Wkadk

Hvordan til at gøre op med din partner efter en kamp

Ethvert forhold er forskellige, men de fleste par har kampe en gang imellem. Partnere, der forbliver sammen for langdistanceflyvninger normalt finde ud af en måde at gøre op og komme videre. Hvis du ikke ønsker at foregive kampen aldrig sket, og bare vente på spændingen til at blæse over, så lære at gøre op på en åben og sund måde.

Steps

Hvordan til at gøre op med din partner efter en kamp. Kommunikere, hvad der er mest sandt for dig i en sætning.
Hvordan til at gøre op med din partner efter en kamp. Kommunikere, hvad der er mest sandt for dig i en sætning.
 1. 1
  Kig under argument. Der er et ordsprog: "Du er aldrig kæmper for grunden til at du tror." Det kan ligne du kæmper om penge, sex, eller noget andet, men der er normalt en vis følelse nedenunder, er ikke blevet fuldt udtryk, måske endda noget, du ikke havde indset du følte. følelse kan hjælpe dig med at falde til ro og gøre op med din partner. Almindelige følelser, mange kampe kan spores til at omfatte:
  • Utilstrækkelighed. Du føler at du ikke er god nok, og du kan ikke helt tro, at din partner ønsker en som dig - i hvert fald ikke for længe.
  • Frygt for nedlæggelse. Du er bekymret for, at din partner vil forlade dig - bogstaveligt talt, måske ved at snyde på dig eller ved at blive følelsesmæssigt fjernt. En lille smule alene tid efter en kamp er god, selv om. Den lader hver enkelt partner køle ned, så hidsige tingene ikke sagt.
  • Følelse tages for givet. Du føler unappreciated, måske brugt.
 2. 2
  Kommunikere, hvad der er mest sandt for dig i en sætning. Lær hvordan man øver ikkevoldelig kommunikation. Fortælle din partner noget lignende "Jeg føler bange, når jeg ser dig tale med andre piger," eller "Jeg føler vrede jeg ikke har penge til at betale for dette lige nu" giver dig mulighed for at komme til centrale spørgsmål og ofte hjælper ham eller hende til at forstå dine følelser uden at skændes om det.
 3. 3
  Tage ansvar. Vidste du snappe efter din partner? Forsøger du at kontrollere udfaldet af kampen? Er det nemmere at få, hvad du ønsker, ved at manipulere situationen snarere end at spørge direkte? Vi alle gøre disse ting til en eller anden grad. Hvis du kan finde en måde at eje op til din del i det argument, uden at forsøge at skyde skylden eller forkert dig selv eller din partner til den, kan det åbne op for en helt ny dialog.
 4. 4
  Være ydmyg. Nogle gange, hvis du kan undskylde for noget, du gjorde (selvom du ikke "start" det), kan det afvæbne din partner og resultere i ham eller hende undskylde så godt. Noget lignende, "Det er ikke, hvor jeg ønskede det at gå, og jeg er så ked af det har. Kan vi tage en pause fra uenigheden, indsamle os selv og prøv igen, men denne gang mindre vred?" Husk altid: ikke undskylde for ting, du ikke gjorde bare så kampen vil være forbi. Være oprigtig.
 5. 5
  Slip for at være rigtige. Ønsker at vinde et argument er den sikreste måde at holde den i gang. Det er en no-win situation, og holder dig fra virkelig forbinder med din partner. Der er et gammelt ordsprog: "Vil du hellere være rigtigt eller være glad"
 6. 6
  Lad din partner lærer i hans eller hendes egen måde. Du kan kun styre dig selv og dit eget tempo for læring. Hvis din partner ikke får det, kan du ikke tvinge ham eller hende til at se, hvad problemet på din måde. Der er oplysninger i ethvert argument for jer begge, men det er umuligt at få nogen til at se tingene fra dit synspunkt. Enten de gør, eller ikke gør.
  • Hvis du holder ud for en undskyldning, og din partner er ikke at give det, overveje åbenlyst tilgive ham eller hende alligevel. Denne form for accept, hvis du ikke gør det på en nedladende måde, kan vise, at du accepterer din partners ufuldkommenheder, som kan hjælpe ham eller hende være mindre defensiv. Eksempel: Efter kortfattet udtrykke, hvordan du føler (som beskrevet tidligere), siger "Jeg ved, du ikke mener at såre mine følelser ved at glemme vores jubilæum jeg stadig føler ondt, men jeg er villig til at stole, at du didn '. t gøre det med vilje, og du vil prøve at huske næste gang. OK? "
 7. 7
  Sætter pris på din partner. Jo før du to kan opleve en form for glæde og lethed, jo bedre. Succesfulde relationer har en fem-til-en forhold mellem merværdi til kritik. Handlinger, der skaber ægte positive følelser vil bidrage til at genopbygge den følelsesmæssige bankkonto i dit forhold ved at lægge mærke og udtrykke masser af ting, som du virkelig kan lide ved din partner og dig selv, og den måde, man er sammen. Hvis du stadig føler dig nede over det hele, dog starte med dig selv.
 8. 8
  Sætte grænser. Hvis dit argument har været en grim en, kan du ønsker at lave en aftale med din partner om de grænser og vilkår for dit forhold. For eksempel, "Jeg er enig om ikke at kalde dig grimme navne." Eller, "Jeg vil gerne, at vi accepterer, at vi taler om, hvad der foregår uden råben på hinanden."

Tips

 • Lær af argumentet. Er dette argument svarer til dem, du har haft med andre? Hvis du holder gentage de samme argumenter, er det fordi der er en eller anden måde, hvorpå du holder disse spørgsmål går uden at vide det. Hvad kan du lære af disse problemer? Hvis du og din partner kamp om ét spørgsmål gentagne gange og den ene eller begge af du ikke kan finde et kompromis (såsom: en af ​​jer ønsker børn, den anden ikke), så dit forhold kan ikke være en kamp i himlen.
 • Hvis du føler at du altid taber, eller hvis et argument ender ofte med dig tigger om tilgivelse, selvom du troede, du havde ret, kan det være værd at lære. Genkend en Manipulerende eller afhængighedsforhold, eller hvordan man genkender en manipulerende eller afhængighedsforhold.
 • Hvis de siger, at de gerne vil noget plads, og de ønsker ikke at tale lige nu, give dem deres plads til at give dig og din partner lidt tid til at køle af og tænke over det.
 • Må ikke bare bestikke dem seksuelt eller på nogen måde. Det vil ikke løse noget, og det vil sandsynligvis føre til et andet argument.
 • Tal roligt og lytte til hinanden, så du kan prøve ikke at lade kampen ske igen.
 • Tilgivelse er ikke en følelse, først og fremmest. Det er et valg, der går ud følelser, det er en aktivitet af viljen.
 • Gennem ændring af processen, så husk at holde et niveau hoved. Rememeber at din eneste motiv er at gøre tingene bedre og at være glad igen.

Advarsler

 • Ingen vinder, hvis argumentet er overstået, føler du koblet fra hinanden.