Wkadk

Hvordan man kan forbedre fysisk intimitet

En af de mest almindelige frygt for både mænd og kvinder, lige eller homoseksuelle, er, hvorvidt de vil være i stand til at obligation fysisk med en anden person og opnå tilfredshed og tilfredsstillelse i at gøre det. Nå, her er nogle ting at tænke over...

Steps

Hvordan man kan forbedre fysisk intimitet. Af mange grunde, kan sex være ganske skræmmende, og i nogle tilfælde endda skræmmende for din partner.
Hvordan man kan forbedre fysisk intimitet. Af mange grunde, kan sex være ganske skræmmende, og i nogle tilfælde endda skræmmende for din partner.
 1. 1
  Af mange grunde, kan sex være ganske skræmmende, og i nogle tilfælde endda skræmmende for din partner. For at undgå skræmmende nogen væk, vil jeg præsentere dig for en kort guide med ting, der skal undgås.
 2. 2
  Rethink din holdning en smule. Fysisk intimitet er ikke en ydelse eller en konkurrence, kan det være den mest oprigtige udtryk for din kærlighed til en anden og cementere bånd mellem to mennesker, uddybe deres intimitet og når behagelig, til at producere børn.
 3. 3
  Få tid til romantik. Lys aromatiske stearinlys, deler et glas eller to af vin, og tale med hinanden. Sidde på sofaen, lægge din arm omkring din partner, og bare dase i intimitet i øjeblikket. Tal om ting behagelige og dele et kys eller to. Husk, vil alt dette fører op til en mest givende og sjovt delte øjeblik af kærlighed.
 4. 4
  Lær at massere din partner. Brug duftende olier er en nice touch, og det er velkendt, at dufte kan både slappe af og vække. Berøring og blive rørt er begge lige vigtige, så lære både at give og modtage!
 5. 5
  Lyt til, og tale med din partner for at lære om deres sympatier og antipatier. Være helt fokuseret på hinanden, er yderst vigtigt, da det vil bidrage til at styrke dit forhold både i og ud af sengen.
 6. 6
  Skub aldrig for noget, der gør det føles ubehageligt for hverken dig eller din partner. Det er helt i orden at prøve noget anderledes, så længe du er både glad.
 7. 7
  Bruge masser af tid på forspil, da dette er en glimrende måde at opdage, hvad hver enkelt af jer kan lide. Må ikke haste tingene.
 8. 8
  Når du begge føler sig trygge med hinanden, kan du dele dine mere intime fantasier og måske endda handle nogle af dem ud! Så længe det er sjovt for jer begge, er der ingen skade i en lille eksperimenter.

Tips

 • Du vil kun blive en tilfredsstillende partner, hvis du er virkelig komfortabel med den person, du er med.
 • En nat stande kan synes som sjov, men det er kun, når vi udvikler et fysisk forhold med en person, vi elsker at det bliver virkeligt meningsfuldt.

Advarsler

 • Aldrig tillade dig selv at blive talt til at engagere sig i nogen handling, før du er klar. Tag dig tid til at komme til at kende nogen, før du obligation fysisk med dem og være sikker på det er, hvad du virkelig ønsker. Lad aldrig nogen presse dig.
 • Sørg for at dyrke sikker sex! Sørg et kondom anvendes, for at hjælpe med at beskytte din partner og dig selv fra eventuelle kønssygdomme. (Selv med et kondom, er det stadig muligt at sende STD s).