Wkadk

Hvordan at vide, hvis du er i et rebound forhold

Slutter et forhold kræver healing og lukning bagefter. Har du virkelig bevæget sig fra din sidste forhold? Eller er det nye partner en "rebound"? Hvordan kan du fortælle, hvis du er blot nogens "rebound"?

Steps

Hvordan at vide, hvis du er i et rebound forhold. Vær opmærksom på, at du kan forveksle komforten af en ven til romantik.
Hvordan at vide, hvis du er i et rebound forhold. Vær opmærksom på, at du kan forveksle komforten af en ven til romantik.

Hvis du for nylig forladt et forhold

 1. 1
  Døm din motivation. Spørg dig selv, hvis du forsøger at gøre din ex jaloux.
 2. 2
  Vær opmærksom på, at du kan forveksle komforten af en ven til romantik.
 3. 3
  Bemærk, hvis du og din nye partner opfører sig som en nær par snarere end folk, der for nylig begyndte at date.
 4. 4
  Måle, hvor hurtigt fysisk intimitet med din nye partner skrider frem.
 5. 5
  Afgøre, om du er overdrevent fokuseret på, hvad der gør denne person så anderledes end den forrige.
 6. 6
  Beslut, om du tog tid og kræfter til at helbrede fra dit sidste forhold, hvis det er nødvendigt.
 7. 7
  Spørg dig selv, hvis du fokuserer på, hvordan denne nye person, gør du føler snarere end hvem personen er. Er du øjeblikkeligt fortælle andre, hvordan "happy" du er i din nye forhold?
 8. 8
  Vær opmærksom på, om du opgiver hidtidige ansvar eller ændre din adfærd for at tilpasse sig til din nye partner.
 9. 9
  Bemærk, hvis du finder dig selv at tænke ofte om din ex.
 10. 10
  Lyt til andre, især betroede familiemedlemmer eller venner. Er de bange for, at du stadig er såre over enden af ​​dit sidste forhold?

Hvis du er bekymret du måske være nogens rebound

 1. 1
  Lyt til dine instinkter: tingene bevæger sig for hurtigt? Føler du, at der er store dele af din personlighed, at din partner har endnu til at vide?
 2. 2
  Vær opmærksom, hvis din nye partner konstant sammenligner dig til hans eller hendes ex. Er han eller hun kompliment du alt? Komplimenter er ikke altid en dårlig ting, men det kunne være et tegn på hurtige, udslæt domme.
 3. 3
  Vær opmærksom, hvis din partner har en tendens til at vise dig fra eller projicere din status som et par i det offentlige.
 4. 4
  Kig efter tegn på, at din partner har personlige hobbyer, prioriteter, eller ansvarsområder. Hvis du har problemer med at forestille sig, hvad han eller hun ville gøre med fritid, kan det være et dårligt tegn.
 5. 5
  Beslut, om du føler, at tiden fra hinanden ville tillade den anden person til klar ham eller hende selv følelsesmæssigt for et nyt forhold.

Tips

 • Hvis du tror, ​​du er i et rebound forhold, eller på vej mod en, bremse! En kursændring kan slå en rebound til noget mere.