Wkadk

Hvordan man kan overvinde jalousi efter en pause op

Selv hvis en break-up var uundgåelig, og du er sikker på at du er bedre stillet, kan du ikke automatisk stoppe bekymre sig om den anden person. Det er almindeligt at spekulere på, hvordan de har gjort, hvad de har været op til, og vigtigst, om de stadig savner dig, eller de er kommet videre. Indlæg break-up jalousi er nogle gange et endnu større problem end den, du i sidste ende føler, når du er i et forhold, fordi du nu kommer til rent faktisk ansigt din værste mareridt, når han eller hun får en ny dato. Alle de anonyme potentielle date gribbe har nu slået sammen og materialiseret i en virkelig person af kød og blod. Og måske den værste del af det hele er, at du ikke længere har ret til at protestere. Din første indskydelse er at føle sig vred, forrådt og skuffet. Så meget som du forsøge at overvinde disse følelser, de holder beslaglæggelse dig og gør dig flipper ud.

Heldigvis dette spørgsmål er en smuk fælles én og - tro det eller ej - ikke halvt så hårdt for at overvinde som det ser ud i begyndelsen. Her er nogle forslag til at hjælpe dig med at overvinde en sådan jalousi efter et break-up.

Steps

Hvordan man kan overvinde jalousi efter en pause op. Må ikke bruge tid på at tænke over, hvad din jalousi er "faktisk" om.
Hvordan man kan overvinde jalousi efter en pause op. Må ikke bruge tid på at tænke over, hvad din jalousi er "faktisk" om.
 1. 1
  Få dig sammen. Gentag for dig selv så meget, som det tager at i sidste ende alt vil vise sig til det bedre. Husk, at det ikke er en reel, fysisk faktor, der ansporer din vrede, frygt og panik. Der er intet der kommer op, der truer dig, men snarere, det er alle inde i dig og dit job er at slippe af med det, for at føle sig i harmoni igen. Når du overbevise dig selv at du er sikker, vil du begynde at føle i kontrol og i stand til at håndtere alle former for negative følelser.
  • Tag en head-on tilgang til dine negative følelser. Snarere end at betragte dem som uundgåelig og naturlig, søge veje til at ændre dem i nyttige holdninger, dem, der vil støtte dig i stedet få dig til at føle sig magtesløs og hjælpeløs. Vær klar over, at negative følelser holde dig forbundet til tab, mens en positiv holdning gør det muligt at give slip på den person, mens du stadig erkende, at du engang havde et forhold til denne person uden at forårsage dig til at føle forstyrret.
  • Vær venlig mod dig selv. Har du virkelig brug for at sætte dig selv gennem dette? Nej!
 2. 2
  Må ikke bruge tid på at tænke over, hvad din jalousi er "faktisk" om. Fokus på de negative følelser vil sætte dig i en sårbar position. Du kan nemt forveksle vrede og frygt, som betyder, at du stadig er forelsket i din ex, og at du har brug for at få dem tilbage. Øje med deres nye flamme - hvem de er, hvad de gør, hvordan de kan fjernes - er endnu værre og mere farlig. Tanker om dem vil ikke hjælpe dig klar over, hvad du ikke kan lide ved dig selv og hvad du har brug for at ændre. Sådanne tanker vil kun fælde dig i mere frygt, selv-tvivl, smerte og jalousi, og vil forhindre dig i at komme videre.
  • Husk på, at dissekere Nitty Gritty, hvad der kunne eller burde have været der lever i fortiden ved at lade nostalgi fælde dig ind i en tidligere periode af livet. Selv om der ofte er angivet, apt ordsprog "Det er bedre at have elsket og mistet end aldrig at have elsket på alle" overset er lige så ofte, men alligevel er det langt sundere at forstå, at du engang elskede denne person, men at nu er det tid at komme videre. Det er muligt at værne om oplevelsen for hvad det var uden at lade det trække dig tilbage hele tiden.
  • Og hvis du virkelig kan ikke stoppe undrende på sin mest basale, jalousi er om at ville noget, du føler, du ikke har. Den eneste lektie for dig at tage væk fra dette er at besvare for dig selv, hvad det er, der mangler inde i dig, og for at afhjælpe det ved at koncentrere sig mere om personlig vækst (se nedenstående trin). Tænk på det på denne måde - også selvom du fik X person tilbage, ville denne dybe gnavende hul indeni udfyldes? Nej - fordi ingen person kan udfylde en intern utilfredshed, kun du har denne beføjelse.
 3. 3
  Kig dig omkring. Ja, se dig omkring - dit hjem, dit kontor, din familie, venner, karriere, etc. Anerkend alle de store folk og omkring dig. Fokus på de mennesker, der gør dig glad. Tænk på så mange som muligt, pæne ting, folk har komplimenteret dig om, at gøre det vil hjælpe dig til at begynde at føle tillid og taknemmelig, udløser du ønsker at udrette mere de gode ting, der bringer dig glæde, bjerger forbrændinger fra jalousi og fylder tomhed.
 4. 4
  Få en buffer, i hvert fald i begyndelsen. Hvis du er ekstremt heldig, vil du sjældent eller aldrig se din ex og deres nye kæreste, igen. Men hvis du ikke kan undgå at støde ind i dem, så sørg for du er ikke alene, når du ved, du kan ikke undgå det akavet møde. At have en buffer, en medskyldig, vil du føle dig mere sikker. Venner og kolleger vil også distrahere dig og forhindre dig holder øje med det lykkelige par.
  • Lyt til dine venner og familie. Det er muligt, at de har en sund perspektiv af situationen, som den har udviklet sig, og kan give dig gode råd til at håndtere det. Må ikke automatisk antage, at de vil sige noget bare for at gøre du føler dig bedre, kigge efter de perler af sandheden.
 5. 5
  Tag den store vej. Selvfølgelig kan du ikke altid være ledsaget af en anden person til at hjælpe dig med at afbalancere den vanskelige situation. Når det uundgåelige møde op sker, og du er ved dig selv, være både rart og tilbageholdende. Det er vigtigt at være høflig, men ingen forventer af dig at behandle dem som dine bedste venner. Forsøger at ville se både akavet og insincere og vil kun understrege dig mere.
  • Have hurtige exit undskyldninger allerede planlagte, såsom: ". Det er dejligt at se dig Bob / Jane Jeg er ked af jeg ikke kan bo og chatte, jeg har et hår udnævnelse Jeg er allerede for sent til." Eller "! Dejligt at se dig Bob / Jane Ønske jeg kunne tale, men jeg har fået at indsamle min chef fra lufthavnen og trafikken dårlige "eller blot:". Hi Bob / Jane Det er godt at se dig ser så godt.. Jeg vil se dig omkring! " Du behøver ikke at tilbyde en forklaring, medmindre du vil, men prøv dit bedste for ikke at give væk dine følelser gennem ansigtsudtryk eller ved at børste dem væk brutalt.
 6. 6
  Se dine bedste. Dette er ikke for at gøre din ex indse, hvad han eller hun har tabt (og ønsker dig tilbage), eller at bevise over for nogen, at du er bedre end deres nye elskede en. Gør det, fordi du fortjener det, du skylder dig selv at skinne og vise verden det bedste du kan være. Der er ingen bedre middel til at overvinde jalousi og trods end en frisk infusion af.
 7. 7
  Hold dig travlt. Finde noget at holde dig beskæftiget hele tiden vil tage op al din tid, hvilket sikrer, at der ved udgangen af ​​den dag, du vil være for træt og stolt af dine præstationer selv at tænke negative ting. På den anden side, vil dette garantere dig beundring og jalousi (!) Af de andre og endnu engang overbevise dig hvor fantastisk du er. Dette kan være en stor mulighed for at lade din kreative side blomstre og forbedre professionelle selv, hvis du behandler det som en tid for personlig vækst og tillader dig selv de nødvendige muligheder.
 8. 8
  Vær din store prioritet. Uanset hvad du gør, så husk at alle dine handlinger bør være fokuseret på. Når du er blevet den vigtigste person i dit liv, vil du indse at du har været i bevægelse på, så hurtigt, at fortiden vil være for langt bagud til at tænke over. Din ex og den anden kvinde / mand bliver bare en vag hukommelse, en del af din oplevelse og intet mere.

Tips

 • Husk alle de ting, du aldrig har haft tid til at gøre, fordi du var for travlt med dit forhold? Forkæl dig selv med denne saftige bunke af ulæste blade, bruge en hel weekend arbejde på din bil, forberede dig selv, at syndigt lækre flotte dessert eller gå til den nye butik, som du altid køre forbi, men aldrig gik ind. Nu har du både mulighed for og nødvendigheden af ​​at holde travlt med behagelige aktiviteter som disse.
 • Skift, ændre forandring! Reorganisere din lejlighed, male nogle vægge, få en ny frisure. Når du er færdig, skal du gøre det samme for din bedste ven. Enhver ny forbedring i dit liv vil opdatere dit sind og gøre dig føle sig meget bedre.
 • Der er flere mennesker derude!

Advarsler

 • Flirt, men forsigtigt! Det er aldrig anbefales at haste ind i et nyt forhold umiddelbart efter et break-up. Endnu mindre så hvis dit motiv er at udligne eller gøre din ex jaloux. I sidste ende vil du bare have flere spørgsmål at beskæftige sig med. I stedet give dig selv sunde små portioner af ikke-engagerende flirtende chatter eller danse en gang imellem. Men ingen alvorlige dating, indtil du føler evne og har brug for at begå igen.

Ting du behøver

 • Journal - for nogle mennesker, er at skrive ned følelser den bedste måde at sortere igennem dem
 • Nye muligheder og fritidsinteresser
 • Tro på, at alt vil vise sig den måde, det er meningen, at
 • Tillid til dig selv