi du har brug for mere tid, end han i øjeblikket er at give dig eller noget andet. Skriv dem ned i et privat sted, hvis du har til.
 2. 2
  Forklare ham, hvordan du føler om situationen. Han kan simpelthen ikke blive oplevet i relationer eller tror, ​​at du er fint med, hvordan tingene er i øjeblikket i gang. Fortælle ham hvordan du føler, kan være alle situationen behov. Vær sikker på at fortælle ham i en rolig og logisk måde - intet slår en fyr off mere end at være til desperate eller følelsesmæssig når du forklarer ting. Hvis du får hans mening kan du finde nogle nemme måder at løse tingene på. Uanset problemet, kommunikation er nøglen til at løse det.
 3. 3
  Være behageligt at være omkring med ud at ændre, hvem du er som person. Hvem ved, kan han finde hænge ud med dig at være stressende, men ikke ønsker at fortælle dig, hvis han sårer dine følelser. Ting, der kan stoppe din kæreste ønsker at tilbringe tid sammen med dig, kan omfatte, at være for klæbende eller afhængig af ham, hele tiden at kritisere eller sætte ham ned, konstant invitere venner sammen eller gå steder, han ikke kan lide. Bemærk dog, at bare fordi han ikke bruger nok tid sammen med dig betyder ikke det er din skyld - men bliver nemmere at være omkring aldrig gør ondt.
 4. 4
  Find aktiviteter, som du både kan nyde at gøre sammen. Uanset om det er en gåtur eller tur til stranden eller film, finde noget, som du begge kan få begejstrede og gøre sammen. Prøv så mange forskellige ting, som du kan, indtil du finder et par, som du begge virkelig nyde så tingene ikke bliver banalt. Prøv at tænke tilbage til hvor du mødte ham, og hvilke aktiviteter du brugte til begge gøre, når du første gang blev gå ud.
 5. 5
  Foretag. Så meget som det kan gøre ondt, nogle gange er du måske bare nødt til at gå til en sports matche med ham eller se fjernsyn. Hvis du gør ting, han kan lide at gøre, han vil være langt mere modtagelig for at tilbringe tid sammen med dig, når du laver ting, han ikke nyde også.
 6. 6
  Vær venlig og åben for hans tanker og følelser, mens de stadig være tro mod din egen. Må ikke tvinge ham til at gøre ting, som han ikke er komfortabel med og være hensynsfuld. Forsøg ikke at gøre ham jaloux eller stresset bare for at gøre ham til hænge ud med dig.
 7. 7
  Vurdere situationen efter et stykke tid at se, hvis ting har forbedret. Hvis du finder din kæreste tilbringe mere tid sammen med dig på en underholdende måde, tillykke, du har lige fået din kæreste til at hænge ud med dig mere. Men hvis han stadig nægter at tilbringe tid sammen med dig på trods af din gode indsats, så det faktum, at tingene ikke fungerer ud. Du må simpelthen ikke har fælles interesser, at han ikke kan lide dig så meget som du tror eller han er bare den slags fyr, der ikke bruger meget tid sammen med sine partnere. Hvorom alting er, er han tydeligvis ikke give dig den opmærksomhed han har brug for, så hvis du ikke er fortrolig, kan du overveje at forlade ham. Forklar hvorfor på en klar måde, og at finde nogen, der opfylder dine behov.

Tips

 • Be happy i dig selv først. Folk, der kan være tilfreds med kun sig selv for virksomheden er som regel en masse mindre afhængig af andre til at tilbringe tid med dem. Selvfølgelig er det altid rart at have din kæreste hænge ud med dig mere, men at være lykkelig i dig selv altid hjælper.

Advarsler

 • Forsøg ikke at tvinge situationen for meget - lette ham til at tilbringe mere tid sammen med dig, eller du kan kun lykkes i at skubbe ham længere væk.
 • Må ikke bare antage en grund til hvorfor han ikke bruge en masse tid sammen med dig, indtil du sidde ned og snakke om det. Han kan være uvidende om problemet, mens du har mistanke om en affære. Så du skal ikke hoppe pistolen!