Wkadk

Sådan trøste nogen, der er trist

Der er så mange mennesker, at for en eller anden grund, er trist, alene og tilbringe mange nætter i deres hjem, bag og i behov for trøst. Vi gå på gaden og måske møde en, hans eneste seng et stykke pap, spredt ud på den hårde beton. Han kunne have mistet sin familie, eller har mistet sit hjem eller sit job, og alligevel går vi ved at ignorere ham, i stedet for at forsøge at trøste ham. Der er lige så mange triste mennesker, som der er glade mennesker, og alligevel har vi en tendens til at ignorere den triste og hold op med den glade.

Steps

Sådan trøste nogen, der er trist. Stop og venner med nogen, du kommer på tværs, som er, eller åbenbart har behov for, og venskab.
Sådan trøste nogen, der er trist. Stop og venner med nogen, du kommer på tværs, som er, eller åbenbart har behov for, og venskab.
 1. 1
  Stop og venner med nogen, du kommer på tværs, som er, eller åbenbart har behov for, og venskab. Tilbyd en hjælpende hånd, har et åbent sind og lytte., Indtil de er færdig med at tale. Tænk over dit svar, hvad kan du måske sige forstyrre den person endnu mere. Fokus på de personer behov. Husk, at du kan efterlade et varigt indtryk på alle, især dem, der er i behov for trøst. Forsøger at lave ting for andre kan være meget dis-bemyndigelse.
 2. 2
  Tilbyd at hjælpe, spørg dem, hvordan, og placere en hånd på deres skulder. Denne ene simple gestus kan tillade ham at føle sig mindre alene, men vær opmærksom på at røre behov, der skal behandles omhyggeligt og gøres bedst, hvis opfordret til at gøre det, eller kontrollere, at det er i orden først.
 3. 3
  Være forstående og medfølende. dem eller bebrejde dem, selvom du føler, at de burde være. Måske give dem et knus, eller hvis du er sikker på, de vil ikke noget imod, give dem en.
 4. 4
  Tænk på dig selv, hvis du var i deres sted. Måske vil du møde dem på hospitalet venteværelset. Deres elskede kunne have været i en dårlig ulykke, og de kan vente alene. Sidde ved siden af ​​dem. Spørg dem, hvad der skete. Når en person er i en desperat behov for trøst berolige dem til at holde håb og tro i deres hjerter. Andre gange kan en person græde ukontrollabelt, de bedste ting at gøre i et tilfælde som dette er aflede deres opmærksomhed på noget andet. Dette vil give dem tid til at falde til ro og fortælle dig, hvad deres problem er. Må ikke være bange for at tilbyde komfort. Husk, at den eneste forskel på at være en god samaritaner handler når ingen andre vil. Når du er færdig trøst din ven, forældre, søskende, børn, ægtefælle eller en komplet totalt fremmed minde dem om, at de har gjort en ny ven, eller at du altid vil være der for at give dem en øre og et åbent hjerte, når nogensinde de har brug for det.
 5. 5
  Før du forlader, så spørg dem, hvis der er noget andet, du kan gøre, eller hvis der er noget andet, de har brug for at snakke om. Hvis de siger nej, siger, "Kom her, så fortvivl ikke, jeg er her for dig, hvis du har brug for mig." MEN, holde dit ord, og hvis de har brug for at tale, selv midt om natten, være der for dem, være støttende, lytte, og ikke handle irriteret med dem, eller klage over deres brug for dig.

Tips

 • Prøv at have empati og at føle deres smerte.
 • Og, selvfølgelig, lytte, virkelig lytte til deres ord, betydningen bag dem.
 • Tilbyde en forståelse, til dem, der synes at blive ladt alene. Et smil vil hjælpe dem vide, at du pleje.
 • Bede andre om deres personlige problemer, kan lokke dem. Hvis de ser ud som om de foretrækker at være alene, så skal du ikke nærme sig dem. Nogle mennesker kan lide at være alene, når de er kede af det, og det er okay. Hvis det er tilfældet, skulle bare lade dem finde ud af det selv.
 • Vær forsigtig, når du nærmer nogen, som bor på gaden. Ikke alle fremmede velkommen fremgangsmåde.
 • Tilbring tid med dem, så meget som de har brug for, eller gøre tid for dem, så længe som 2 eller 3 timer, hvis du tror, ​​de får brug for det.
 • Tillade den person lidt tid alene, især når en slægtning er lige død. Det er ikke hver dag, at du mister nogen. De, der har, har brug for tid til at komme over det. Det vil påvirke dem i hele deres liv, men de vil komme tilbage sammen.

Advarsler

 • ALDRIG tvinge nogen til at fortælle dig, hvad der er galt, eller blive ked med dem for ikke at fortælle dig. Når de er klar til at fortælle dig, de vil. Du er nødt til at forstå, at de kan have brug for lidt privatliv, og respektere dem nok til at lade dem få det.
 • Hvis de ikke ønsker din hjælp i øjeblikket, ikke give det til dem. De kan få gale, på toppen af ​​forrykket.
 • Nogle mennesker har personlige rumspørgsmål, så hvis det er en person, du ikke kender så godt, så spørg før du dem.
 • Oftere end ikke, de skal bare have en sympatisk øre. Forsøg ikke at tilbyde rådgivning eller din mening, eller forsøge at ordne det for dem. Bare være der, være støttende, være medfølende, følsomme over for deres følelser og følelser, være sympatisk og empatisk. Selv græde med dem, skal du ikke være bange for at føle deres smerte og græder med dem. Nogle gange hjælper det dem til at føle bedre at kende nogen bekymrer, er der, forstår og føler deres smerte. Men prøv ikke at tvinge dig selv eller dem til at græde.
 • Døm ikke, eller over-evaluere.

Ting du behøver

 • Kærlighed
 • Medfølelse
 • Sympathy
 • Empati
 • Concern
 • Courage