Wkadk

Hvordan at være en elskerinde

At blive en Mistress til en gift mand er ikke noget at indgå let. Der er ingen "rigtige årsager" at fremkalde nogen til at engagere sig i en affære med dig. Hvis han elsker dig, og du elsker ham, bør han simpelthen adskille og blive skilt fra sin kone til at være sammen med dig. Hvis han ikke er parat til at gøre det, så være sikker på, at han elsker sin kone, og du er blot hans legetøj. Må ikke begå den fejl at sætte lighedstegn sex med kærlighed. Derfor skal du ikke antage, at hvis han er at have sex med dig, han elsker dig og ikke elsker hende, da det modsatte kan være sandt. Mænd kan elske deres hustruer og sove med en anden... det er simpelthen ikke det samme for mænd og kvinder. Have en affære med en gift mand er ikke et spil. Det er en forpligtelse med en meget høj pris. Folk kan, og normalt, få ondt.

Steps

Hvordan at være en elskerinde. Spørgsmål dine motiver meget omhyggeligt.
Hvordan at være en elskerinde. Spørgsmål dine motiver meget omhyggeligt.
 1. 1
  Spørgsmål dine motiver meget omhyggeligt. Hvis du finder en gensidig tiltrækning med en gift mand spørge dig selv, hvis du virkelig ønsker at forfølge dette forhold vel vidende, at du vil tilbringe ferie alene, og at du vil altid tage en bagsædet til sin familie.
 2. 2
  Være diskret. Indse, at hvis du gør noget for at forårsage sin kone til at opdage din hemmelighed, vil han kun hade dig for det, og du vil sandsynligvis miste ham.
 3. 3
  Vær forberedt på at skulle arbejde hårdere end sin kone at holde på ham. Du kan undværes. Hun er ikke. Hun får halvdelen af ​​sine aktiver, hvis de skilsmisse. Han har arbejdet hårdt for det, han har opnået, og hader tanken om at miste det. Hans børn har brug for ham, og hvis han er den slags mand, du tror, ​​han er, vil han ikke ønsker at såre sine børn.
 4. 4
  Gør din tid sammen uforglemmeligt. Det betyder, de sjove, uforpligtende ting såsom kanonbrag intimitet, overbærende fantasier, og lytte når han har brug for at snakke. Det er de ting, han ønsker fra dig. Være hans fantasi pige. Han har nok virkelighed i hans liv.
 5. 5
  Give ham den ubetingede kærlighed han ønsker. Hvis du virkelig ønsker at holde på ham, skal du acceptere, at engagement er ikke at være. Det betyder ikke, du bliver en dørmåtte. Langtidsholdbare anliggender er bygget på tillid, intimitet og respekt, ligesom enhver god relation er. Normalt langsigtede anliggender er anliggender af intellektet samt anliggender i hjertet og kroppen.
 6. 6
  Hold nogle personlige tid og rum. Sørg for at han forstår og respekterer, at du har et liv uden for ham. Du er ikke hans Tjener, du er hans respekteret elsker og fortrolige.
 7. 7
  Manipulering og truede med at afsløre sagen og barnlige spil og narrestreger kun gøre dig se umodne og truet, og helt sikkert er ikke attraktivt. De vil kun tjene til at gøre ham spørgsmålstegn ved, hvorfor han er hooked op med sådan en møtrik sag.
 8. 8
  Selvom du er sikkert sindssygt jaloux på sin kone, modstå trangen til at nedgøre hende foran ham. Først og fremmest er der ingen grund - trods alt, er du den ene forsøger at tage noget, der ikke er dit, så du er ikke i stand til at bedømme hende, for det andet det gør man ser ondskabsfuld og usikre. Der er ingen grund til at være vred på konen for at være hvad fangede hans øje FØRST.
 9. 9
  Forestil dig, hvordan du ville føle, hvis nogen sov med din mand, far til dine børn, og sætte dig selv i deres sko og spørge dig selv, hvorfor du gør noget så smertefuldt og rive en uskyldig familie fra hinanden... udtrykket hjem wrecker blev opfundet for en grund.
 10. 10
  Kig efter den kærlighed, som du ønsker og fortjener i et forhold, der er sundt og har LØFTE - Denne ene ikke. Han vil ikke forlade hende for dig... du er næstbedst, og nødt til at acceptere denne stilling... eller du kan bare gå ud og finde elsker den traditionelle måde....
 11. 11
  Må ikke bryde nogen hjerter!

Tips

 • Det hjælper at være en meget selvstændig kvinde, der trives på udfordringer og nyder at være alene.
 • Se på, hvad du har som mere af et arrangement end et forhold. Du kan ikke bede en gift mand til at være din kæreste, fordi han er bare ikke tilgængelig til at opfylde denne rolle. Du er nødt til at acceptere, at du deler ham.
 • Hvis det under affære, du møder en mand med kæreste materiale, gribe chancen med begge hænder, som efter al sandsynlighed din gift mand vil aldrig forlade sin kone.
 • Efterlad ingen spor-det kan føles godt at læse og genlæse bogstaver / sms / noter, men det vil føre dig til at blive fanget.
 • Alt hvad du fortæller ham, bør være en ego-booster. Må ikke kritisere ham under nogen omstændigheder.
 • Aldrig kalde / msg eller nogen form for kontakt, når han er hjemme hos her.let ham kontakte u.that forsikrer, at det er sikkert at snakke.
 • Oprette en fælles web-baseret e-mail-adresse til spores flirtende emails og billeder
 • Hvis du virkelig bekymrer sig om hinanden, dyrke et smukt venskab, der mest sandsynligt vil overleve (og måske endda erstatte) den oprindelige nyhed og spænding, der dont virkelig beløbe sig til meget i det lange løb. Holde det meningsfuldt holder den fra at være trivielle og "beskidte". Hvis der ikke er nogen reel omsorg og bekymring så måske genoverveje.

Advarsler

 • Vær forsigtig, kan du ikke være så stærk en uafhængig, som du tror du er. Du vil formentlig komme til skade.
 • Sandsynligheden for at blive såret er meget høj. De fleste gifte mænd vil ikke forlade deres ægtefælle, medmindre de bliver fanget. Selv da, kan de prøve at arbejde ting ud med hende, hvilket normalt betyder forlader dig bagefter. Hvis du forsøger at "break-dem-up" vil du blive fjenden til ham og miste ham, selvom hun forlader ham.
 • Jo mere du forventer fra en ekstra ægteskabelig affære, jo mere sandsynligt du er til at blive skuffet.